Snart..

..får jag öppna min chokladkalender som jag precis fick. Åh, så mysigt det är! Bara 24 dagar kvar till jul. Men innan dess ska jag hinna med en jobbig hemtenta, arbeten, julklappsinköp, städning, inlärning av nya Body Pump-programmet, pluggning.. 24 dagar var det! Men det kommer nog finnas en del ljusglimtar under tiden också!


Mmm..

Shoppingdag

Idag har jag hunnit med mycket. Eller mycket kul i alla fall. Jag började dagen med att ha ett spinningpass och ett pump-pass. Det kom mycket folk, så man hade några att skrika på och det var toppenkul! Sedan lunchade jag med min vän för att sedan åka till stan och shoppa loss lite. Det blev inte mycket till julklappshandel, men nu har jag i stort sett klart för mig vad jag ska köpa. Jag själv hittade ett par svarta Acne-jeans, toppar och en mysig tröja. Jag lovar att visa er, men tills dess får ni hålla till godo med denna snygga kjol jag införskaffade mig häromdagen. Den kommer faktiskt från Lindex som jag tycker har jobbat upp sig en del på sista tiden:



Jag är inne i en kjolperiod just nu. Jag hade en sådan period i somras och har nu hamnat där igen.

Hörs senare!



Skirt

Voilá! Min nyinförskaffade kjol från H&M. Jag gillar verkligen färgerna som liksom går i lite gammaldax ton sådär. Och med mycket vidd om man skulle känna för att ta sig en sväng om.



Vad tycker ni?



Kvällen

Kvällen igår var rolig, som alltid med min lilla kvinna. Hem kom jag väl runt fem imorse. Behöver jag tala om att jag är trött?


Väldans viken välvårdad kalufs. Hmm.

Lördag idag och pluggtime. Tyvärr. Men det är ju skönt när man åstadkommit något i alla fall. Ikväll tänkte jag nog svulla lite och kika på Davincikoden som jag inte sett ännu. Det blir en lugn dag och kväll med andra ord. Imorgon ska jag upp och vicka på ett spinningpass och ett body pump-pass, så lite pigg bör man ju vara.

Trevlig lördag!




Kvällens outfit

Godkväll igen! Det blev lite byte av outfit vilket man hinner när man får lite extra tid. Detta svänger jag mina kurviga med ikväll:


♥ Klänning, Gina tricot
♥ Strumpisar, Ellos (superbra!)
♥ Stövlar, Skopunkten


Enkel budgetoutfit som både är snygg och skön! Toppen!

Ha nu en trevlig kväll!



Äventyr

Godkväll på er! Nu drar jag iväg på äventyr!




Kort och fransigt

Äntligen har jag hittat den, the fransklänning. Den är mörkblå och fin men vääldigt kort. Men det kan man lösa med tjocka tights eller ett fodral under.

  

  
Den kommer från.. H&M såklart!

Ha en fredag nu, allesammans!



Hanky Pankys

Underkläder - och framförallt Hanky Pankys - kan man väl inte få för många av? Nu har Nelly fått in en presentbox med tre par trosor. Jag köpte förra årets box och funderar även på denna, eller kanske denna?


När jag får tid ska jag visa er min shopping idag som bestod av kjolar och klänningar. Och lite nödvändigheter!

Hej så länge!




Dagens

Godmorgon! Snart fredag igen! Och en vecka närmare jul, yes! Nu sitter jag på jobbet och jobbar halvdag som vanligt. Efter det ska jag ut på en minishopping och hälsa på en vän. Här kommer en dagens:


♥ Ulltröja, H&M
♥ Jeans, Åhléns
♥ Skinnstövlar, farmors gamla

Tjingeling!



Onsdag

Godmorgon! Det blev inte alltför tidigt igårkväll.. Men det är bara härligt som man säger! Nu ska jag strax till skolan för ett seminarium. Sedan är det tjejkväll på gymmet och jag ska hålla två stycken 30-minutersspinning.

Dagens idag då:

♥ Linne och topp, H&M
♥ Jeans, Åhléns

Hoppas ni får en bra dag!



Godmorgon

Tisdag. Jag har precis ätit frukost och skippar föreläsningen idag också. Jag tänkte åka till gymmet och köra igenom benen. Det blev inget av det igår. Sedan blir det lite plugg och sedan får vi se vad kvällen bjuder på. Nu börjar nog solen visa sig också, så vi kanske slipper en gråtrist dag idag!



Ha en bra dag!



Dagens (vinter)outfit

Nu ska jag bege mig ut i vintervädret. Håll tummarna för att jag inte blåser bort!

  
♥ Lång mysig tröja i 50% ull, Zara
♥ Strumpbyxor, Gina Tricot
♥ Prickiga knästrumpor, H&M
♥ Skinnstövla, fynd från farmor

Förresten, jag är nyklippt också. Lite bättre fason på topparna nu! Ha en bra dag!



Ny vecka

Nu var det dax för en måndag igen. Jag har egentligen föreläsning nu på morgonen, men den skippar jag för att kunna läsa hemma istället. Men jag måste ändå iväg till skolan senare och jobba med ett arbete som ska in på onsdag (!). Sedan blir det benträning. På onsdag är det tjejkväll på gymmet och jag håller två spinningpass och på fredag är det kryssning. Niice! Jag längtar redan till helgen!

Här kommer bilder från helgen som utlovat..


En glad Emma!

Godmorgon!



Michelin

Jag har mest legat hemma hela dagen. Men jag har faktiskt stuckit näsan utanför dörren. Och i detta väder vill man ju inte annat än burra in sig i något stort och varmt. Ungefär såhär:


♥ Dunjacka, Boomerang
♥ Supergamla mjukisar, H&M
♥ Uggs, H&M Young


Nu är jag precis nyduschad och ska väl ta och kika vad televisionen har att erbjuda. Det blir en lugn kväll med andra ord!

Toppenkväll

Jag hade så sjukt kul igår. Jag och min vapendragare var ute i Gamla stan och dansade rejält och hade det bara helt underbart kul! Jag var väl hemma runt fem i morse och blev sedan väckt vid tio. Hmm. Men kul var det!

Och nu är det helt snötäckt ute, så fint! Hoppas snön vill ligga kvar ett tag nu, inget slask och annat tjaffs!



Utanför mitt fönster just nu.

Nu ska jag kirra lite ny spinningmusik! Senare kommer nog några bilder upp från gårdagen. Eventuellt.. Tjingeling!



What to wear?

Stor garderob, men ingenting att ha på sig. Känns det igen? Alltid detta dilemma. Byxor eller klänning? Den lilla svarta eller något färgglatt? Pumps eller stövlar?


Man kanske ska blunda och peka?

Hoppas jag hittar något att klä på mig innan jag ska iväg, annars kan det blir lite kyligt..


Underbara fredag

Fredag igen! Nu ska jag strax dra iväg och gymma, men innan dess ska jag ringa några samtal och fixa lite småskaer. Usch, jag har egentligen ingen superlust att gå ut. Men det kommer kännas sjukt skönt efteråt! Sedan är det bara att dra hem, käka lunch och sedan göra sig i ordning för kvällen. Men lite plugg måste jag klämma in under dagen också.

Jag hoppas ni får en bra fredag!



In action

Godkväll! Nu har jag varit iväg och kört spinning. Kul och skönt. Men nu är det nog läggdax för mig som liger way too long efter med sömnen. Och imorgon blir det nog inte en tidig kväll, hoppas vi.. Ledig är jag imorgon också, superskönt!

Här kommer jackan in action, som utlovat:

Pälsjacka, H&M Young

Men hmm. Är den inte liite liten? Jag skulle nog behöva en i storlek 170.

Godnatt på er!



Bra dag

Ja, ja, ja! Jag klarade min statistiktenta jag hade för någon vecka sedan. Då kan jag bocka av den och veta att jag bara har ett och ett halvt år kvar på min utbildning. Helt crazy! För övrigt har jag haft ett seminarium idag och det gick väl hyfsat. Men hela kursen är på engelska, inklusive seminarium och hemtenta. Ojoj, det är svårt. Men hur som helst. Nu ska jag vila upp mig för att ikväll köra Activiospinning. Nu är det dax för middag. Senare ska jag visa pälsjackan in action också.


Torsdag

Godmorgon! Nu ska jag åka till skolan för ett seminarium. Jag hoppas det kommer gå bra. Min största glädje i tillvaron: Imorgon är det fredag!

Idag ser jag ut såhär:

♥ Klänning, H&M
♥ Strumpbyxor, Gina tricot

Ha en bra dag! Ciao!




Music

Usch, vad mörkt det är nu. Men då kan man alltid pigga upp sig själv med lite musik. Just nu gillar jag denna låt massor, den är så härlig på något sätt!


Kanye West - Love lockdown

För övrigt ska jag spåna på musik till ett nytt spinningpass snart. Har ni musikförslag som passar på ett spinningpass? Tipsa mig mer än gärna!




Pälsjacka

Det är himla underbart väder ute idag, kallt men fint!

Här är min nya jacka från H&M Young som jag köpte för ett tag sedan. Egentligen borde jag kanske ha en större storlek, men jag ska pröva hemma och se hur det känns. Men visst är den söt? Och för 298 kronor kan vi kanske kalla detta veckan kap. Eller vad säger ni?





Nu ska jag läsa några sidor i min mastodontbok om Human resource management. Önska mig lycka till!


Onsdag

Godmorgon! Jag är galet trött. Idag är jag ledig hela dagen, men inte blir det sovmorgon för det, pust! Ikväll är det body pump som gäller. Men nu ska jag ut en liten stund. Stress, stress!

Hoppas ni får en bra dag! Tjao!



Natti natti

Nu, äntligen, är det dax för mig att sova. Morgondagen bjuder inte heller på någon sovmorgon, så jag hoppas jag somnar bums.

Imorgon ska jag ta och visa min nya pälsjacka från H&M Young och en ny mysig stickad sjal jag hittat på Indiska. Ni får hålla till godo med denna vackra så länge.




Natti natti!



Pluggsnack

Jag sitter och översätter mitt CV till engelska som vi måste göra i en av kurserna jag läser nu. Det inte är det lättaste. Men snart så.. Jag tog en paus för att hämta ut kurslitteratur som jag beställde förra veckan. Det är engelskspråkiga mastodontböcker vi snackar om, som jag ska läsa. Ojoj. Men hemtentan på det är innan jul så förhoppningsvis blir det en jul och ett nyår som blir mysigare än mysigast!

Nu är det dax för middag. Hejs!



Tisdag

Och så kör vi på en dagens innan jag trallar hem från jobbet. Det blev kjol idag. Det kalla vädret stoppar mig inte från att bära kjol eller klänning! Än så länge i alla fall.

 
♥ Kjol, Laredoute
♥ Topp, H&M
♥ Heltäckande tjocka strumpisar, Gina Tricot
♥ Stövlarna från Skopunkten som verkligen blivit en favorit!


Poncho

Häromdagen införskaffade jag mig en grovstickad poncho från Indiska som verkar väldigt skön att mysa in sig i en kall vinterdag. Som idag till exempel.



Nu sitter jag på jobbet och jobbar några timmar. Sedan blir det lite grupparbetsgöra. Någon träning hinns nog inte med idag. Men man ska aldrig säga aldrig!

Ha en bra dag!



Nykrönta

Nu är fotbollens kung och drottning krönta för i år. Drottning Frida Östberg och kung Zlatan Ibrahimovic, grattis! Jag kröner mig själv till (kanske) Sveriges tröttaste. Så nu ska jag tvätta bort min ögonsbrynsfärgning, borsta gaddarna och sedan krypa ner och förhoppningsvis få en god natts sömn!


Godnatt från mig och mina varma kamrater.



The look for today

Jag somnade någon gång efter klockan tre i natt (morse) och har suttit med ett arbete hela dagen. Nu är jag helt slut. Jag skulle egentligen tränat ben idag, men det går inte när jag knappt orkar stå upprätt. Jag hoppas på en piggare dag imorgon.


♥ Lång tröja, Gina Tricot
♥ Skärp, Whyred
♥ Strumpisar och over knees, H&M
♥ Stövlar, Skopunkten

Nu får det nog bli en powernap eller en mysig rulle. Kram!



Läggdax

Vad händer? Jag missar skönhetssömn! Det vore helt okej om man gick och la sig sent men kunde sova ut på mornarna. Men icke sa nicke. Jag vaknar tidigt trots detta. Pust.

Imorgon ska jag träffa några vänner på förmiddagen och börja på ett arbete som inågår i en av kurserna jag läser nu. Förhoppningsvis  blir det en mjukstart! Sedan ska jag hinna med att gymma ben också. Och njuta av livet. Det borde vi minsann göra oftare, eller hur?

Men då var det väl dax att få sig lite skönhetssömn. Tjingeling på er!



Mer Dagmar

Ytterligare ett Dagmarplagg som jag köpte i veckan. Den är så söt och skön. Men den ska kemtvättas vilket är mindre bra. Materialet är ull så den kan nog bli varm och skön, trots korta ärmar.



Nu har jag förövrigt varit och gymmat bröst -och tricepsmusklerna. Men någon stretch hann jag inte med. Men eftersom jag brukar stretcha, kanske en gång mer eller mindre inte gör någon skillnad. Jag hittade även en svart pälsjacka från H&M Young, men jag undrar om jag inte skulle behövt en storlek större. Jag ska prova hemma och se! Bilder kommer så småningom!


Träning

Godmorgon! Så var det söndag igen. Jag tänkte dra iväg och gymma och sedan hälsa på min kära vän som jobbar. Kanska kanske att det blir en liten minishopping innan gymmet, vem vet? Söndagar är alltid så deprimerande så jag köper nog med mig lite godis på vägen hem också, hihi! Sedan blir det lite plugg, nu är det verkligen på tiden att jag sätter igång.

På återseende!



Jacket

Mer shopping! Jag har mycket att visa er. Här är en kavajjacka från Dagmar. Jag är mer än nöjd. Den kommer passa utmärkt till våren som jacka ovanpå en snygg klänning eller i vinter som kofta under vinterjackan.


Färgen är midnight, mörk marinblå.



Gårdagens!

Hihi, nu kommer den! Godmorgon förresten. Hoppas ni sovit gott! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Sedan blir det lite plugg för att sedan övergå till att fira mamma och äta massa gott. Det är faktiskt bara lördag en gång i veckan.

  
♥ Favoritjeansen från Åhléns
♥ Tröja i silke, kashmir och bomull med snyggt klädda knappar från Dagmar. Ytterligare ett fynd från veckan.
♥ Halsband, Kyssjohanna

Ha en bra lördag!



Ingen gårdagens

Det blev visst ingen dagens (eller gårdagens blir det nu) idag (igår). Men jag har haft en trevlig kväll med mina vänner, kollat Idol, ätit godis och skrattat. En skön kväll som jag avslutar med att gå och sova! Imorgon ska jag försöka visa er dagens (eller förlåt, gårdagens blir det ju) och lite annat smått och gott! Nu blev det allt lite flummigt här. Dax att sova.

Godnatt!


Äntligen fredag

Är det inte underbart? Jag är på språng och ska strax sticka iväg. På schemat idag finns föreläsning, gym och ikväll ska jag träffa vänner och kika film. Imorgon kör vi en runda till med att fira mor min! En dagens ska jag försöka hinna med innan det bli lördag. Men nu önskar jag er en trevlig fredag!




Ren

Ikväll har jag kört ett spinningpass och nu har jag just klivit ur duschen. Färdigscrubbad och insmord. Mycket skönt. Imorgon är det fredag (igen!) och jag har en föreläsning. Efter det ska jag ta en runda på gymmet och bättra på muskelmassan. Förresten, jag har fortfarande svår träningsvärk efter måndagens benpass, pust!  I helgen ska jag visa vilka fler fynd jag gjorde hos Dagmar igår. Men nu: Sängen! På återseende! Godnatt.


House of Dagmar

Nu har jag äntligen fått tillbaka mina borttappade saker, underbart!! Dessutom har jag varit i stan och fyndat på Dagmars utförsäljning. Jag hittade blande annat denna coola klänning. Annorlunda och snygg.

  

 

Nu ska jag ner och äta en god middag och fira mamma innan jag drar iväg och håller ett body pump-pass.


Ny mascara

Hejpåer!

Redan onsdag, och denna dag dedikerar jag till min kära mor som fyller år! Grattis mamma! Nu håller jag på att göra mig i ordning. Idag ska jag ta en sväng till Dagmars utförsäljning och se om man kan göra något fynd!

Jag använder sällan mascara nu för tiden, men i morse kände jag för det så jag passade på att testa min nya mascara som jag köpte för ett (väldigt långt) tag sedan. Och jag måste säga att jag verkligen gillar den! Yves Saint Laurents Everlong mascara. Den passar bra för att få separerade och långa fransar. Om man vill ha mycket volym rekommenderar jag YSL´s Volume Effect Faux Cils, som jag har använt flitigt.

 




För bra för att vara sant

Ibland är saker och ting för bra för att vara sanna. Jag tappade bort lite saker förra veckan. Och nu kan de vara återfunna. Jag tycker inte om att ropa hej innan jag hoppat över bäcken, men nu är jag så glad att jag måste ta vara på detta gladtillfälle! Till och med min huvudvärk reagerade positivt på detta (det vill säga den minskade..).

Update: Imorgon kan jag hålla mina borttappade saker i handen! Nu är jag glad och kan förhoppningsvis sova gott. På återseende!


Budgetuggs

För en tid sedan köpte jag ett par beiga uggs från H&M barn. Men jag (och ni) tyckte att de bruna var finare så jag beställde ett par som jag hämtade ut idag. Och de är supersöta och inte lika vanliga som de beiga. Jag är nöjd. Nu är det bara att invänta snön.


För 149 kr kan vi kalla dessa veckans kap!



Dagens klädsel

Goddagens!

Nu sitter jag på jobbet och har haft en del datatrubbel nu på morgonen! Men nu verkar det fungera, skönt! Efter jobbet blir det lite plugg för att sedan träffa en vän och äta middag och ha lite trevligt.


♥ Rosa topp, Boomerang
♥ Ullklänning, H&M
♥ Ribbade strumpisar, H&M
♥ Stövlar med högt skaft, Skopunkten



Måndag

Världens tröttaste måndag! Jag gick upp innan klockan sex imorse och höll på att somna ett flertal gånger under föreläsningen. Nu sitter jag i skolan och pluggar i väntan på att åka iväg och träna. Jag ska gymma ben idag vilket jag inte gjort på läänge länge. Så vi får se hur jag tar mig fram imorgon.


Min helg har varit skön. I lördags var jag på hälsomässan och fick med mig ett par böcker hem om kost och träning samt produktprover och andra härligheter! Det var mysigt. Igår jobbade jag några timmar och när jag kom hem låg jag och kollade på The Hills och åt godis. En riktig slapp kväll med andra ord. Och nu är det en ny vecka igen. Imorgon jobbar jag några timmar på förmiddagen, annars är jag ledig imorgon och på onsdag. Så det blir till att försöka komma igenom lite litteratur till skolan.

Förövrigt är jag shoppingsugen på lite lyxattiraljer. Typ härligt snygga, underbara och praktiska väskor. Bayswatern är såklart den första som jag tänkter på. Den finns mycket som är roligt att drömma om när man helst bör förlägga tankeverksamheten någonannanstans.



Ansiktsrengöring

När jag var i stan med mamma häromdagen gick jag in för att få en hudanalys för att veta vilken sorts hudtyp jag har. Jag fick jättebra hjälp och även test på rengöring, anisktsvatten och moisturizing gel samt lotion från Clinique. Detta trestegskit har jag testat förut men det var nedrans länge sedan. Så nu ska jag testa det några dagar och sedan förhoppningsvis införskaffa mig serien! Äntligen ska det bli fason på fejan!


Här ska rengöras!



Äntligen helg

Godmorgon! Det är så underbart att det är lördag och jag har bestämt mig för att ha en helt fri dag. Inget plugg, inga måsten. Nu ska jag lägga mig och läsa lite Flickan som lekte med elden för att sedan gå upp och äta en god helgfrukost! Senare tänkte jag åka till Allt för hälsan. Spänande! Här hemma luktar det surströmming från igår. Det var mycket trevligt, dock blev det ingen surströmming för mig. Jag höll mig till tunnbröd och åter tunnbröd. Det får nog bli min frukost idag också!


Dags för lite morgonknapprande och mysläsning.

Fredagsoutfit

Ätligen fredag! Det känns så underbart! Nu ska jag åka till skolan för en föreläsning och efter det ska jag gymma. Sedan ska jag hem till min surströmmingsätande familj och hålla för nästan. Hoppas ni får en toppenbra fredag!

  
♥ Ulltröja, Fred Perry
Kjol, H&M
Ribbade strumpbyxor, H&M
Och lite varma ytterkläder på det..





Nu: Sova

Träningen är avklarad och var rolig som vanligt. Jag har även duschat och fönat håret, ett måste när man duschar på kvällen och inte vill se ut som sju svåra år vid uppvaknandet. Okej, riktigt så illa är det verkligen inte! Men nog om det. Imorgon är det fredag! Jag har (typ) aldrig längtat så mycket till helg som jag har gjort denna vecka. Få samla sig och vila upp sig lite. På lördag tänkte jag åka till Älvsjömässan och spana in Allt för hälsan. Jag var där förra året, nöjd och glad så nu ska jag dit igen och kanske få med mig några matnyttiga och träningsinspirerande tips med mig hem. Men nu är det sömn som gäller.


När jag lämnade blod idag valde jag två snygga glas som present.



Dagens - äntligen

Nu har jag varit och lämnat blod och samtidigt strosat på stan lite. Nästa grej på schemat är min sedvanliga activiospinning. Och här kommer dagens dagens, haha!

  
♥ Tee, Present av mamma och pappa från Italien
♥ Jeans, Åhléns
♥ Kofta, supermysig från Gina Tricot

Ha en trevlig kväll kära ni!



Ge blod

Nu ska jag till stan för att möta upp mor min och ge blod. Det var ett tag sedan jag gav blod senast, så nu är det dax på nytt! Varför inte ge blod du också? En god gärning som inte skadar!

Hoppas ni har en bra dag idag! Hörs lite senare!


Träningsshopping

Igår tog jag en sväng till några träningsbutiker med min far och hittade den perfekta löpartröjan som är hög i halsen och som man kan springa i när det är kallt - utan att få halsont dagens efter!



  
Från Röhnisch. Hej vinterlöpning!



Stressdag

Det har varit mycket efter tentan och bloggen blir lidande. Allt händer ju såklart på en gång! Någon dagens får ni inte heller idag, den blev så suddig och dann. Usch! Ikväll är det träning på schemat, Body pump som jag inte kört på två veckor, men det ska nog bli bra! Imorgon är jag i alla fall ledig. Då kanske jag kan sätta igång med nya kursen. Jag har just beställt hem böcker för tusen kronor till en flumkurs jag inte känner att jag kommer ha så stor nytta av. Vad gör man inte för att få sin examen. Nu ska jag äta för att sedan sticka iväg! Hoppas ni haft en lugnare dag..

Kram på er!


Tröttast

Trött, tröttare, tröttast. Jag hoppas jag inte går under innan jag hinner somna och det är dax att gå upp igen! Men imorgon är det i alla fall bara en föreläsning och sedan får jag komma hem. Gah, längtar redan!

Godnatt kära ni!


Lång dag

Idag har varit en lång och seg dag. Upp supertidigt för att gå på en föreläsning till en kurs som vi kommer på att vi inte kan läsa samtidigt som en annan. Så vi har alltså gått upp tidigt i onödan för ingenting! Sedan byter vi kurs till en annan som gör att vi får en föreläsning extra idag. Dessutom är den kursen flummigare än flummigast! Jobbigt med andra ord. Dessutom har jag köpt kurslitteratur idag. Tungt och dyrt, ingen bra kombo!

En dagens har jag lyckats fixa idag i alla fall. Det har varit dåligt med det på sistone. Men det är jobbigt att läsa dubbelkurs, föröska leta reda på tappade saker, gå upp i ottan och samtidigt ha ett liv. Hmm.


Tröja i merinoull, Whyred
Jeans, Åhléns
Och en suddig bild..

Nu ska jag köra en microdermabrasion i ansiktet! Lite peeling behövs för att inte se så glåmig ut såhär års!

Tjingeling sålänge!



Tidigt, tidigt!

Så var man uppe igen. Jag hann knappt gå och lägga mig förrän det var dax att gå upp. Men nu är jag uppe och idag börjar två nya kurser. Så jag har två introduktionsföreläsningar på schemat. Lång dag med andra ord. Men det ska nog gå prima det här! Med detta säger jag godmorgon, ha en fin dag!


Vilken dag

Kvällen igår var helt underbart rolig ända tills jag vaknade i morse. Gah, borttappade saker är det värsta jag vet! Hur som helst. Dagens har mest tillbringats i sängen med choklad, The Hills och lite annat. Men nu är det dax att gå och sova, imorgon ska jag upp tiidigt! Ny vecka, nya kurser, nya tag!



Godnatt från mig!



Trevlig kväll!

Nu drar jag iväg. Jag hoppas ni får en trevlig kväll! Hörs imorgon igen!



Kram på er!



Färdigtränad

Idag har jag hunnit fixa i ordning en del pappar, rensat bland mina väskor och varit på gymmet och tränat. Nu ska jag fila på mitt CV och sedan plocka undan alla vår/sommarskor och ta fram alla stövlar och andra vinterplagg. Det är så skönt att vara helt ledig från plugget. Ikväll blir det utgång. Det ser jag verkligen fram emot! Att vädret är hur fint som helst gör inte dagen värre!


Snöovädret vi hamnade i igår är nu ett minne blott..

Hörs lite senare!



RSS 2.0