Lördagens look

Godmorgon! Ingen jättesovmorgon idag heller. Nu är det snart dax att bege sig ut på en biltur och hälsa på min farfar och min morfar. Ha en bra dag!

 
♥ Klänning, H&M
♥ Tights, H&M
♥ Sjal, present från Kambodja/Vietnam



Fredagssömn

Kan man inte sova på fredagsmorgonen, får man ta igen det på fredagskvällen. Jag borde vara tröttare än vad jag är med tanke på den knappa sömnen i natt. Men nu tänkte jag i alla fall krypa ner och värma mig under täcket. Body pumpen gick utmärkt idag. Kul var det att testa att köra på Eriksdalsbadet där jag aldrig tidigare kört pass och kul att det var så många där en fredagskväll. Dock var headsetet kaputt så jag fick ju skrika på deltagarna som tusan. Men det är ju bara härligt, som vi (jag) säger på ren svenska.

Ha en trevlig fredagkväll nu! Tjingeling!



Tips

Vill du beställa från Asos men tycker att frakten är för hög? Passa på och beställ nu eftersom frakten endast ligger på tio kronor fram till den 10 febrari!



Kanske att man skulle beställa något. Kanske. Spana bara in denna snygga klänning. Älska färgen!


Från Asos


Missad sömn


Attans! Jag gick och la mig runt ett och vaknade vid halv sex! Jag kunde verkligen inte somna om och låg och vred mig hur länge som helst. Jag tror det får bli en nap på dagen om jag ska orka. Så himla typiskt att man inte kan sova när man äntligen har chansen. Jaja. Nu ska jag strax springa iväg och hämta ut kurslitteratur till min nya kurs. Det kan nog vara skönt att få komma ut ett tag.

Hoppas ni fått en bättre start på er fredag!



Sovdax

Nu har jag legat och slöspanat lite bloggar och kikat på The Hills. Men nu är jag supertrött och täkte dra mig tillbaka. Bara en dag till och sedan är det helg. Imorgon blir det till att hämta ut några böcker på posten (tråkig kurslitteratur) och köra body pump på kvällen. Mer spännande än så blir det inte. Ännu.

Godnatt!



Marc by Marc Jacobs

Här är de underbara pumpsen jag köpte på Mrs H igår. Ett par skor precis i min stil! Jag kommer drömma om dem och längtar redan till första partytillfället utan snöslask!



  



Paris Kate and I

Igår införskaffade jag mig två partytoppar vilket jag, efter min snart färdiga garderobsrensning, insåg att jag behöver (okej, vill ha) några fler av. Dessa kommer från MQ, märket Paris Kate and I.

 
Den gröna med en underbar färg och den grå/svarta med djup ryggurringning.


 
Då är det bara att vänta på nästa partytillfälle, vilket kommer snart hoppas jag!

Gårdagens shopping: Filippa K

Jag vaknade för ett tag sedan och har inte mer än segat mig fram. Jag är så trött i kroppen och har träningsvärk från igår. Men det är en skön värk. Ikväll blir det spinning igen och imorgon en 45-minutare med bodypump. Sedan blir det förmodligen vila från träning i helgen.

Jag hittade ju som sagt några saker på stan igår. Bland annat ett par kolsvarta jeans från Filippa K. Jag har ju mina svarta från Acne som jag inte hunnit inviga än. Men svarta jeans behövs alltid, så jag slog till på dessa.

 
Jag tror jag ska göra en finjustering och sy in dem lite vid knäna. Av någon konstig anledning är de flesta byxor alldeles för stora i knäna. Kan bero på mininala knän eller enorm storlek på resten av benen. Avgör själva.

Nu ska jag nog ta och krypa ner igen och kika på The Hills säsong fyra! På återseende!



Trött

Nu är jag nyduschad och redo att gå och sova. Jag är trött som sjutton efter mitt dubbelpass. Spinningen var fullproppad och bodypumpen snudd på. Så nedrans kul med mycket folk! Men nu ska jag ta och varva ner lite med datorn i knät och sedan ska jag sussa. Imorgon visar jag dagens shopping. Spännande!

Godnatt!



Trasig

Nu är jag hemkommen från skolan och en givande dag på stan. Jag har gjort några underbara fynd som jag ska visa senare. Här är en liten kik på en av sakerna.. 
 

Dessutom jag har lyckats ha sönder dragkedjan på mina älskade stövlar. Typiskt.

Läckert eller?

Nu ska jag varva ner lite och ladda för spinningen och body pumpen ikväll. I'm happy. Tänk vad lite shopping kan göra!


Dagens outfit

God morgon!

Nu är det dax för två timmars skola. Sedan ska jag och en vän bege oss ut på stan för lite lyxshopping. Jag har spanat in ett par skor som jag hoppas finns i min storlek. På rea dessutom. Så håll tummarna!

 
♥ Topp, H&M
♥ Jeans, Acne
♥ Jacka/kappa, Ellos
♥ Väska, DonDonna

Ha en toppendag!



Mission: Garderobsrensning

Efter dagens fika med min vän har jag spenderat dagen med att göra en superrensning av mina garderober samt tittat på The Hills. Just nu har jag rensat ut så nedrans mycket i garderoberna att man tycker att de borde vara tomma. Men så är icke fallet. Hur som. Imorgon är det skola på förmiddagen och sedan får vi se vad dagen ger. Men jag ska väl prioritera mina garderober tror jag. På kvällen kör jag spinning och body pump, as usual. Skönt eftersom träningen inte blev av idag. Eller igår. Eller i förrgår.. Ja, ni hajjar.

Men nu ska jag sova. Tjingeling!

Tisdag

Hej hallå! Nu ska jag dra iväg in till stan och träffa en vän. Sedan är det tänkt att jag ska ta en tur på löpbandet. Men nu är det bråttom. Som vanligt. Men en suddig dagens hinner vi med.


♥ Topp, Acne
♥ Kjol, H&M
♥ Tights, Gina Tricot

Ha en bra dag!



Benjamin Buttons otroliga liv

Godmorgon!

Igår blev det bio, Benjamin Buttons otroliga liv. Den var väl helt ok. Lite seg i början och lite mystisk handling liksom. Men sedan blev den bättre. Den innehöll så verkliga miljöer och en så overklig handling. Men det var väl en charm med det också. Jag kom hem runt ett och sedan låg jag och datanördade mig lite och somnade runt halv fyra. Så nu är jag lagom trött, men så kan det gå!

Ikväll ska jag vicka på ett spinningpass vid Odenplan, på ett ställe jag aldrig kört på förut. Vi får se hur mycket folk det är där. Spännande.

Vi startar veckan med en låt jag gillar just nu. Alex C ft. Y-ass- Sweetest ass in th world. Är man inte partysugen innan så..



Nu ska jag göra sånt där viktigtgöra. Som att ringa massa samtal och fixa. Men först blir det frukost.


Biosugen

Jag är så sugen på att dra en bio ikväll. Någon som är på? Hihi. Jag ligger lite efter på biofronten. Det finns en mängd filmen som jag vill (eller bör) se. Vi får se om jag kan locka med mig någon. Annars får det bli en hemmakväll framför The Hills med lite godis. Fast godiset har jag redan börjat med nu. Det är så skönt att känna sig lite lagom skolfri ett par dagar! Yeah!


Mmm. Tänk vad lite godis kan göra. Typ förgylla min dag.


Update: Jag har hittat mig en biodejt, jippi! Men nu är frågan, vad ska man se? Hilfe!


Söndag

Hallå! Nu är det söndag igen. Galet vad tiden går. Hur som. I fredags var jag och käkade pizza på Pizza Hut med mina vänner och sedan blev det utgång till Ambassadeur och en mycket sen natt (tidig morgon..) Så igår blev det vila hela dagen lång. Men idag är det jobb som gäller. Men det är en massa system som inte fungerar så just nu sitter jag mest och rullar tummarna..


♥ Tee, Gina tricot
♥ Jeans, Acne
♥ Skinnstövlar, farmors gamla


Finally!

Nu, äntligen är det dax att gå och sussa. Jag har precis duschat och känner mig någorlunda fräsch. Imorgon (förlåt, idag) blir det till att lämna in arbetet och sedan är det inte mycket mer man kan göra åt det. Då ska jag fokusera på helg!

Godmorgon!



Mardrömsnatt

Okej, det är inte fullt så hemsk som det låter. Men vi sitter med slutspurten på arbetet som ska in imorgon (idag). Vi kör MSN-konversationer och frenetsikt skrivande. Jag känner mig glåmigare än glåmigast och ögonen känns rödsprängda till tusen. Men vad gör det om hundra år? Ett lager BUS, lite sömn (mycket!) och så är jag fit for fight för dagen. Om jag inte kollapsar av trötthet hade jag tänkt ta en tur på löpbandet idag. Och en fika med mor min. Och en smarrig sushimiddag med några vänner. Och en utgång. Sa jag att Superkvinna är mitt andra namn? Nejmen skämt åsido. Dags att återgå!


Torsdag

Hejsan!

Så var det torsdag. Snart helg igen. Nu sitter jag på jobbet och jobbar halvdag. Sedan ska jag iväg och göra ett sista ryck med vårt arbete som ska in imorgon. Och ikväll blir det spinning för hela slanten.

 
♥ Stickad klänning, MQ
♥ Tights, H&M
♥ Stövlar, Skopunkten



Äntligen en dagens

Hemma igen! Idag fick jag reda på ett betyg och jag är nöjd. Yes! Nu kan man bocka av ännu en kurs. Snart är det dax för middag och sedan iväg till gymmet och köra spinning och bodypump. Bra att trycka ihop båda på en gång när man ändå är där. Idag ska vi få våra träningstoppar. Snyggt när alla instruktörer ser likadana ut (alltså vad gällande kläderna. Ja, ni fattar). Dagens blev som följer:


♥ Kjol och linne, H&M
♥ Kofta, Gina Tricot


Tjo!



I'm back

Nu har det börjat lugna ner sig lite i skolan och vårens kurser är fixade och klara. Nu blir det associationsrätt och magisteruppsats. Hur bra som helst! Jag och min grupp har i princip suttit dygnet runt med vårt grupparbete som nu (nästan) är färdigt. Så nu är jag tillbaka här, pigg som aldrig förr!

Idag är det en föreläsning i skolan och ikväll kör jag ett spinning -och ett bodypump-pass. Jag känner att livet börjar återvända. Härligt!


Tihi.



Bandeau

Nu är det kanske dax att börja spana in bikinis inför beach 2009. Jag har blivit väldigt förtjust i bandeaus och funderar på att slå till på en sådan i år. Här är två snygga från H&M. Jag gillar specillet den vit/marinrandiga. Mmm så fin!

  
129 resp 99 kronor.



Lördag

Godmorgon!

I går natt satt vi uppe och pluggade det sista på vårt grupparbetet inför gårdagens dugga och redovisning. Klockan sex gick vi och la oss, så jag ligger med andra ord en natts sömn efter. Men igår gick allting bra och nu har jag äntligen en ledig helg. Eller ledig och ledig. Nu jobbar jag och ikväll ska jag ut så först imorgon får jag sova. Men jag slipper tänka på skolan. Skönt!

Jag tog en promenad till jobbet i morse och hej vad kallt det var. Med tanke på att jag nästan har bara ben trodde jag att benen skulle trilla av. Men de sitter kvar än.


♥ Stickad tröja med pingvinärmar, Gina tricot
♥ Kjol, Lindex
♥ Tights, H&M
♥ Skinnstövlar, från min kära farmor



Obalans

Jag är i obalans för tillfället. Vårt arbete vi pysslar med tar sjukt mycket tid så träning och jobb hinns inte med. Mathållningen är inte den bästa heller. Och för att inte tala om sömnen. Nu ska jag börja avsluta här och gå och sova. Jag går snart sönder av stress och avsaknad av sömn. Men efter fredag blir det lite lugnt innan vårterminen sätter igång på måndag..

Då är jag tillbaka och kommer uppdatera som aldrig förr. Typ. Kram på er sålänge!





Jag vann!

Jag var inne och tävlade hos Amanda och kort i taket, jag vann! Jag som aldrig någonsin har vunnit någonting i hela mitt liv (förutom när det är vinst varje gång). Men vinden kanske har vänt. Nu vann jag ett underbart härligt doftande body butter.

 
Här ska smörjas och doftas marshmallows!

Men innan det hinner smörjas måste vårt mastodontgrupparbete in, en tenta göras och en presentation hållas. Och allt detta sker på fredag. Så helgen ska jag verkligen ägna åt att fixa mig själv, äta middag med vänner, gå ut, äta godis och kika på film. Och vila.

Hej så länge!



Tisdagens

Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet och är tröttare än tröttast! Men jag slutar vid ett och då får vi se vad som händer. Antingen blir det fortsättning på grupparbetet eller så blir det något annat.

För övrigt hade jag ingen som helst inspiration för vad jag skulle sätta på mig idag. Dagens val av kläder känns inte helt rätt. Men man ska väl ha sådan dagar också. Såhär blev resultatet hus som helst.


♥ Klänning, Dagmar
♥ Skärp, Whyred
♥ Tights, Gina Tricot

Dax att arbeta! Hej svejs!



Bio

Nu är jag hemkommen från en trevlig kväll med middag, bio och massa godis! Först blev det en mastodontpizza med oxfilé och bea. Sedan Quantum of solace vilken mest innehöll action. Men det funkar, Bond är ju Bond liksom! Odödlig som få. Nu sitter jag här, mätt och belåten och ska väl försöka fixa massa småsaker. Jag måste ju bestämma mig för vilka kurser jag ska läsa nu i vår, utöver uppsatsen. Dessutom måste jag kirra ett nytt spinningpass som jag ska köra på onsdag. Nu sätter vårschemat igång och jag har dubbelpass - spinning och bodypump på onsdagar och activiospinning på torsdag. Tipptopp tycker jag!

Imorgon är det jobb vilket innebär ytterligare en tidig morgon. Men så är det. Jag har i alla fall ett paket att hämta ut vilket kan pigga upp lite. Eventuellt.

Tjo!



Måndagskläder

Hejsan! Dålig uppdatering som sjutton. Men denna helg har jag suttit dygnet runt med mina pluggvänner och skrivit på vårt arbete. Och igårkväll fick jag något konstigt i foten efter ett skavsår. Så min fot var svullen och stor som en ballong och het som en..stekpanna? Men jag tog några alvedon när jag gick och la mig och imorse var det okej igen. Mysko.

Hur som. Nu är jag i skolan för att fortsätta med grupparbetet. Jag undrar om vi någonsin blir klara.

  
♥ Tee, Lovisa Burfitt
♥ Jeans, Gina Tricot
♥ Kofta, julklapp från H&M Divided
♥ Rosa Converse

Ikväll ska jag på bio och käka middag. Egentligen har jag inte tid, men någon liv måste man ju få ha. Just nu längtar jag till helgen igen. Inplanerad utgång, mys, sömn och allt sånt.

På återseende!



Fredagskläder

Hejpåer!

Hoppas ni haft en fin dag! Jag började dagen med en föreläsning som skulle vara i tre timmar med den slutade efter 50. Minuter alltså. Sedan blev det lite letande efter kurser att läsa nu på vårterminen. Min sista termin. Det ni!

Tränat har jag också gjort. Jag tog en runda på löpbandet. Sju kilometer spring (jogg?) blev det och några minuter gång och nedvarvning. Mycket skönt efteråt! Så nu sitter jag och unnar mig godis samtidigt som jag spanar på Let's dance.


♥ Linne, H&M
♥ Kjol, Lindex
♥ Strumpisar, favoriterna från Ellos

Imorgon blir det grupparbetsplugg från klockan nio. Inget jag ser fram emot, men det måste göras! Men jag tar ett break mitt på dagen och vickar på ett spinningpass.

Ha en trevlig kväll!



Skoldax

Nu måste jag springa till tuben för att hinna till min föreläsning. Dagens kommer senare idag! Och ni, idag är det fredag! Yes!

Ha en fin dag!



Juicy-mys

Godmorgon! Redan torsdag. Idag ska jag och en vän jobba med ett skolarbete hela dagen lång. Vad passar då inte bättre än att springa runt i myskläder hela dagen?


♥ Velourbyxor och hoodie, Juicy Couture
♥ Vit topp, H&M

Jag har för övrigt träningsvärk från gårdagens body pump som var det första passet på hur många veckor som helst. Men det är en skön värk, man känner att man gjort något! Ikväll är det dax för activiospinning. Håll tummarna för att det kommer många träningssugna!

Ha en bra dag nu! Tjingeling!


New dress

Jag har hittat en ny supernygg klänning! Den kommer från Gina Tricot som för övrigt har många snygga klänningar just nu. Jag har även köpt två stycken till därifrån som jag tänkt visa er. Någon dag.

  

Nu är det dax för en promenix i det kalla vädret.

Suck

Här går man upp tidigt. Man vandrar lång väg i nedrans kyla. Man ska till skolan. Man kommer till skolan. Inget seminarium. Ingen kotte någonstans! Suck! Dessutom har man blivit avregisterarad från kursen man läser helt plötsligt. Blir man trött eller? Ett enda kaos och virrvarr är vad det är. Men nu är jag hemma i alla fall. Jag kan värma mina frusna fingrar och stilla min ilska. Nej, så illa är det faktiskt inte. Men nästan.

Idag blir det väl lite finslip på body pumpen som jag ska köra ikväll och lite plugg. Däremellan tänkte jag slänga in lite TV-tittande och lite godisätande. Kram!



Dagens

Godmorgon! Nu var det skoldax igen. Mörk morgon och superkallt ute. Hmm, inte världens bästa kombo. Men men. Nu kör vi i alla fall en första dagens på länge, och första för detta år.


♥ Topp, H&M
♥ Kjol, H&M
♥ Tights, Gina Tricot
♥ Något varmt ovanpå det

Dax att borsta gaddarna. Ha en fin dag!



Tisdag

Det blir dålig uppdatering, men det ska bättras på bara vardagen sätter igång igen. Igår var jag i alla fall iväg och tränade. 45 minuter på bandet blev det. 30 min spring, två min gå, åtta min spring och sedan resten gå snabbt. Jag kände mig nöjd (och trött!) efter att ha legat sjuk i närmare tre veckor. Idag vickade jag ett 45 minuters spinningpass så jag har rört på mig idag också. Men med tanke på vad jag stoppar i mig gör väl varken träningen från eller till. Men som sagt, när vardagen sätter igång.. Imorgon kör jag body pump som jag inte gjort på hur många veckor som helst. Jag har precis lärt mig det nya programmet. Så jag får nog räkna med lite värk på torsdag. Dock en skön sådan!


Men nu ska jag förösöka leta lite branschinfo till skolan. Imorgon ska jag upp tidigt vilket jag inte är van vid. Vi kan säga att vardagen startar imorgon. Krambanan!



Måndag

Tjo!

Nu är jag frisk igen från alla mina krämpor och min förkylning. Och jag har haft en lång paus härifrån. Men nu är det slut på det. Idag blir det träning som jag inte gjort på veckor nu. Tänkte springa på löpbandet tills jag ramlar ihop (eeeh, typ). Dessutom bör jag sätta igång med pluggandet idag också. Men på något sätt har jag fortfarande julledighet i kroppen. Men det är bara att ta sig i kragen och sparka sig i arslet!

På nyår körde jag på fransk manikyr igen och mitt nyårslöfte får nog vara att se om mina naglar, i alla fall att fila dem när de är för långa och fixa en fransk lite oftare.



Nu ska jag borsta gaddarna och sedan starta dagen!

Hoppas ni har en fin dag!


Nyårsblåsan

Pust, man har lite sömn att ta igen. Men det är bara härligt en dag som denna. Nyårsblåsan blev som följer:



Som ni ser skippade jag de svarta strumpbyxorna till förmån för dessa. Och hör och häpna, inte en enda maska!

Nu önskar jag er alla ett gott nytt 2009! Jippi!


RSS 2.0