Puma

Såhär ser skorna ut som jag blev lite kär i idag! Jag gillar dem verkligen. Snyggt som ombyte till mina Converse när man inte kör med klackar eller ballerinas nu i vår. Och som vanligt ser de snyggare ut på fossingarna. I kombination med skinnjacka och jeans blir det super! Vad tycker du?


Från Puma


Jobbar

Godkväll. Nu sitter jag och jobbar och har precis fått i mig lite middag och nu hugger jag in på efterrätten. Jag dricker inte kaffe alls, men jobbets latte med lite socker i är faktiskt riktigt smarrig! Jag kanske börjar bli vuxen jag också?

Annars var jag förbi Eurosko innan jobbet och hittade ett par Puma-sneakers som jag bara måste ha. Så vi får se om, eller kanske när, det blir ett köp.


Dagens efterrätt, frukt och latte



Våroutfit

Plus sju grader och sol. Det kallar jag tygskor- skinnjacksväder. Nu ska jag bege mig till skolan för att sätta ihop en pp-presentation och sedan redovisa. Håll tummarna för att det går finemang!

♥ Topp med knyt i midjan, H&M
♥ Jeans, Acne
♥ (Fejk)skinnjacka, H&M
♥ Sjal, Åhléns
♥ Skinnhandskar, H&M

Ha en bra dag!



Silverklackar

Det blev en tripp till gymmet idag där jag tränade rygg och biceps. Jag hoppas och tror att jag kommer få lite känningar imorgon. Äntligen är man tillbaka med gymmandet. På vägen till gymmet köpte jag en bikini och på vägen hem blev det två söta handväskor som jag såklart lovar att visa. Vem har sagt att man inte kan förena nytta med nöje?

Skor, skor, skor! Kan man någonsin få nog? Spana in dessa från Deichmann som jag köpte härom veckan. Jättesöta med den stora blomman. Dock är de i silver, men jag får helt enkelt lov att bära silversmycken när dessa skor åker på.


Röda tånaglar skulle göra pricken över i.



Är det vår?

Kan det vara vår vi ser ute idag? Sol och plusgrader! Nu har jag precis käkat frulle. Jag tog en välbehövlig sovmorgon idag och lyckades somna om trots att jag trodde mina grannar skulle borra sig igenom huset och hemsöka mig.

Idag mina vänner, ska jag gymma. Det har jag inte gjort sedan december. Skandal. Nu är det dax att komma igång och arbeta med musklerna mer än bodypumpen. Men innan dess ska jag gå igenom vad jag ska säga på redovisningen i skolan imorgon. Under tiden kan ni lysna på denna låt från Melodifestivalen. Den blir finare och finare för varje gång man lyssnar på den!


Sarah Dawn Finer - Moving on

Ha en bra måndag!



Lite färg i tillvaron

Godmorgon! Så var det söndag igen. Nu ska jag åka in till stan för lite jobb och efter det ska jag träna. Jag vet inte när jag tränade på en söndag sist. Ikväll ska jag mest ta det lugnt och kanske börja beta av The City. Och så är det ju förstås Wipeout och Sanningens ögonblick också. Jag ska nog kunna få även denna söndagen att gå!

♥ Halternecklinne, Gina Tricot
♥ Kofta, H&M
♥ Halsband, Kyssjohanna

Ha det bra!



Dagens

Mogonen har ägnats åt att skriva på en nedrans massa avtal till den sprillans nya (ännu halvt färdiga) lägenheten. Inflyttning sker den 25 augusti. Åh, så spännande! Nu är det dax för lunch och sedan ska jag spatsera iväg till jobbet. Dagens jobbpass utförs i följande utstyrsel.

♥ Linne, LaRedoute
♥ Kjol, H&M
♥ Kofta, Saint Tropez
♥ Halsband, gammalt från H&M

Ha det tipptopp!



28/03/09

Lördag! Jag är uppe med tuppen (nästan). Men så gick jag och la mig klockan elva igår också. Fast jag var i och för sig vaken sisådär tre timmar i natt och kunde inte somna. Sängen var inte alls så skön som den brukar vara. Men men, nu är jag uppe i alla fall och ska läsa lite juridik. Efter det är det jobb som gäller.

Vintervädret har hittat tillbaka, så inte blir det någon skinnjacka idag heller. Men på onsdag är det faktiskt april. Ska vi inte enas om att det är vår då?

Och hörrni, glöm för sjutton inte bort att ställa om klockan i natt! Klockan två blir klockan istället tre. Mer ljus åt folket! Och hörrni igen, glöm inte heller den mörka timmen ikväll då vi släcker ljuset för klimatet!

Lördag, here we go!


Bytt är bytt

Nu har jag bytt mina jeans från Gina, till ett par jeans från Gina. Otippat? Nejdå. Såhär ser de ut på. Nu väntar jag bara på våren så delar av mina ben slipper få köldskador genom snöbyar som tränger sig på.

Vita tygskor till detta. Eller rosa Converse. Och massa armband. Och en vit topp eller ett vitt linne. Det kan nog bli bra det här!


Fredag och sol

Det gäller att njuta av den lilla D-vitamin man kan få. Jag hörde att det tydligen ska bli snö igen under dagen. Usch för det. Men idag är det i alla fall fredag, snöig eller inte. Jag sitter och jobbar och efter jobbet ska jag pallra mig iväg och byta mina Gina-jeans, lämna in min telefon och spana in en klänning jag är lite sugen på. Sedan ska jag hem och sedan blir det kanske en tripp till gymmet för att ta en tur på löpbandet. Men bara kanske.


♥ Nya toppen från Whyred
♥ Jeans, Fornarina
♥ Skärp, H&M

Ha en bra fredag idag!



Fin detalj

Nu har jag fått i mig lite lunch. Idag hade jag tänkt dra iväg och byta mina nya jeans från Gina som har gått sönder redan innan jag börjat använda dem (alltså där de inte redan är trashade). Men jag vet inte om jag pallar att dra iväg. Jag måste lämna in min mobil också, för femtioelfte gången. Men jag tror jag tar det imorgon efter jobbet istället. Jag är lite bekväm av mig idag.

För övrigt har jag inte visat min supersnygga topp jag köpte för ett tag sedan. En svart tee med snygg mönsterdetalj. Passar både till jeans och kjol. Ta någon röd detalj till och det är fulländat! Den kommer från Whyred. Kanske blir det premiär imorgon.




Soligt

Jag hoppas solen är här för att stanna. Det är fortfarande rätt kallt, men väldigt härligt att solen visar sig! Idag är jag ledig. Eller alltså, jag har ingen skola. Men inte sagt för det att jag inte har något att göra. Jag ska börja ringa runt om intervjuer till uppsatsen, jag ska skriva på uppsatsen, jag ska fördjupa mig i rättsfallet vi pysslade med igår, jag ska läsa juridik.. Pust. Men är jag bara effektiv nu, känns det galet skönt efteråt! Så, dax att sätta igång.


Jag har för övrigt ett par nya hörlurar till min älskade iPod eftersom jag trodde det var något knas med mina gamla. Men vet ni? Samma knas är kvar även med de nya. Kan det vara så att det är min iPod som håller på att ge upp? Det hoppas jag inte för den har varit med i vått och torrt i en herrans massa år nu. Min blåa lilla vän.


Våffeldagen

Nu är jag precis hemkommen från mitt spinning- och bodypump-pass och sitter och äter lite frukt för att få upp blodsockret och energinivån i kroppen. Jag är trött som attan så det blir duschen och sedan sängen för min del.


Här är mammas superfina våfflor dagen till ära. Dock blev det inga för mig. Jag körde på lasagne som känns mer matigt och bra när man ska köra dubbelpass. Annars hade nog våfflorna legat och grott i magen på mig halva spinningpasset. Och det vill vi ju inte.

Nu är det bara en dag kvar till helg. Fantastiskt! Godnatt på er!


Kallt

Men hallå? Minus sju grader ute. Det blev lite ändring av dagens klädsel när jag spanade in termometern. Men vi får vara glada att solen visa sin fina sida i alla fall! Nu ska jag iväg till skolan och jobba med ett grupparbete


♥ Jeans, Whyred
♥ Tee, "Always unique never boring", Gina Tricot

Dax att springa! Kram!



Jobbdax

Skolan gick bra idag och nu är det jobbdax för mig. Eller ja, det har det varit ett tag. Jag slutar klockan nio som vanligt och då blir det snabba puckar hem för att läsa igenom två rättsfall till imorgon.

Åååh jag längtar redan till helgen! Då blir det förhoppningvis vila, utgång och andra trevligheter. Jag är laddad! Men innan dess ska vi ta oss igenom denna vecka.

Haha, bilden ser ut att vara tagen underifrån och från sidan - samtidigt! Väldans vilka märkliga former jag tillskapat mig. Men det är ju bara härligt, som jag såklart skulle säga


♥ Topp, H&M
♥ Jeans, Att
♥ Röda ankelboots, Ellos



Godmorgon tisdag

Godmorgon! Jag har sovit bra och länge i natt vilket känns toppen. Det är ju inte illa heller att solen lyser, trots att det är rätt kallt. Nu ska jag ta och fixa lite saker och sedan är det dax för skola och sedan jobb några timmar.

Här har vi en låt jag gillar just nu. Eller jag gillar många just nu, men här har vi en av dem.


Flo Rida - Right round

Dax att borsta gaddarna och sedan sätta igång! Tjao!



Dagens träning

Så, nu är det läggdax för min del. Idag blev det minsann träning. Jag sprang på bandet och det kändes väldigt bra trots att jag har ont i höger benhinna. Tiden blev också okej så nu tänds förhoppningarna om en okej tid på Vårruset i juni och Tjejmilen i augusti som jag för övrigt kommer springa för första gången! Lägdax var det. Imorgon är det en ny dag!

Godnatt!


Snö?

Jaha. Måndag igen. Helgen är på tok för kort tycker jag! Nu ska jag strax bege mig iväg. Idag är det uppsatsskrivande som gäller. Efter det tänkte jag ta mig iväg för att träna. Någon springtur ute blir det inte nu när snön har letat sig tillbaka. Hallå, jag trodde ju det var dax för vår!?

♥ Klänning, Whyred
♥ Kofta, H&M

Jag hoppas ni får en trevlig måndag!



Preimär för skinnjackan

Idag är det verkligen vår! Underbart! Nu är jag hemkommer från inspirationsdagen och det var trevligt och givande och det serverades en smarrig lunch med kyckling och klyftpotatis. Nu är det dax att svida om till lite finare plagg, sätta på sig klackarna och dra ut i natten. Nejmen jag ska hem till en vän och sedan får vi se vart det bär.


Idag var det premiär för skinnjackan. Utan att frysa dessutom! Undrar om man kan ha den ikväll. Kanske blir för kallt?

Nu är det dax för duschen! Kram!



Skön klädsel

Godmorgon lördag! Nu är det stressigt som vanligt här. Jag ska iväg på en inspirationsgrej för instruktörer där jag jobbar hela dagen!


♥ Jeans, Whyred
♥ Tröja, Hope

Ha en bra lördag!



Hermés

Och här är det. Trumvirvel. My precious. Ord överflödiga.


I'm in love. Inköptes på NK igår.



Fredag

Freedag! Idag blev det en tidig morgon och nu sitter jag på jobbet. Igår kunde jag verkligen inte somna så min sömn är väl inte helt tillfredsställd. Men jag funderar på att skippa träningen och gå hem och sova efter jobbet. Men innan dess ska jag försöka shoppa på mig lite nödvändigheter, typ bomullsrondeller och hudlotion.


♥ Grå topp och tröja, H&M
♥ Jeans, Att från Åhléns

Känns inte som världens snyggaste idag, men jag tog i princip första bästa. Tidiga mornar är inte riktigt min grej.

My precious

Här är en liten tjuvkik på min nya kärlek som köptes idag. Eller kärleken har varit långvarig och jag hoppas den blir det i framtiden också. Bilder på my precious kommer senare. Och på lite andra saker jag fick med mig hem.



Nu är det middag och sedan activiospinning. Tjingeling!



Dagens

Hej! Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon. Men nu är det dax att dra iväg till skolan för ett litet seminarium. Efter det ska jag köpa något jag velat ha så länge. Kan någon gissa? Åh, jag är så glad!

Här har vi dagens klädsel. Enkelt, skönt och snyggt. Toppenkombo! De nya jeansen är underbara och till och med tighta över knäna vilket är ovanligt på mina miniknän.


♥ Topp, H&M
♥ Jeans, nya från Whyred

Ha en fin torsdag. Snart är det helg igen!



18/03/08

Då var det redan onsdag. Idag måste jag se till att läsa några artiklar till uppsatsen, läsa juridik och fixa lite med spinningen och bodypumpen till ikväll. Man kanske skulle ta sig ut en sväng också. Vädret är underbart. Tänk om våren verkligen är påväg? Åh, nu blir jag så nedrans sugen på att rensa ut garderoben och plocka fram alla vårjackor, se om det behövs någon mer och använda mina nya inköp. Åh. Hoppas, hoppas vädret håller i sig och att det blir varmare snarast!

Ha det finemang denna onsdag!



Trasigt

Idag innan skolan tog jag mig en sväng på stan. Det jag var ute efter var ett par jeansleggings, men jag kom ut med ett par trashiga jeans istället. Jag har ju velat ha ett par ljusa jeans och så har det blivit två stycken inom loppet av en vecka. Inte illa pinkat. Så här ser de ut. 399 kronor från Gina Tricot. Ni får se dem på mig så fort jag får tid.


På tal om jeansleggings. Det verkar verkligen skönt, men jag hittade inga med fickor på baken vilket inte är alltför fagert om man inte har en lång topp eller tunika till. Men jag fortsätter mitt letande.

Nu är det jobb som gäller! Tjingeling!






Det regnar här i Stockholm

Är det inte snöslask så är det regn. Usch. Men det är härligt att det är någon plusgrad hellre än vinterkallt i alla fall. Det gäller att vända saker och ting till det positiva. Jaha, då var det tisdag och idag ska jag till skolan och efter det ska jag jobba. Roligare än så blir det inte. Eller jo, jag kanske tar en runda på stan för att spana och kanske hitta något spännande!

♥ Jeans, Att från Åhléns
♥ Kofta, Gina Tricot
♥ Linne, H&M

Jag önskar er en fin tisdag!



Ballar av stål

Ikväll var jag och åt med mor & far. Det blev en smarrig ostinbakad kycklingfilé med parmaskinka och potatisgrartäng till det. Mmm så gott. Nu ligger jag mätt och belåten, med nyfärgade ögonbryn och kikar på Ballar av stål. Haha, det är rätt kul. Hittills i alla fall. Efter det blir det lite välbehövd sömn för min del.

Godnatt på er!



Tipp topp

Jag har en ny topp från Whyred som jag älskar! Den är lös i modellen och supersnygg med svarta detaljet till. Det är ju himla nice med en svart bh under. Och den är supersnygg till en svart kjol i valfri modell. Här med en skinnkjol från Gina Tricot och en paljettkjol från H&M, där jag för övrigt inte använt någon av dem.


  

Annars har jag precis varit ute och sprungit. Fem kilometer blev det plus tio intervaller på slutet. Jag har fått väldans problem med mitt högra ben. Kan det vara alla dessa äventyr i höga klackar på senaste tiden månntro? Hur som haver. Nu är det lite bodypump-övning och sedan duschen som gäller! Hej så länge!



Godmorgon

Nu har det precis varit en snubbe här och bytt vårt TV-uttag. Hade det inte varit för detta hade jag troligtvis sovit just nu. Usch vad trött jag är.

Ny vecka igen. Jag är inget fan av måndagar. Jag tycker mest de är deprimerande, nästan mer än söndagar. Idag står hur som helst plugg på schemat. Dessutom måste jag öva in resterade av bodypump-programmet. Och så tänkte jag ta mig ut och springa. Nu när det är bart på marken kanske man slipper löpbandet och kan köra på en riktig tur utomhus. Ikväll ska jag ut och äta med mor och far, så det är kanske tur att man rör på sig lite innan dess..

Ha en fin måndag!



Hårtoning

Häromdagen tonade jag håret helt själv faktiskt. Färgen heter ljus naturblond, men det blev med lite röd/oranga toner tycker jag. Jag gjorde det mest för att få jämn färg över hela håret och för att det sliter på håret att bleka mina slingor hos frisören varje gång. Jag tänkte låta håret få vila, men fortfarande vara blond och fräsch. Men snart blir det kanske en övergång tillbaka till mitt bruna svall. Eller kanske inte.



Malena i final



Malena Ernman
i Eurovisionfinal. Det är väldigt delade meningar om hennes vinst tycker jag. Jag tror i alla fall att det kan bli bra. Den sticker ju ut en del, så nu får vi hålla alla våra tummar för henne i maj. Annars tyckte jag Alcazar var värdiga vinnare. Vad tyckte du?

Nu har jag har precis slängt i mig en enorm frukost och ska försöka läsa några sidor juridik. Sedan är det jobb på schemat i några timmar. Och sedan är det söndagkväll igen, med Wipe out och Sanningens ögonblick. Och Gossip Girl förstås.

Ha en bra söndag!



Min fredag

Igår var det kalas som följdes av utgång. Ojoj, vilken helgalen men alldeles toppenbra kväll och natt det blev. Min alldeles egna vapendragare och toapartner var med, vilket såklart gjorde det hela ännu roligare. Nu är det bara att längta till nästa utgång igen!

Dagen har mestadels tillbringats i sängen.. Men en sväng till McDonald's har jag hunnit med också där jag fick i mig ett rejält skrovmål. Nu laddar jag mest inför Melodifestivalen ikväll. Väldigt spännande. Jag är lite kluven om vem/vilka jag tycker jag vinna. Men Alcazar är en favorit. Likaså Sarah Dawn Finer. Och så några till.

Vem vill du ska vinna Melodifestivalen?



Whyred dress

Denna inhandlade jag här om dagen. Dock är axelbanden (som korsas i ryggen) aningen långa så jag ska sy upp dem litegrann. Men sedan är den redo att användas. En svart klänning till. Hmm. Men den har ju cremefärgade detaljer..




Fredag fredag fredag

Då var det äntligen fredag igen! Fredagen den 13:e. Jag försöker ju lägga av med mina tvångstankar jag har lite här och var. Jag har börjar gå på A-brunnar, jag dricker vatten första gången jag fyller glaset istället för att köra en tredje gången gillt. Och jag börjar vända på tron om fredagen den 13:e tills jag blir motbevisad. Så dagen kommer alltså bli en underbar dag. Kolla bara på vädret, sol, vitt och myspys (ja, jag vill ha vår, men lite mysigt är det allt). Nu har jag just satt igång en maskin tvätt och nu ska jag skriva på uppsatsen. Senare ska jag till stan och shoppa present till födelsedagsbarnet jag ska våldgästa ikväll. Och sedan ska jag träna, springa på bandet. När gjorde jag det senast? Ja, det är frågan.

Och så lite morgonmusik. Glöm inte bort Melodifestivalen imorgon!


Alcazar - Stay the night



Dagens dagens

Äntligen hemma igen! Nu ska jag pyssla med spinningen till ikväll. Har du tips på någon bra spinninglåt? Tipsa gärna, för just nu står det lite still i pallet på mig. Här kommer i alla fall dagens dagens:

♥ Topp, Paris, Kate and I
♥ Kjol, H&M

Ha nu en jättetrevlig torsdag kära ni!



Torsdag

Idag började jag klockan åtta!! Okej, det är väl en normal tid att börja jobba. Men är man van att börja tidigast klockan nio är detta mördartidigt! Men det var nedrans skönt att det var ljust imorse, annars hade det varit svårare att komma upp. Idag slutar jag klockan ett och då blir det hem för att fila det sista på spinningpasset till ikväll och skriva lite på uppsatsen.

Kameran är med, men kamerasladden ligger hemma tyvärr. Så en dagens bjuder jag på efter jobbet. Tjing!



Whyred pants

Jag har ju velat ha ett par ljusa jeans ett tag nu, gärna med lätt slitning eller ett par stentvättade. Men alltid när jag är ute och köper jeans så lyckas jag komma hem med en färg som jag redan har. Därför finns det en miljon (okej, överdrift) jeans i min garderob med typ samma färg. Men igår slog jag till på ett par jeans i en lite ljusare nyans från Whyred. Dessutom är de så där härligt tighta att jag slipper sy in dem vid knäna. I love it.


Här ser ni skorna lite bättre på också.


Lillördag

Goddagens. Idag är jag ledig så det blir lite fix och trix här hemma med diverse plugg, träningsprogram och att ringa massa samtal som man alltid skjuter upp. Ikväll ska jag köra delar av det nya programmet på bodypumpen så jag ska se att mina låtar sitter. Dessutom har jag lovat att fixa ett nytt spinningprogram till imorgon. Så önska mig lycka till.

Gårdagens middag. Jag är inget fan av att laga middag till mig själv. Det är svårt att laga till något för en protion. Men kycklingfilé och bulgur kan man alltid lita på!



Heels

Nu börjar jag beta av lite av det jag vill ha till våren! Och jag börjar med heelsen. Jag har hittat de perfekta. Dessutom är de i skinn så de är aningens aning skonsammare mot fossingarna. Även dessa hittade på på Eurosko, märket Roots, för 699 riksdaler. Röd- eller svartmålade tånaglar till det och sedan behövs inga mer kläder på kroppen. Eller jo. Nu ska vi inte överdriva här.. Men nästan.

Nu ska jag fixa middag, hungrig som en gnu är jag. Ha det finemang så länge!


Vinterland

Tjo! Idag har jag varit iväg på Whyreds utförsäljning och spanat lite. Sedan skulle jag ha föreläsning, vilken blev inställd. Jobbigt när man var där, men skönt nu när man sitter hemma. Nu tänkte jag ta och starta en maskin tvätt, öva bodypump och konstruera ett nytt spiningpass. Och så lite plugg på det. Och lite mys däremellan.

Ojoj, det var värsta vinern i morse när jag vaknade. Men hallå! Var är våren?


Roast

Ändrade plander, så det blir ett snabbt inlägg här. Nu ska jag dra iväg till Berns och se Roast. Någon som sett det? Det kommer hur som helst på TV inom en snar framtid. Det blir alltså ingen träning idag. Inte heller blir det någon tvättning eller pluggning. Men vad sjutton, man lever ju bara en gång! Jag hoppas detta blir roligt. Jag återkommer när jag kommer hem! Kram!

Update:
Vi hörs imorgon. Nu ska jag stupa i säng. Godnatt.



Måndagens

Godmorgon! Det blev ingen bloggning igår. Men då kör vi idag istället. Måndag igen och jag ska till skolan för att börja skriva på uppsatsen. Efter det ska jag springa på bandet är det tänkt. Men efter alla turer i klackar får vi se hur benen mår.


H&M all over

Ha en bra måndag!



Gladiatorsandaler

Ett par skor som jag införskaffade igår är dessa fina sandaler från Eurosko, märket Chilli. Jag har varit ute efter ett par sandaler i denna modell och så springer jag på dem när jag minst anar det. Det kallar jag trevligt det! Skaftet är högt och skorna kommer vara luftiga i sommar. Priset var 499 kronor.





Lördag

Hejpåer! Igår var jag på bodypump-kvartalen och det var skoj, som alltid. Jag lärde in en låt och lite till när jag kom hem igår. Jag fortsätter när jag kommer hem från jobbet idag. Nu är det i alla fall jobb till ett och sedan hem och plugga, öva BP, fixa mig och sedan spana andra chansen för att sedan gå ut! Man är ju inte sysslolös i alla fall!

Alltså, på tal om ingenting, spanan in denna söta minibrownie som jag fick här om dagen. Haha, jag är lite förtjust i miniatyrföremål. Att det är gott gör ju inte saken värre..


Jag har just vinkat av mamma och pappa som ska upp och åka skidor. Jag är inte avundsjuk. Nejdå. Dax att jobba! See you!



En ut, två in

Nu har jag varit iväg och lämnat tillbaka mina pumps. På vägen hem lyckades jag hitta två par nya skor. Hoppsan. Till det ska tilläggas att de skor jag lämnade tillbaka hade jag i två exemplar hemma för att hitta rätt storlek vilket betyder att jag egentligen inte lämnat tillbaka något par. Men det håller vi tyst om. De två jag hittade kunde jag hur som helst inte motstå. Jag lovar att visa er senare. Men nu ska jag ladda inför kvartalsutbildningen.



Ha en happy fredag!



Fredag!

Freeedag! Nu på morgonen har jag sökt några jobb och nu sitter jag och försöker läsa lite associationsrätt. Ikväll ska jag iväg på bodypump-kvartalen. Kul med lite ny musik på passen, man blir lite småtrött på musiken efter ett antal pass.. Jag ska ta en sväng ut också och lämna tillbaka ett par pumps jag köpte häromdagen och spana in lite hårtonng.

Jag gillar verkligen denna låt just nu! Lite småcool sådär.


Kanye West - Robocop



Acne dress

Jag vet, det är mycket jag vill ha just nu. Men var denna inte snygg så säg?! Med en bar axel och lite havt ledig sådär med knyt i ryggen. Jag tror det får bli en kik på denna snarast. Att inte fler klänningar (speciellt lbd's) går in i garderoben har jag väl aldrig nämnt? En extra kan ju aldrig skada..

Från Acnes vårkollektion.


Torsdag

Hej hopp! Så var det redan torsdag igen. Snart helg alltså! Nu ska jag bege mig till skolan för ett seminarium och sedan spana in Ekonomernas dagar. Sedan ska jag försöka komma igång med pluggandet ordentligt. Vi får se hur det går.


♥ Topp, Avanna
♥ Kjol, Lindex
♥ Tights, H&M



Onsdag

Nu ska jag iväg till en vän och hennes lille son och leka lite. Senare ska jag möta upp en annan vän och köra lite uppsatsskrivande. Efter det kör jag spinning och bodypump-klasser som vanligt. Från det ena till det andra liksom.

Dagens får bli lekvänlig.


♥ Klänning med knyt längst ner, H&M
♥ Tights, H&M

Ha en bra dag!



To die for

Nästan i alla fall. Spana in dessa. Mmm.

Fendi. 520 €. Kommer från Net-a-porter. Mmm igen.


Jobb

Jag är så nedrans shoppingsugen. Jag känner inte alls för att sitta här på jobbet och prata i telefon till klockan 21. Men å andra sidan går tiden rätt snabbt så snart är jag hemma och kan gå och sova. Trots tio timmars sömn i natt är jag ganska trött. Det måste vara förra helgens party som sitter i. Hur som. Nu längtar jag till helgen igen. Jag känner för att gå ut och svänga mina lurvuga. Dessutom är det kvartalsutbildningen för bodypumpen och lite jobb som gäller. Ge mig helg nu!



Dagens outfit

Godmorgon! Idag är det dax för skola och sedan jobb. Och såhär möter jag dagen. Observera att min kamera har något allvarligt fel nu. Ser ni hur suddiga och bleka bilderna är? Och nej, det är inte jag som är en dålig fotograf (även om jag inte är den bästa..).

 
♥ Klänning, Acne
♥ Kofta, nya från H&M

Ha en bra tisdag!



The dress

Denna underbara skapelse från Rare liknar Acnes dröm från höstkollektionen. Och jag älskar den!

Den finns hos Haléns och Nelly. Jag. Vill. Ha!


Måndag

Så var det måndag igen. Jag har tillbringat morgonen framför The Hills, fjärde säsongen. Nu är den snart avklarad och jag börja kika på The City som jag är nedrans nyfiken på. Nu ska jag ägna min tid åt att skriva en projektplan till vår examensuppsats och senare tänkte jag ta mig ner och träna. På återseende!



Inspiration

Nu när det är så vårigt och härligt i luften går mina tankar till investering av nya fräscha vårkläder (istället för att fokusera på de inte alltför intressanta artiklarna..). Så här vill jag se ut i vår tillsammans med en skön kofta/kavaj i någon beige -eller naturfärg och med massa massa guldamband till.

♥ Ljusa jeans med snygg lagom slitning, Topshop
♥ Vit topp med en liten bröstficka, H&M
♥ Bälte, Lindex
♥ Skor, Nelly shoes


Söndagsträning

I morse var jag och vickade på ett bodypumppass som var näst intill fullt. Kul! Sedan har jag käkat blodpudding till lunch och nu är det dax att ta itu med några vetenskapliga artiklar till uppsatsen. Och ja, det är lika tråkigt som det låter.



Nu är det redan mars och vädret är ju superskönt! Hoppas hoppas det är på väg att bli vår nu. Eller i alla fall att solen håller sig framme så man kan njuta av ljuset litegranna!

Ha en bra söndag!



RSS 2.0