72:an

Hej på er!

Nu är jag precis hemkommen från bodypump-kvartalen, den 72:a i ordningen. Kul med lite ny musik och nya övningar. Nu är det bara att öva öva för att sedan teama en releas nästa måndag. Skoj! Nu är jag hemma hos mor och far och ska vattna deras blomster. Det är ju fint om blommorna lever när de kommer tillbaka i helgen.


Så här mycket gillar vi lite nyheter i träningssalen!

Imorgon är det fredag. Wonderful. Imorgon kväll drar jag iväg på kryssning med julbord och hela köret! Men först är det jobb, som börjar med en lussefrukost. Inte fy skam det heller. Men nu ska jag in i duschen!

Trevlig kväll på er!





Kropssmör

Godmorgon! Efter en morgonstart med gröt, äggmacka och stress är jag nu på jobbet. Ikväll är det pulsspinning som gäller. Hoppas det kommer många pigga deltagatare!

Igår på The Body Shop köpte jag tre söta burkar med body butter. Jag har body scrub med kokosdoft sedan tidigare så varför inte köra hela vägen? Här kan jag dessutom variera mig om jag mot förmodan skulle tröttna på kokos.


Shea, mango och coconut.

Ha en toppenonsdag!



Tisdag

En härlig start på denna tisdagsmorgon har jag haft på The Body Shop. Det bjöds på frukost från Blueberry och trevligt mingel. Jag kom hem med tre små söta body butter med olika dofter. Nu är det jobbdax till i eftermiddag då jag ska dra iväg på en ansiktsbehandling.

Hela denna vecka är fullsmockad. Imorgon kör jag spinning, på torsdag är det kvartalsutbildning i bodypump, på fredag till lördag är det kryssning med årets första julbord och på söndag kommer min kära familj hem från Sydafrika. Utöver detta ska jag hinna med jobb, egen träning, plugg och lite annat.



Måndag

Nu är jag hemkommen från dagens träning, bodypump. Det var inte helt fullt idag, men många träningsglada själar! Idag hade jag ett fungerande headset vilket gör instruerandet lite lättare och lite roligare! Nu har jag precis ätit makrill, en morot och en apelsin. Strax ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och sova. Helgen bjöd på lite fest så sömnen har blivit lite av en bristvara för mig just nu. Imorgon ska jag upp på frukostmingel på Body Shop som ToppHälsa anordnar. Ses vi där kanske?


Sol!

Jag sov länge idag vilket var välbehövligt. Jag vaknar upp till sol! Den har man inte sett mycket av i november. Nu ska jag stoppa näsan i plugget och lära mig lite om vitaminer/minaraler samt vätska och prestation och lite annat kostrelaterat innan jag får lite besök i eftermiddag. Men först blir det frulle. Gröt med rivet päron och kanel och en macka med ägg. Man blir lite sugen på att ta en joggingrunda, men jag tror inte tiden finns för det. Idag blev det prioritet av somn, också en viktig faktor!


En glass i solen kanske? Bild från i somras.

Trevlig lördag på er!



Vila

Nej, ingen vila. Bara en klänning från Vila. Som dessutom är snygg. Och skön. Och färgglad. Och somrig. När inte vädret är det får väl istället jag se till att vara det.



Äntligen fredag. Nu blir det jobb fram till lunch, sedan ska jag vidare till mitt andra jobb på möte. Ikväll blir det lugnt. Har lite plugg och annat jag måste fixa.

Trevlig fredag!



DinSko

DinSko har som sagt lyckats i höst/vinter tycker jag. Idag fick jag dessutom hem lite reklam och oh my vilka snygga partyskor. Dock får jag sätta stopp nu. Det är fullt av skor i min lya! Här är ytterligare två par från DinSko som finns i mina ägor.







Middagsdax

Hej hopp alla glada!

Dagen på jobbet har varit toppen. Många skratt och en trevlig lunch med min kusin. Nu är jag hemma och ska fixa i ordning middag. Kör på en pastasallad med feta, parika och avokado. Och så pasta då förstås. Kanske gör någon dressing till också. Lite oljor eller en med youghurt och pesto.. Hmm. Jag kanske avslutar med en ruta mörk choklad. Eller tre!


Maaat!

Sen bär det av hem till päronen för att vattna blommorna. Hej så länge!



Nya bebisar

Här har vi mitt första tillskott till bebisfamiljen. Jag såg ju dessa igår och blev lite förälskad. För att köpa dessa bebisar var jag tvungen att springa halva stan runt. Och ett par, ETT par, fanns kvar i marinblått i min storlek. I bakgrunden ser ni fransklänningen i samma nyans.



Det blev inte så mycket röjande här hemma. Men imorgon har jag inget träningspass vilket innebär en ledig kväll. När hände det senast? Godnatt på er!



Hälsokokboken

Nu är jag precis hemkommen från en spinningklass. Kul och jobbigt idag. Nu ska jag försöka röja undan här hemma. Det är svårt när man har så mycket grejer (läs: skor) som jag har. Garderob måste införskaffas snarast! På tal om skor, jag har köpt mig två par nya. Hoppsan. I´ll show it later.

På hälsomässan härom veckan köpte jag en kokbok. Såklart har den en hälsoapproach och den verkar faktiskt väldigt spännande.. Nu ska jag bara se till att ha lite tid att laga något ur den också. Jag köpte också en "huvudmassör" (nej, inte en mänsklig tyvärr). Den ser ut som en visp och är galet skön att massera hårbotten med. Hett tips för att få igång cirkulationen på knoppen.


Hälsokokboken av Ulrika Davidsson. Och "knoppmassagevispen".

Trevlig kväll!



Godnatt

Jag vill önska er en god natt. Jag har haft en trevlig kväll med min vän och hennes lilla tillskott till familjen, en sötnöt till hund! Jag borde sussat för länge sedan. Men bättre sent än aldrig, right? Imorgon är det onsdag vilket innebär en dag närmre helgen. Yey!


Stockholm och Gröna Lund från i somras. Lite annat ljus än idag.



Bianco

Ojoj, spana in dessa snyggingar. Jag fullkomligt älskar modellen. Dessutom skulle de passa toppen till min fransklänning i samma färg som jag köpte för läänge sedan men inte använt. Än. Dessa måste ses på nära håll!

Bianco

Nu ska jag strax dra mig hem från jobbet och möta en vän och äta middag. Mys!




Fru Skipper

Förra helgen var jag och besökte hälsomässan i Älvsjö. Jag älskar allt som är relaterat till hälsa, kost, välbefinnande, träning och så vidare. Där fanns Anna Skipper och föresläste och bjöd på mat. Hon raggade även upp (läs: tvingade upp) folk från publiken som hon kunde klämma lite på och konstatera att några kilo ner minsann inte skulle skada. Hm, vad tycker vi om det? Efteråt lät jag fru Skipper klämma lite på mig också. Jag är tydligen en blandning av två kroppstyper och för mig var linfröoljan viktig.


En bestämd kvinna det där.


Frukost

Jobbdax igen. Och vädret är lika härligt som igår. Grått, trist och mörkt. Hallå, var är solen?! Idag startade jag dagen med en grötfrukost med rivet äpple, keso, kanel och mjölk. Nu kan jag stå mig fram till lunch och min tonfiskgryta med fullkornsris. Som för övrigt läckt i min väska. Så om ni känner någon underlig tonfisklukt på tuben har förmodligen jag varit där. Typiskt.


Den enda som saknas på är frön/nötter. Men så mycket tid hade jag inte imorse.


Mandelolja

Idag var jag inne på Apoteket och köpte mandelolja efter tips från en på jobbet. Det är meningen att jag ska kladda in det i håret och ha i det några timmar (eller sova med det). Det ska tydligen göra underverk för håret och hårbotten. Men försäljaren såg aningen skeptisk ut när jag förklarade vad jag skulle ha den till. Hmm. Jag återkommer när jag testat. Spännande!



Mandelolja säljs på diverse hälsokostbutiker och så på Apoteket då förstås. Jag slog till på en liten flaska och sedan blir det till jobba sig uppåt i storlek. Om det nu gör någon skillnad vill säga.. Har du testat? I så fall vill jag veta allt!

NU ska jag gå och sussa. Godnatt!



Dagens träning

Nu är jag hemkommen från bodypumpen och det var massa träningsglada där idag. Så roligt när man fyller klasserna! Dock var headsetet trasigt så jag har väl näst intill skrikit sönder rösten idag. Men det är ju bara härligt, som jag skulle säga. Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska hoppa in i duschen.

Men föst ska jag installera Nokiaprogramvaran till min telefon på datorn så jag kan överföra bilder och musik mellan telefon och dator. Inte en dag försent nu när batterierna till digitalkameran är på laddning och min iPod sjunger på sista versen. En tur på tuben utan musik är för mig som..något riktigt trist. Hur som haver. När programmet är installerad har jag bilder att visa från Hälsomässan förra helgen samt lite annat smått och gott.



Acne

Vilket himla morgonstrul. Nu börjar tröttheten ge sig tillkänna. Jag riktigt längtar till bodypumpen ikväll så jag kan få skaffa mig lite ny energi. För visst är det så. Efter en klass är man (för det mesta) toppenglad och energirik!



Det här är mina två nya höstvänner. Två mysiga tröjor i sköna material från Acne. Den rosa är på idag. Jag ser ut som en rosa mjukglasskula. Och ja, det skulle vara en bra liknelse. Haha.

Nu: Lunch! Avokado, makrill, ugnsgrösaker och fetaostsås med pesto.



Datastrul

Morgonen var jobbig med tidig uppgång och en regnig promenad till tuben. Och utöver denna trista måndagsmorgon har det varit datastrul på jobbet. Inget Internet och ingenting att göra. Jag har suttit och lyssnat på min iPod för att hitta spinninglåtar till mitt nyåsspinn. Man blir ju helt låst när man inte har tillgång till nätet. Men nu verkar det vara på banan igen och det är dax att sätta igång. Eller kanske ta en lunchpaus..?

Ha en bra måndag!



Nattinatti

Nu ska jag dra mig mot sängen och sova. Imorgon är det jobb som gäller igen och på kvällen kör jag en bodypumpklass. Jag hoppas på många träningsglada människor!

Lite nattamusik. Sedan är det bara att vänta på John Blund. Godnatt!


Joanna Pacitti - Out from under

Jag önskar er en god natt!



Skopassion

Denna höst har DinSko lyckats med bravur. Jag har hela tre par nya pjuck därifrån. Först ut är dessa (typ) ankelboots med guld-, nit- och andra trevliga detaljer. Och de är rätt sköna också må jag säga.







Höst

Hösten kan faktiskt vara underbar och ha sin charm trots regn, mörker och kyla. Man kan ju vira in sig i femioelva meter halstub, tända ljus och överkonsumera te (eller varm choklad, eller kaffe eller whatever..) Eller gå en mysig höstprommis med bästa (trance/techno)musiken i lurarna och få lite motion på köpet.

Nu sitter jag på jobbet och käkar chokladmoussetårta. Lite för mastig för min smak, men vad sjutton. Den går ner!


Sa jag inte att det kan vara vackert?

Se till att njuta nu! Tänd ljus, slå på webb-TV:n och hitta något smarrigt att tugga på! Och vänd dina trista söndagstankar till positiva sådana!



Söndag

Hej hopp!

Så var det söndag igen. Nu ska jag försöka plugga in lite fakta om vitaminer och mineraler. Senare blir det kanske ett besök på ett gym som ligger granne med mig. Efter det ska jag hem till mor och far som har dragit iväg till Sydafrika och vattna lite blommor och spana in kyl och frys. Efter det blir det jobb.

I december ska jag köra några spännande pass, bland annat nyåsspinning 75 minuter och en "Best of body pump", så jag ska försöka spåna på lite bra musik också. Något förslag?



Gårdagens middag blev lyckad och god! Och nej, jag åt inte skalet på avocadon. Hihi.



Från blond till mörk

Jag har ju varit borta från skrivandet ett bra tag. Och under tiden har jag gått från blond till mörk. Och det känns toppen! Back to the real me liksom.


Mitt nygamla jag

För övrigt blev middagen toppen och nu är jag mätt och belåten. Har sett ett avsnitt av Grey's och funderar på att se ett till. Eller lägga mig i sängen och läsa nya Topphälsa. Eller spela musik högt och bara njuta.



Träningsbloggsträff

Nu har jag tagit en tripp till stan och träffat ett gäng undebara bloggtjejer som gillar träning minst lika mycket som jag! Det har varit en toppeneftermiddag och jag hoppas den upprepas snart!

Nu är det middagsdax. Jag tänkte försöka mig på något som min kära vän bjöd mig på här om dagen. Ugnsgrillade grönsaker med salt, peppar och rosmarin samt en pestosås med honung och youghurt. Och så något proteinrikt till. Kanske kycklingfilé eller lax. Önska mig lycka till!






Jimmy Choo for H&M

Jaa! Jag har just lagt vantarna på ett par skor och ett linne från kollektionen. Om du är intresserad finns det fortfarande mycket kvar!


Kärlek på 12 centimeter med gulddetaljer - är det möjligt?

Nej, än är jag inte trött på paljetter!

Och ja, nu är jag tillbaka! Happy lördag på er!



RSS 2.0