Byxdress i mysformat

Fredag, älskade fredag! Nu ska jag strax dra mig från jobbet och köra en bodypump-klass på Eriksdalsbadet! Sedan måste jag hem och göra en kostuppgift om fett och sedan ska jag njuta av helgen.

I somras köpte jag mig en byxdress som är himla skön, men lite kylig såhär års. Jag var ju lite emot plagget tidigare. Eller det har liksom inte känts som jag. Men bannemig. Det är både snyggt (okej, inte som bröllopskostym eller på coctailpartyt..) och skönt. Sicken kombo! Jag hittade en axelbandslös modell i en himla snygg färg!



Dax att dra iväg. Trevlig fredag på er!



Veckan som gått..

..har jag haft mina träningsklasser, varit på inflyttningsfest, jobbat, varit på hälsomingel på Balance, sovit och känt pressen med pluggandet. Det finns liksom inte så mycket tid till det just nu.

Hälsominglet var trevligt och jag testade på stripaerobics, funktionell träning och fick lite trevligheter med mig hem. Tack för det!


Jag i bakgrunden. Bild: Finest.se

För övrigt är jag sugen på raggmunk! Alltså, hur kommer det sig? Som en blixt från klar himmel blev jag sugen på det. Himla märkligt då det varken är någon favoriträtt eller något jag reflekterat över. Någonsin. Måste bero på någon konstig dröm i natt eller så.

Nu är det jobbdax! Tjing!



Pretty Polly

Onsdag idag. Jag har sovot närmare åtta timmar i natt och när det senast skedde är väldigt oklart. Nu är det jobb och ikväll kör jag pulsspinning.

Jag har köpt ett par nya svarta strumpisar i 60 denier från Wedins som jag tänkt prova. Jag har ju redan hittat favoriterna från Ellos. Men det kanske finns fler favoriter? Det är värt att prova i alla fall.




Natti

Nu är jag trött, mätt och sugen på att starta en ny dag. Så på återhörande imorgon! Kram och godnatt.

Måndag

Hej hopp!

Måndag igen och imorse var jag uppe och tränade ett spinningpass. 05.14 ringde klockan och det var bara att pallra sig upp och dra sig mot tuben. Fy sjutton vad jobbigt det var, men när man väl var uppe gick det ju fint. Nu sitter jag på jobbet och har precis (typ) käkat frulle. Ikväll kör jag bodypump och core så nu är det bara att ladda om, ta tag i jobbet och sedan köra på!

Helgen då. I lördags hade jag en liten inflyttningsfest och det kan faktiskt vara så att jag har plockat på mig världens mest undebara vänner. Igår tog jag en sväng hem till mor och far för att snylta lite tvättmaskin. Annars bestod gårdagen mest av att äta. Så nu är det back to normal med matvanorna.



Fredag

Tjohoo, det är fredag! Det ska bli så skönt med helg. Nu sitter jag på jobbet och käkar frulle. Ikväll ska jag köra en 45-minuters bodypump och sedan ska jag ha en lugn fredag och ladda inför morgondagens inflyttningsfest!


Svarta koftor i olika utföranden är alltid en hit i garderoben och passar dessutom till allt! Denna med uppvikta trekvartsärmar kommer från Rut m.fl.

Trevlig freitag!




Black, black, black

H&M har fått in lite nyheter. Här är favoriterna!


Kappa, 799 kr
Klänning, 699 kr
Heels, 499 kr.



Tunika a la Cream

Krångel på tuben - är det inte underbart? En resväg på en timme och fyrtiofem minuter. Är inte det underbart? Nej då, jag är inte bitter. Bara lite trött på krångel. Men nu är jag på jobbet, redo att köra igång. Efter jobbet ska jag iväg till Fridhemsplan och gå på en bodypump-klass. Det ska bli kul!

Här har vi en sötsak från Cream som är i härligt mjukt och silkigt tyg med små knappdetaljer vid ärmarna.


Jag önskar er en härlig torsdag, snart är det fredag! Yes!



På jobbet

Igår blev det en tur på löpbandet, en jobbig sådan. Men jag höll ut och stod kvar på det rullande bandet i 52 minuter. Efteråt kändes det skönt, bortsett från alla skavsår jag drog på mig plus min känning i min vrickade fot. Än är det inte toppen, tyvärr. Så nu det får det bli lite vila för fossingen. Ikväll blir det pulsspinning och imorgon ska jag nog gå på en bodypump. Det var länge sedan jag själv gick på ett pass utan att instruera.

I morse tog jag en minisovmorgon. Jag pallar helt enkelt inte med att gå upp nästan innan jag går och lägger mig. Men nu är jag på jobbet, pigg och glad. Eeeh. Glad i alla fall.

Idag har jag på min mina nya stövlar från H&M. Och på tal om skor - och stövlar - jag har en hel drös nya hemma som jag är lite förälskad i. Dem ska ni få se inom kort!


Nya skor. Lite hårda och osköna för mina skavsårsdrabbade fossingar.



Paljetter

Jag hakar på trenden. Ska det vara så ska det vara. Här är vi inte snåla med glittret. Denna fantastiska skapelse köpte jag på H&M för ett tag sedan. Den var inte lätt att fota vill jag lova. Men däremot kan jag lova att jag tycker den är supersnygg! Modellen är lite annorlunda, mer som en oversize-klänning som ändå är halvt figursydd. Typ.


Kan det vara något att ha som nyårsblåsa?



Pulver och lödder

Tisdag idag. Hjälp vad trött jag är. När jag vaknade i morse var mina ögon rödsprängda och jag kände mig helt förstörd. Men det är bara att gilla läget. Nu har jag en sisådär 40 år i arbetslivet framför mig. Och man kanske vänjer sig någongång?

Hur som helst. Efter jobbet idag tänkte jag ta mig en sväng på löpbandet för att sedan åka hem och käka, plugga och sova. Och försöka ha lite skoj där emellan.


Avocado Twist - detta lödder har jag aldrig testat.

Igår fyllde jag på lite nödvändigheter. Torrschampoo (som förövrigt blir väldigt vitt på min ursnygga utväxt..) och ett raklödder jag inte testat tidigare. Avocado, det låter ju nyttigt och fint. Hoppas detta gäller även för utsidan av kroppen.

Tjing!



Fruktansvärt underbart

Nu har jag precis kommit hem från mina träningspass. Idag var det riktigt roligt trots att headsetet inte fungerade. Så min hals har mått bättre om man säger så. Men det var många träningsglada själar på bodypumpen och det är just då man förstår hur himla roligt det är att instruera! Nu sitter jag och äter mitt kvällsmål. Strax ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Fruktansvärt underbart.



Frukt, fil och müsli. Sedan blir det godnatt.

Sov sött!



Måndag

Så var det måndag och jag är tröttare än tröttast. Jag har just tagit en kopp äpple- och kanelte och nu ska jag jobba lite med siffror och jox. Och drömma mig bort bland shoppingkassar och utlandssemestrar.

Ha en toppendag!



Hejdå söndag

Usch, jag borde gått och lagt mig för..länge sedan. Imorgon är det en ny arbetsvecka som börjar. Gah, jag ska gå upp vid sextiden. Det, mina vänner, är en plåga. Men det är bara att gilla läget. Efter jobbet imorgon ska jag instruera en bodypump och en core 45. Efter det får jag komma hem och förhoppningsvis slockna tidigt. Usch, söndagar är så tradiga, lite deprimerande. Det är så tråkigt att slösa bort en hel dag sådär. Det slutar vi med. Pronto.

Godnatt.



Ofrivilligt uppehåll

Ja, så kan det gå ibland. Nu har jag i alla fall jobbat på mitt nya jobbvick i två veckor, försökt komma igång med pluggandet och hinna med vardagen. Inte så lätt alla gånger. Men nu har jag så mycket ny shopping att förtälja om att jag bara måste sätta igång igen.

Dessa två boleros/koftor ser inte mycket ut för världen. Här. Men sjuttsingen vad sköna och bra de är. Hett tips! Från H&M.


Mamma är aspirant på den gråa så jag tänkte ta med den till henne ikväll när jag ska på middag hos päronen. Jag är hungrig!

För övrigt var det party igår, väldans trevligt.

För övrigt två. Jag har införskaffat en svartgrå soffa och ett snyggt glasbord till mitt hem. Riktigt bra blev det!

För övrigt tre. Glöm inte att äta upp er på kanelbullar idag, dagen till ära. Kanelbullens dag.

Kram på er!




RSS 2.0