2010

Jag känner att mina uppdateringar här kan räknas på ena handen den senaste månaden. Men nytt år och nya löften. Nej, några löften har jag inte. Det känns som att det är dömt att misslyckas. Men mål har jag, både vad gäller träning och mycket annat. Och det ska man ha, oavsett nytt år eller icke. När du når dina mål, så sätter du upp nya. Well, well. Nog tjattrat om mål.

Idag har jag varit och instruerat en body pump på Eriksdalsbadet och efter det sprang jag av lite energi på löpbandet. Ojoj, vad jag saknat det! Det kommer vara mycket nu fram till mitten av januari då mitt arbete i näringsläran ska in. Efter det ska jag springa och gymma som aldrig förr och jag ska bli stark som Hulken och snabb som.. en leopard?! Nåja.

Nu är det luch som gäller och sedan blir det inövning av nya coren och lite research till mitt arbete. Och lite annat smått och gott däremellan!

Gott nytt år!Lägg gärna till mig på bloglovin':
bloglovin

Postat av: Cizzi

Hej!

Kul att du vill delta på träningsbloggsträffen i januari. Inför eventet behöver jag veta vilken storlek du har på dina fötter? Meddela mig snarast möjligt via mail till cecilia@atoh.se Jag försökte skicka detta via Facebook men blev spärrad då de tyckte att jag skickade för många mail. hahaHa en bra vecka!Cizzi

2010-01-04 @ 18:39:53
URL: http://aktivera.blogspot.com/
Postat av: Linnéa

allt bra? :)

2010-01-04 @ 19:07:56
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

hoppas du får ett bra år!!

2010-01-04 @ 19:31:37
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Maja

Härligt med träning, måste ta tag i mig själv också=)

2010-01-04 @ 19:42:16
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Ellen ♥ | hejjellen.blogg.se

sv: Tack! Det har den :)

Detsamma!

2010-01-14 @ 16:09:26
URL: http://hejjellen.blogg.se/

Lämna din fina kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0