Nyår

Goddagens!

Igår natt blev jag magsjuk och igår låg jag hemma helt utslagen. Jag mår inte tipptopp idag, men nyåret kan jag bara inte missa. Jag har ju bestämt klänning och hela faderullan. Jag var in och shoppade det sista imorse. Strumpisar och lite annat. Nu har jag precis målat naglarna. Jag hade planerat för svarta naglar, men det fick bli fransk manikyr. Passar till det mesta!


Kvällens (tror jag) klänning - rosa sötsak från Style by stars.

Frågan är bara vilka strumpisar jag ska välja till. Svarta eller hudfärgade. Vad säger ni?




Bloggbävning och kalsongbadare

Jag spanade in på DN i alla hast och hittade Hela listan på årets nyfödda ord. Visste ni till exempel att kosläpp är att släppa ut kossorna på grönbete eller att mikroblogg är en blogg för korta inlägg? Eller att en kalsongbadare är en pojke som badar med sina märkeskalsongar under badbyxorna och ser till att märket syns? Eller att bloggbävning är att väldigt många bloggsidor samtidigt behandlar ett visst ämne. Känner ni igen det? Haha. Spana in hela listan här.

Nu ska jag sussa! Godnatt!



Dagens

Det blev en stanrunda med min kära vän. Och vilka fynd vi gjorde (trots att det mesta inte var på rea för min del). Tre klänningar blev det. Nu har jag ännu fler att välja mellan till nyår. Men jag tror fortfarande det blir min rosa sötsak. Men tiden får utvisa..

Nu måste jag plugga och köra på med min bodypump. Snart är det nyår. Can't wait. Det kommer nog bli toppen trots allt.


♥ Lång topp/klänning, Acne
♥ Tights, Gina Tricot

Well, well. Ha det prima!



Måndag

Goddagens! Jag har precis ätit lutfisk och potatistmos (!) till frukost. Idag måste jag öva in nya Bodypump-programmet som jag inte gjort tidigare. Jag har ett pass imorgon så det gäller att lägga på ett kol. Jag måste även plugga lite till skolan. Och så har jag en plan att åka in till stan och spana in reautbudet. Vi får se hur det går med den planen.



Trevlig måndag!



Ny sjal

När mor och far kom hem från Kambodja/Vietnam hade de med sig denna snygga sjal till mig. Den är i 100 procent siden. Och jag som har tappat bort min svarta sjal och var i behov av en ny. Sicken tur!

 
Den kan bli mycket mysig. Och snygg är den också!



Söndag

Gah, jag är så trött! Jag gick och la mig tidigt igår för jag kände att det behövdes. Klockan halv två hade jag fortfarande inte somnat. Men sedan måste jag somnat för jag vaknade 5.30 igen. Och så samma procedur igen..

Jag hade planerat att ta en sväng till gymmet idag trots förkylning, men jag vet inte hur det blir med det. Men jag tänkte i alla fall ta en shoppingsväng och byta en tröja åt mamma och köpa strumpbyxor till nyår. Och kanske något annat trevligt! Men vi får se om jag ens orkar det. Annars får det bli imorgon.

Spana in min nya kofta från H&M. Jag gillar mönstret som är lite assymetriskt sådär.




Ha en bra söndag nu!



Årets snyggaste tomte

Så var julen över för denna gång. Och vad underbart det varit. Massa mat, klappar och så. I förrgår var jag ute och svängde mina lurviga vilket resulterade i en inte alltför produktiv dag igår. Och jag är banne mig trött idag också. Men det är ju bara härligt. Dessa lediga dagar har verkligen behövts. Synd bara att man har plugg över julen. Men det är bara att sätta igång lite smått. Det är skönt efteråt om inte annat.

Nu har jag också bestämt mig för vad det blir för klänning på nyår. Det blir en chockrosa sötsak. Om jag inte äter upp mig för mycket fram till dess vill säga. För någon träning blir det inte såhär i förkylningstider. Usch vad tråkigt!

Här har vi (enligt mig) årets snyggaste tomte med massa spännande paket. Och min julaftonoutfit.

♥ Klänning, Lindex barnavdelning



Toppendag

Så var julafton nästan över för denna gång. Men det har varit en underbar dag. Fina presenter, god mat, massa godis och trevligt sällskap!

 
 
Men jag ser redan fram emot morgondagen. Då ska jag köra spinning på dagen (vilket jag kanske inte borde eftersom jag fortfarande är nedrans förkyld) och så ska vi äta lutfisk och risgrynsgröt! Mums! Och jag måste öva in nya bodypump-programmet som jag inte hunnit med än på grund av mycket i skolan, förkylning och så. Men det ska nog gå!

Hur har er julafton varit?



Skinnjacka

I förrgår hittade jag (den perfekta?) skinnjackan. Eller skinn och skinn. Den är inte äkta, men snygg är den!
 
Den kommer från H&M Young och den passar! Det är den andra jackan från barnavdelningen på kort tid. Frågan är bara om jag behöver den.. Men äh, visst var den snygg?

God jul igen!



GOD JUL

Tiden har bara rusat iväg och nu är det redan julafton! Jag hann med att handla de sista julklapparna idag. Och jag är numera blond i hela håret! Dessutom har min farfar och morfar anlänt. Julaskaran är fulländad. Nästan i alla fall. Nu längtar jag bara till all julmat, Kalle Anka, och allämnt mys. Och till klapparna såklart!

Jag ska bara sova lite först.


God jul!



Julfix

Förkylningen är något bättre idag, men mina lock för öronen är fortfarande kvar. Usch! Igår var jag i alla fall ute för att julklappshandla och jag hittade saker både till mig själv och andra! Idag har jag tagit sovmorgon och gjort pepparkakshus, städat undan lite kläder och annat småfix. Och så har jag bokat tid hos frisören. Hej då gigantiska utväxt! Så nu ska jag strax in till stan för att handla de sista julklapparna och fixa håret. Senare ska jag klä granen och pynta lite. Mys! Senare får ni även se vad jag införskaffade mig igår! Don't miss!

 
Granen som ska bli klädd och årets snyggaste grantopp.



Dagens

Nu ska jag och min förkylning ut på klappjakt! För nu har jag verkligen lämnat in hemtentan och kan fokusera på annat. Yes!

 
♥ Topp, H&M
♥ Jeans, Gina Tricot
♥ Skor, Whyred

Hoppas, hoppas jag hittar alla klappar idag! Kram!



Snart jullov

Nu ska jag bara ta ett sista tag med hemtentan och sedan är det inlämningsdax. Efter det får jag jullov! Eller egentligen inte eftersom jag har en kurs som går över julen. Men nästan.

Jag är så nedrans dunderförkyld att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Lock för öronen, täppt näsa och nu börjar det förflytta sig ner till halsen. Suck. Men jag måste ändå ta mig ut idag och köpa julklappar. Har inte införskaffat mig en enda. Så det blir dagens planer, efter att jag läst igenom hemtentan.

På återseende!



Clinique

Igår kom ju mor & far hem från sin långresa. Och de hade med sig mina produkter från Clinique, som jag testat och velat ha länge nu! Nu har jag dem i storformat och förhoppningsvis kommer de räcka ett tag!

  
Mot renare hy!

Ha en fortsatt bra fredag!



Fredag

Finally fredag! Snart helg alltså. Igår började jag känna mig lite halvkrasslig och jag vet inte om jag mår så mycket bättre nu. Men jag förbannar influensan, det har jag inte tid med. Jag har ju hemtentan att pyssla färdigt med. Men vi fick ju några dagar extra på oss med den så det är ju inte jättestressigt. Men det kan bli om jag inte sätter igång typ nu.

Dagens då? Myskläder all over!


Fancy? Hmm. Skönt? Hell yeah!



Träningsdax

Jaha, nu har jag precis käkat lunch och tänkte dra iväg och ta mig en runda på gymmet. Hemtentan är väl klar till hälften nu, men jag har de knivigaste uppgifterna kvar. Men det är bara att bita ihop och ta ett nytt tag när jag kommer hem igen.


Min arbetsplats just nu. Papper, böcker, papper, papper..



Lite efter

Godmorgon!

Nu har jag precis ätit frukost och ska fortsätta med hemtentan. Det blev en massa strul med den igår så nu har vi två extradagar på oss. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Nu blir man ju mer slö istället. Men jag ska försöka skynda på. Ikväll kommer ju mor & far hem så då kanske man får se till att vara lite social.

Jaha, jag är ju då lite efter, så jag kör en tredje advent idag. Bättre sent än aldrig, right?



För övrigt har jag en nedrans träningsvärk i ryggen från i förrgår och i bröstet från igår. Idag blir det nog en sväng med benen.

Hemtenta var det! Ha det toppen!



Hemtenta

Jaha, så var det onsdag. En vecka kvar till den stora dagen. Och två och en halv dag kvar på hemtentan. Förstå vilken frihet på fredag efter klockan fyra. Mmm. Men tills dess ska jag lyckas producera en massa text.

Man blir så trött när det är så mörkt. Alltså klockan är kvart över åtta, men det känns som att klockan är typ fyra-fem på morgonen. Galet mörkt. Jag har precis käkat frulle och ska väl sätta igång att producera något nu. Sedan ska jag dra iväg och gymma och sedan var det dax att gå och sova igen. Typ.

Ha en bra onsdag!



Tisdag

Alltså jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu ska jag i alla fall ta mig till skolan för ett seminarium och sedan ska jag ta en sväng till gymmet. Kl. 16 släpps hemtentan och sedan är det bara att sätta igång. Här har vi dagens ihopslängda outfit.


♥ Topp med knyt i ryggen, H&M
♥ Jeans, Acne


Hmm

Nu tycker jag det är lite för mycket krångel med bloggen. Inläggen går inte att kommentera, om de ens kommer upp och kommentarerna hamnar huller om buller. Och så. Men vi kör på nya försök imorgon igen. Nu är det sovdax för moi.

Godnatt.



Som alla andra

Ja, ni har läst det förut. Men jag vill faktiskt också testa att byta ögonfärg, i alla fall för en dag. Och eftersom jag har en blogg som är äldre än två månader så var det inget snack om saken. Gratis är gott, eller?

Här kan du också gå in och få testa gratis färgade linser.


Fransk manikyr

Jaha, hur har man fått denna dag att gå? Jag har ätit, postat julkort, spanat TV, spelat tetris..Och inte så mycket mer. Jo, jag har fixat naglarna också. Jag körde på en vanlig fransk manikyr.





Imorgon släpps min hemtenta och jag har till på fredag på mig att producera något vettigt. Håll tummrna för mig nu. På torsdag kommer mina kära päron hem också efter två veckor i 40-gradig värme. Jag är inte avundsjuk. Inte det minsta.


Den är min

Jag är nog (typ) den enda just nu som inte sett Sex and the city - The movie. Men något ska man väl vara ensam om? Nu har jag den i alla fall i mina ägor och jag får väl se till att se den snarast. Men tanken var ju att jag skulle plöja boxen först, men än så länge har jag bara kommit till säsong två. Och jag äger inte boxen. Så jag tror vi skippar det.



Vad gillar ni filmen?



Tillbaka

Det har visst blivit ett litet ofrivilligt break. Men så kan det gå ibland. Helgen har varit lyckad. Utgång i fredags. Galet och roligt. Utgång i lördags. Också galet och roligt! Och nu är det måndag och jag är lite trött. Imorgon är det dax för hemtenta som ska vara färdig på fredag. Det känns inte sådär jätteskoj, men det är skönt att kunna bocka av någonting innan jul. Jul. Ojoj, jag har inte köpt en enda julklapp. Men det får nog lösas till helgen.



Ha en bra måndag!



Fredag imorgon!

Puh. Just nu går allt i ett. Arbetet idag gick väl sisådär, men det ska in nästa vecka så det löser sig. "Mötet" på Eriksdalsbadet gick bra så nu får vi se när det behövs vikarier där. Och spinningen nu ikväll gick toppen. Mina deltagare kämpar på så bra, det gillar vi! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå sova för att vakna upp till fredag! Då ska jag gymma och plugga och sedan blir det middag och utgång med vänner. Nice! Sedan är det ju Idolfinal också, ej att förglömma. Vi får väl se vem som tar hem det imorgon. Duschen var det! Godnatt!



Nytt från Topshop

Jag lyckades knipa klänningen jag skrev om igår. Av en slump såg jag en ensam själ hänga helt ensam. Jag trodde först den skulle vara för liten. Men bannemej, den passade!
 



Gårdagens

Det blev en sväng till Topshop igår och jag hittade ett fint plagg som var både skönt, snyggt och färgglatt! Bilder kommer. Nu ska vi sitta och jobba med vårt arbete igen. En uppgift har i alla fall blivit flyttat till efter jul så det har blivit en liten lättnad nu! Senare idag ska jag iväg på någon slags instruktörsaudition på Eriksdalsbadet. Efter det är det Activiospinning som vanligt.

Gårdagens såg ut som följer:


♥ Linne, H&M
♥ Kjol, ny från H&M
♥ Kofta, Åhléns



Färgklickar

Jag har hittat dessa färgklickar hos Topshop, som kan lysa upp vår mörka tillvaro.



Detta är kanske något jag ska spana efter ikväll. Om jag nu går vill säga. Klänningar - I love it!

Dagens klädsel

Det blev en lång dag igår och jag orkade verkligen inte uppdatera när jag kom hem. Men det var i alla fall roligt och givande. Nu sitter jag på jobbet och jobbar halvdag. Sedan ska jag hem och plugga inför hemtentan nästa vecka. Ikväll är det ju Topshop-shopping med Veckorevyn. Vi får se om man tar sig en sväng dit.


♥ Topp, Dagmar
♥ Jeans, Fornarina

Tjingeling!

Tisdag

Hejsan! Jag var helt slut igår efter vi jobbat med vårt arbete. Pust. Men nu är det en ny dag. Idag ska jag på en heldag/kväll med ett företag jag gärna skulle jobba på. Det är en studentdag med caselösning, lunch och andra trevligheter. Håll tummarna för att det kommer gå bra!

Såhär ser jag ut idag:


♥ Mysig tröja, H&M
♥ Jeans, Acne


Nu ska jag strax iväg. Ha en fin dag!



Mer från Acne

Måndag igen. Nu ska vi jobba med vårt arbete hela långa dagen. Förhoppningsvis är vi effektiva och klarar det galant!

Här är en ny topp från Acne. Färgen är supersnygg och detaljerna likaså. Men idag blir det myskläder för hela slanten!

 

Ha en bra måndag!



Snart helg igen

Nu sitter jag och kikar på Sanningens ögonblick och ska väl snart gå och sussa. Imorgon är det heldagsjobb med vår uppgift igen. Gah, det tar ju aldrig slut! Men det är bara att bita ihop och se fram emot helgen igen.


Mysadvent

Godnatt!



Ny sjal

Jag har hittat en snygg svart stickad sjal på Indiska. Jag hade min favorit från H&M tidigare, men den är tyvärr försvunnen och en svart sjal bör man (jag) ha. Det passar liksom till det mesta.

  
Den är så mjuk och skön. Dock är den inte invigd ännu, men snart så.


Galet!

Alltså, gissa vem som plingar på dörren? Min kära vän som varit borta i evigheter! Åh, vad kul att hon är tillbaka. Och vilken överraskning. Jag är nog lite chockad fortfarande. I helgen blir det fira av. Då har jag något att se fram emot till helgen. Toppen!

För övrigt har jag varit ute och sprungit (läs: joggat tungt) idag. Och var har jag träningsvärk redan nu? I biceps och axlar. Alltså hur går det ihop? Men troligtvis är det från bodypumpen i fredags som ger sig till känna nu. Men konstigt är det i alla fall. Vi får se hur benen mår imorgon. Nu ska jag ner och tända det andra ljuset på adventsljustaken. Det höll jag nästan på att glömma.

Trevlig andra advent!



Sliten

Sliten var ordet. Jag känner mig helt matt, skakig, trött och stressad. För det första blev det väldigt sent inatt. För det andra har jag mer att göra än vad jag har tid, vilket inte är den bästa av ekvationer.

Idag har jag varit på en inspirationsdag och det har varit givande, spännande och roligt! Att det dessutom blir en uppföljning i vår gör det hela mycket bättre. Så här ska tränas och instrueras för fullt!

Nu ska jag få in mig något och sedan måste jag skriva lite på en uppgift. Snyft. På en lördag. Men så kan det gå.

Ha det finemang!



Äntligen helg

Ojoj, vilken dag. Det var tänkt att vi skulle jobba med vårt arbete, men det blev mest snack om annat. Hm, var är självdisciplinen? Hur som helst. Nu är jag precis hemkommen från kvartalsutbildningen för nya bodypump-programmet. Så nu finns mer att plugga in! Men det är kul med lite nytt, man blir lite trött på musiken. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan får vi se vad som händer. Imorgon ska jag på inspirationsdag på ett av mina jobb som instruktör, så det blir ingen sen kväll ikväll.

Ha en toppenfredag!


Fredag!

Äntligen fredag! Nu sitter jag och väntar på mina pluggvänner så vi kommer igång och får det överstökat. Det blir säkerligen dåliga updates idag, så ni får spana på denna snygga tröjklänning från Acne som jag köpte i helgen. MIssa inte att det är 50% hos Weekday på de flesta externa märken ända fram till mellandagarna! Det finns fynd man kan göra vill jag lova!


Snygg, skön och mjuk! Ett riktigt Emma-plagg!

Ha en bra dag nu!



Snart helg

Nu är jag hemkommen (eller har varit ett tag) från spinningen. Det var kul, som vanligt! Imorgon är det grupparbetsgöra på schemat. Usch, inte det roligaste att göra på sin fredag. Men, det är ju trots allt fredag och bara det är ju en njutning i sig! Dessutom ska vi sitta hemma hos mig, så jag slipper dra iväg någonstans. Imorgon kväll ska jag på kvartalsutbildning på nya bodypump-programmet. Och sedan är det helg!

Nej ni, nu är det dax att gå och sova! Godnatt på er!


Paket till moi

Snabb leveans av mina undies från Hanky Panky, det gillar vi! Nu har jag fyllt på färgförrådet med dessa kulörer:

 
Att man får presentförpackningar med gör det hela ännu liite roligare!
 
Nu ska jag dra iväg och hålla ett Activiospinningpass. Det ska bli kul! Tjing!



Hope

Jag lever i myskläder hemma. Och varför inte mysa med stil? Jag var på Hopes utförsäljning i helgen och hittade denna supersköna luvtröja.

  



Här ska mysas!


Nytt i träningsväg

Jag som är ett träningsfreak måste uppdatera träningsgarderoben titt som tätt. Denna gång fick det bli en topp från Röhnisch och ett par byxor från Reebok.
  
Toppen är använd och helt ok, men jag föredrar brottarrygg på mina träningstoppar. Mitt motto är att ha så lite kläder som möjligt, speciellt under spinningpassen där man praktiskt taget rinner bort.. Byxorna får det nog bli premiär för ikväll.


Dagens

Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet och jobbar. Sedan blir det hem och plugga för att sedan iväg och köra min Avctiviospinning.

  
♥ Topp, Avanna
♥ Nya kjolen från Lindex
♥ Strumpbyxor, Gina Tricot

Ha en toppendag!



Natti natti

Nu har jag varit iväg och kört body pump och är precis nyduschad. Nu är det dax att sova, innan jag stupar! Imorgon ska jag upp och jobba, så lite pigg bör man kanske vara?

Sov gott alla söta!


New Dress

En ny klänning till samlingen. Den är svart med rött undertyg, supersnyggt. Kan det vara något att bära på julafton kanske? Den är hur som helst sjukt skön och kan nog komma att bli en favorit.



Den kommer från Lindex barnavdelning. Inte visste jag att man kunde göra sådana fynd där, men nu vet jag!


Goddagens

Nu har jag precis vinkat av mor och far som åker till andra sidan jordklotet. Jag är INTE avundsjuk, inte alls. Nej jag kommer ha det så bra här hemma med mitt plugg och mina arbeten. Jag är INTE bitter. Hihi.

Idag är jag ledig, men måste plugga som bara den. Hemtentan närmar sig med stormsteg.


Hoppas ni får en bra dag!



Acnejeans

I söndags införskaffade jag mig ett par nya svarta jeans från Acne. Jag har tjatat om ett par svarta jeans länge, så nu slog jag till. Dock är jag inte helt hundra på om de får stanna, men jag får känna efter lite hemma först. Jag är liksom lite felskapt för att kunna hitta jeans som sitter bra överallt. Men vem är inte det?



Nu är det sovdax för min del. Imorgon är jag ledig och slipper hasa mig iväg till skolan. Men plugga måste jag göra ändå!

Tisdagens

Hej! Imorse gick det inte att komma in på bloggen så det får bli en uppdatering nu istället. Jag har varit på ett seminarium på förmiddagen och nu är det tänkt att jag ska plugga lite.


♥ Topp, Glitzy.se
♥ Jeans, Fornarina
♥ Skärp, H&M

Hihi, snart jul!



Vilken dag

Ojoj, från tidig morgon (okej, nästan tidig morgon) till sena kvällen (jo, det är sant!) har vi knåpat på vårt arbete. Nu är jag slut och helt mör. Och inte blev det någon träning heller. Men som plåster på såren har jag nu beställt några Hanky Pankys som man fick superbilligt (billigare i alla fall) om man är medlem i Sofis Modeklubb. Toppen ju!

  
Hanky Pankys - trosornas trosa

Nu ska jag borsta gaddarna och sedan sussa. Bättre uppdatering imorgon! Godnatt!



1 december

Så var det december! Idag ska jag hem till en vän och försöka påbörja ett arbete som ska lämnas in imorgon.. Ikväll blir det förhoppningsvis en vända till gymmet och sedan blir det en ledig kväll fylld med plugg. Inte så ledig alltså.

Nu ska jag springa till bussen! Kram!



RSS 2.0