Backstreet boys

Backstreet boys har släppt en ny singel och jag gillar den! Jag kommer troligen gilla allt vad de släpper. Nästan. Hihi. Och det bästa av allt? De kommer till Sthlm i december! Yes!


Backstreet boys - Straight through my heart

Vad tycker Du?

Nu ska jag strax iväg med en vän och storhandla, för första gången på egen hand. Det ni!


Första natten

Godmorgon!

Nu har jag sovit min första natt i nya lyan. Åh, det känns så nedrans bra! Jag har precis ätit upp min flyttgröt jag fick igår och ska strax dra iväg till jobbet. Just nu lever jag med kartonger och lite för lite möbler. Men jag trivs som aldrig förr!

Här i bakgrunden ser ni en liiten del av det nya.

♥ Topp, Gina Tricot
♥ Jeansshorts, från Mallis

Nu ska jag cykla iväg till jobbet i regnet! Tjing!



Orange + svart

Innan jag drog iväg på semester köpte jag denna klänning från Asos. Den är mjuk och skön, precis som jag gillar't! Dessutom har den mudd nertill som gör det hela lite snyggare. Detta är ytterligare en klänning som väntar på att användas. Jag älskar klänningar. Och skor.



Idag flyttar jag!

Imorse var jag och hämtade nycklarna till min nya bostad. Den är så fin och fräsch, alldeles nybyggd! Ikväll går flyttlasset och det ska bli riktigt kul! Då blir det även fix med bredband, digital-TV och andra tekniska prylar som behövs.


Nycklarna till mitt nya hem.

Nu sitter jag på jobbet. Min stukade fossing känns bättre men är fortfarande svullen. Passen igår gick bra att köra, både bodypumpen och coren med diverse balansövningar. Det är skönt att höstschemat är igång igen på gymmet och denna termin kör jag pass måndagar, onsdagar och fredagar. Toppen ju!

Tjing så länge!



Snyggingar

Ojoj, jag har hittat ett par snyggingar. Och nej, det är inga karlar jag talar om. Det är ett par heels. Såklart. Apsnygga är dem! Och jag som faktiskt inte har några i blått..


Bilder: Nelly

Det är livsfarligt att sitta framför en dator och jobba!


Stukad fossing

Ajaj, imorse lyckades jag stuka foten rejält. Väldigt passande när man ska på ett träningskonvent hela dagen. Men jag tog mig igenom dagen med lite smärta och det gick, men var nog inte det bästa man kunde göra. Men nu är foten rätt svullen och känns lite mysko. Typiskt när jag ska springa Tjejmilen om en vecka och alla pass på höstterminen startar på måndag! Maximal nedrans otur!


Den ena är liiite större än den andra.. Det syns dessutom mer från sidan. Suck.

Det får bli till att ligga inne med foten i högläge hela lördagskvällen. Toppen. Jag är inte bitter.


Träningskonvent

Godmorgon! Jag är redan uppe och galet trött. Jag gick och la mig runt fyra i natt (morse?) och har varit uppe sedan sju. Idag ska jag på ett träningskonvent hela dagen. Det är bara att ge sig ut i regnet. Men först blir det en ordentlig frukost. En föreläsning, ett spinning- och bodypump-pass och en liggning på spinkmatta senare kommer jag komma hem. Med tanke på semestern och min förkylning plus halsont har jag inte tränar på ungefär tre veckor. Nu är det äntligen dax!

Ha en bra lördag!



Magaluf 2009 - fler bilder

Nu sitter jag på jobbet och längtar efter helgen. Jag slutar kl 20 idag och då ska jag hem till en vän och äta varma mackor! Imorgon är det träningskonvent för hela slanten så det blir väl inte allt för sent ikväll. Kanske.

Det finns så nedrans många bilder från Mallorcaresan, så vi kör ett bildregn till.


Den bjuder jag på!


Hmm. Den var ätbar. Jag lovar.


Jag och ett upponhnervänt hus. Här serverades godaste pizzan!


Mmm.

 
Att jag gillar att äta har väl inte undgått någon?

Det var det för nu. Dax att ta tag i lite jobb igen! Ha det braa!



Magaluf 2009

Resan var hur underbar som helst. Ju mer jag tänkter på den, desto mer vill jag tillbaka. Nu. Här kommer lite bilder. Enjoy!


Myspys på kvällen.


Vi var turistiga. Här i Palma.


En coolers grabb.


Våra fossingar.


Mer fötter.


Och ännu mer..


På äventyr.


Utsikt från balkongen.


Sand mellan fingrarna. Och tårna. På beachen.


På hotellrummet.

Åh, vad jag vill tillbaka! Men en ny resa får bli vid ett senare tillfälle. Nu är det fokus på min flytt på tisdag. Och massa packning innan dess. Och jobb. Och träningskonvent. Och så. Pust.

Kram!



Onsdag

Redan onsdag idag. Igår höll jag på med tvätt och framplockning av diverse saker inför flytten. Och hjälp vad man samlar på sig grejer! Men nu sitter jag på jobbet och jobbar fram till 18.15. Efter det ska jag hem och fortsätta packa och fixa. Dessutom måste jag bränna ner mitt nya spinningpass och fnula på ett corepass på 45 minuter till höstschemat. Fullt upp alltså.

Så kan jag passa på att visa två klänningar jag köpte för läänge sedan. Men bättre sent än aldrig brukar man väl säga? Båda kommer från StyleByStars och väntar på att få användas. Som många andra klänningar i garderoben. Men snart så!





Back to reality

Jaha, nu är man hemma och har väl inte riktigt lyckats komma tillbaka till verkligheten. Jag saknar redan Mallis! Vi har gjort massa kul. Solat, badat, ätit bajsdonuts, turistat, shoppat, åkt tåg, festat, ätit i uppochnervända hus och bara njutit! Dessutom, mina vänner, har jag tatuerat min lilla fossing och jag blev mycket nöjd.


Så häär kul var det!

Jag kom hem i lördags och i söndags var det jobb, date med min kära vän som jag saknat som tusan och ett världsrekord på 100 meter av Bolt. Om en vecka ska jag flytta till min nya lya så just nu ser det ut som ett smärre bombnedslag hemma (som man kanske borde vant sig vid efter två veckor på Mallorca..). Ikväll ska jag ta tag i tvätt från resan och fortsätta packa inför flytten. Men nu är det jobb!


Mallorca-update

Hej alla glada!

Har på Magaluf är det toppenbra! Sol, bad, shopping, party och mat. Det kan knappt bli bättre. Nu sitter jag i hotellobbyn och surfar lite. Vad kvällen senare bjuder på återstar att se.. Det blir klent med bilder (läs: inga bilder), men en anna dag kanske jag bjuder på en härlig strandbild eller två! Ha det underbart så länge!

Hur är förresten vädret i Sverige? Missar jag mycket?

Kram!



Mallorca 1-15 augusti 2009

Hejdå Sverige. Nu börjar jag min resa mot Arlanda. Först ska mina vänner hämtas upp. Jag har inte sovit en blund och kommer säkerligen bli galet trött inom kort. Men lite tax free-shopping på det och jag är pigg igen!

Ha det fint så hörs vi om vi hörs! Kram!



RSS 2.0