Knall i staden och ett ständigt mörker

I söndags var jag och mor min och knallade runt i staden. Vi var i Gamla stan och spanade julmarknaden och gick hela Drottninggatan som var snyggt utsmyckad med kristallkronor. Det är bra, så man känner sig hemma. Som i vardagsrummet liksom. Visst sjutton är det mysigt med snö såhär i juletider. Synd bara att det är så nedrans mörkt jämt.


Vardagsrummet? Njaee, inte riktigt.


Sedan var vi på Cafe La Rose på Drottninggatan, i mysigt gammaldax lokaler och fikade morotskaka och smoothie. Smarrigt.Nu ska jag snart dra mig hem från arbetet och hämta julklappar och konka dessa hem till mor & far. Och sedan kan jag relaxa litegrann. Mys!Godmorgon

Det är ingen nänmvärd aktivitet här nu. Men det är så fullt upp med mycket annat.


Dagens frulle. Hemmakokt risgrynsgröt med kanel och socker. Är det jul så är det!

Så, vad har hänt på sistone då? Jag har skrivit på avtal för jobb i alla fall ett halvår till!! 30 dagar blev till månader istället. Mycket trevligt!

Jag har fått ont i halsen vilket har resulterat i att träningen blir lidande och att måndagens body pump fick vickas bort. Trist, trist!

Jag har varit på tentapub och julmarknad. Jag har möblerat om hemma och bjudit päronen på hemmagjorda burgare. Jag har kokat risgrynsgröt och längtat efter lite ledighet. Och imorgon kommer den. Ledigheten alltså! Fyra dagar. Helt fantastiskt! Och julafton är det också. Ännu mer fantastiskt!

På lunchen idag ska jag ut och trängas med sista minutare och inhandla julklappar, kalendrar och en tårta till imorgon. Sedan blir det nog en tidig hemgång till en gran och massa julpynt!

Kram!


Tisdag

Nu känner jag att dagarna flyter ihop och jag har inte en sekund över någonstans. Och om en vecka och lite till är det jul. Är det inte helgalet? Men innan dess ska jag hinna sätta ihop ett nytt spinningpass och ett nyåsspinningpass och välja mina bodypump-favoriter genom tiderna och köra en best of. Och tenta av näringsläran.

Jag måste bara visa bröllops/doptårtan från helgens festligheter. Den är tvådelad med dop på ena sidan och bröllop på andra. Det tycker jag var lite småfyndigt. Nedersta lagret var en übergod chokladkolatårta. Så ville man ha den var det bara att vänta tills de översta våningarna var uppätna. Tålamod, mina vänner. Hihi.


Den ser god ut. Och det var den.


Ha en fin tisdag i vintervädret!Träning, dop, bröllop..

Ojoj, vilken dag! Först träffade jag en massa rara bloggtöser och tränade crosstraining och åt sedan en smarrig lunch på GI-boden. Sedan bar det snabbt iväg på ett dop som senare slutade med dop och bröllop! Och en utsökt måltid.


Lunch från GI-boden. Lax med en massa smarriga tillbehör.


Bröllopsmeny. Lax igen. Även denna gång med smarriga tillbehör. Inte så GI dock.

Nu ska jag dra iväg och göra stan osäker. Imorgon måste jag lämna in en essäuppgift. Dessutom måste jag göra om gårdagens tenta. Tror ni det tekniska fungerade? Nej. Så samma tenta ska skrivas igen. Suck. Tänk om dygnet hade 48 timmar. Minst!

Ha en trevlig kväll!I Danmark

Hej! Jag är i Danmark med jobbet och sitter och författar detta med mobilen med hotellets trådlösa. Nu ska jag och dessa grabbar gå och sova! Godnatt!Update: Æntligen fredag! Nu blir det en halvdag med jobb och sedan flyget tillbaka till Stockholm. Ikvæll ska jag skriva en tenta i næringslæra och sedan blir det en fullspæckad helg! Dop, træning, utgång och lite till!

Ha det toppen!Backstreet Boys

BSB, here I come! Nu ska jag fixa mig och sedan är det konsertdax. Spännande!här såg det ut förra året när de gästade Sverige! Jag hoppas det blir lika bra i år!


Backstreet boys - If I knew then

Ha en übertoppenfredag! Kram!RSS 2.0