Nu är det dax

Middagen ligger fint i magen och nu är det dax. Deltävling nummer fyra i Melodifestivalen 2009! Får ej missas!

Fläskfilé, oxfilé, färska champinjoner och bea. Smaskens!

Trevlig lördagkväll!



Helgläsning

Lite trevlig läsning tackar man inte nej till när man sitter på jobbet och mest längtar hem till soffan, Melodifestivalen och massa godis. Nu är det bara en och en halv timmes slit kvar. Eller slit och slit..



Vad har ni för er en lördag som denna?



Vardagspumps

När jag var inne på H&M här om dagen hittade jag ett par übesnygga pumps med peeptoe. Klacken är inte alltför hög så det kanske kan bli användning till vardags. Tänk er till röda tånaglar och vårkläder. Mmm.



 

Lördag

Äntligen helg! Okej, jag sitter på jobbet och jobbar dubbelpass och slutar klockan fem. Men det känns rätt okej ändå. Jag hade ju planer på att lägga mig tidigt igår, men det sket sig rätt snabbt när jag började lyssna på musik och planera ett nytt spinningpass. Hur som. Efter jobbet funderar jag på att köpa hem en pizza till middag och ladda upp inför Melodifestivalen. Och kanske kanske försöka lägga mig tidigt.

Ha en fin lördag!



Sprutdax

Nu ska jag strax möta upp mor min för att ta den tredje TBE-sprutan. Sedan bär det iväg hemåt för att hämta träningskläder för att sedan vicka på ett bodypump-pass. Efter det är det härlig fredagkväll och jag ska inte göra något speciellt mer än att försöka gå och sova tiidigt.

♥ Tröjklänning, Gina Tricot
♥ Strumpbyxor, H&M
♥ Skärp, Whyred



Koftor

Koftor är ett plagg man inte kan ha för många av. Igår hittade jag två stycken med lite större knappar inne på H&M. Den randiga är ju underbar för att den är just..randig! Och för att marint och vitt är så snyggt ihop. Något rött till det och klädseln är fulländad! Den andra är lite min färg kan jag tycka!



Dagens idag

Nu har jag varit ute en sväng och hämtat min bodypump-skiva och löst in en postväxel jag fick i julklapp. Dessutom blev det en liten shoppingtur på vägen hem också. Nu var det ett tag sedan och dessutom har jag rensat ut enormt mycket ur mina garderober. Men mer behöver nog rensas bort men jag har ju så svårt at kasta saker. Jag tror ju att jag absolut kommer vilja använda varenda plagg inom en snar framtid. Vilket inte är fallet. Men jag bättrar mig!

♥ Topp, Lindex
♥ Jeans, Fornarina



Dagen efter

Jag och min kära vän tog oss en utgång igår. Det var ju faktiskt löningsdag och lillördag! Värsta kombon!



För övrigt var det mycket folk på mina två pass igår vilket var superkul! Men musikanläggningen strulade så vi blev tio minuter försenade med bodypumpen. Dessutom glömde jag min skiva i salen och tänkte hämta den när jag kör pass i helgen. Men jag behöver den ju imorgon på ett annat ställe så nu blir det till att pallra sig upp och åka och hämta den. Men då får jag i alla fall komma ut en sväng. Nu är det dax för frukost. Eller lunch. Eller båda.

Tjingeling!



Dagens

En mastodontfrukost senare och jag är mättare än mättast. Bra. Då är jag redo att starta denna dag.

♥ Klänning, By Malene Birger
♥ Kofta, Saint Tropez

Nu är det dax att bege sig ut en sväng och sätta sig ner och plugga. Senare ikväll kör jag spinning och bodypump. Hoppas det blir fulla klasser!


Sovmorgon

Jag tog en välbehövlig sovmorgon idag. Jag kände att det behövdes för att kunna prestera något bra. Idag är det plugg som står på schemat. Jag måste läsa igenom artiklar till uppsatsen och skriva lite om dem. Puh. Men först är det dax för en stor frukost. Man kan ju önska att den skulle innehålla en semla, men det åt jag så det räckte igår.

Fettisdagen

Idag är det fettisdagen eller semmeldagen. Jag som tänkte börja mitt nyttig liv. Men det sket sig redan idag. Attans också. Här har vi min första för dagen. När jag kommer hem från jobbet blir det nog en andra. Då tänkte jag även ta en kik på Linda Rosings dejtingprogram för att se om det är något! Jag har en känsla av att det kommer passa mig rätt bra..


Mmm. Onyttigt och gott.

Äter du någon semla idag?



Dagens

Nu ska jag springa iväg till bussen och åka till skolan! Stress stress.. Sitter samtidigt och lyssnar på televisionen där det meddelas att prinsessan Victoria och Daniel Westling sla förlova sig. Spännande!

♥ Tröja, Gina Tricot Att från Åhléns
♥ Jeans, Acne

Tjingeling!



Tisdag

Usch vad trött jag är. Hade det inte varit för elmätarbyte som ska ske någon gång mellan åtta och tio nu på morgonen hade jag (förhoppningsvis) sussat skönt fortfarande. Det skulle inte förvåna mig om personen dyker upp vid fem i tio eller kanske rent utav fem över tio. Hur som helst. Idag står skola på schemat på eftermiddagen och sedan ska jag direkt till jobbet och jobba till klockan 21. Lång dag med andra ord.

Härligt att det är soligt idag. Det har varit snålt med det det senaste halvåret. Nu hoppas jag bara att snön ligger kvar ett tag för att sedan smälta bort en gång för alla så vi får vår och kan stuva fram vårkläder ur garderoben!

Ha en bra dag!


Helgen

Det blev en rejälv partyhelg i helgen. En lyckad sådan dessutom. Dock har jag aldrig haft så ont i trampdynorna någonsin. Men dans i höga klackar hela helgen sätter sina spår. Men det var det värt. Minst sagt!


Jag ser att min kamera fått en knäpp på något sätt. Det bli liksom ett ljust sken över hela eller delar av bilden. Som ett spöke som vill säga något liksom. Bröjar den ge sig tro?



Presenterna

Födelsedagspresenterna i år var få till mängden men så nedrans galet underbara. Av mina vänner fick jag ett Hermésarmband som jag suktat över hur länge som helst! Nu är bara frågorna: Tunt eller tjockt? Vilken färg? Jag själv tror ju på ett svart- och guldfärgat i den bredare modellen. Mmm. Sedan fick jag vin, sprit, och megamassa pengar! Jag är mer än nöjd!


Är det här ett bevis på att mina vänner tycker jag behöver livas upp? Hoppas inte.

Tack för en underbar helg alla söta! Tack för alla grattishälsningar, alla pesenter, all mat. Ja, allt! Kram!



Gårdagskvällens outfit

Jag såg nu att jag inte fick till så många bra bilder på mig själv igår.. Så vi får konstruera en helkroppsbild

 
Det blev klänningen från Gina och skorna från Gojane. Därtill blev det väska från DKNY och lite ytterkläder. Nu är det snart dax att dra på sig sminket och smida om för ytterligare en partykväll!



23 år

Då var dagen kommen. Den dagens då fröken Emma inte längre är 22 år. Nej ni. Hon är hela ett år äldre idag än igår. Kvällen var underbarare än underbarast. Har jag nämnt att jag nog har världens bästa vänner? Tack snälla för igår! Presentarna var underbara. Maten blev helt godkänd. Allt var mer än jag kunde drömma om!

Dagens frukost är gårdagens middag. Pastasallad med fetaost, soltorkade tomater och massa andra trevligheter. Om sisådär 30 minuter intas nästa mål. Nämligen den obligatoriska fördeledagsmaten. Chilivips. Mmm!



Jag återkommer strax så ni får se vad jag fick. Och vad jag hade på mig!



Förberedelser

Ikväll smäller det. Middag, vin och musik hos mig. Snart blir jag ett år äldre så det måste firas! Så idag blir det förberedelser. Jag ska laga middag, ta en tripp till systemet, inhandla strumpbyxor och lite annat smått och gott. Nu har jag i alla fall fixat naglarna, en fransk igen, och (troligtvis) bestämt vad jag ska ha på mig.


♥ Klänning från Gina Tricot
♥ Rosettväska, Topshop
♥ Skor, Gojane.com
♥ Klocka och parfym och lite andra smycken och trevligheter.

Dax att dra ut en sväng i det underbara vädret!



Don't miss

Ikväll börjar Greys Anataomy igen, klockan 21 på femman. Är det någon som saknat det? Jag är superglad att det är tillbaka. Dock hinner jag inte se det ikväll så det får bli en inspelning och tittande vid annat tillfälle!


Bild: Kanal 5

Nu ska jag iväg och köra mina pass! Tjingeling!



Dagens

Godmorgon! Idag är det skola för mig, ett uppsatsseminarium. Men jag slutar vid tolv och då ska jag kanske ta en runda på stan. Ikväll är det dubbelpass med spinning och body pump som gäller. Jag har förresten lite träningsvärk från gårdagens intervaller, speciellt i de sneda magmusklerna.

Fy sjutton, jag har irrat runt som en galning för att bestämma mig vad jag skulle ha på mig idag. Inget kändes rätt. Inte detta heller. Men jag har hellre detta än går naken. Enkel ekvation.


♥ Tröja, H&M
♥ Väst, från farmor
♥ Jeans, Acne



Västigt

Jag har två nya västar i min ägo. Jag har verkligen inte varit något fan av västar tidigare. Men det är väl aldrig försent att ändra sig? Nu har jag ett par stycken som ju är supersnygga till en vanlig vit t-shirt. Till exempel.

 
Dessa två är fynd som kommer från min kära farmor.



Dagens kläder

Nu är det bara drygt trekvart kvar på jobbet, sedan bär det av hemåt. Skönt! Dagens jobbklädsel är som följer


♥ Topp, Juicy Couture
♥ Jeans, Acne
♥ Kofta, Saint Tropez



Jobb

Helgen har varit full med party, jobb, visning och andra trevligheter. Därav den dåliga upptaderingen. Men nu är det i alla fall bestämt. Jag är med lägenhet i augusti. Så nedrans trevligt med en nybyggd bostadsrätt. Nu ska bara alla papper skrivas på och sedan är allt klart! I alla fall. Idag har jag tagit en sväng om till gymmet och sprungit intervaller på bandet. Galet vad jobbigt det var! Men sjukt skönt efteråt.

Det är så skönt nu när det börjar bli ljust på kvällarna. Så här fint var det när jag promenerade till jobbet alldeles nyss. Mysigt.





Tröttis

Snittar och chips till frukost. Mjukisar på jobbet. En dagen-efter-dag i mitt liv. Och snart är det dax för en ny runda. Men helst skulle jag vilja ligga hemma i soffan och käka chips och spana på Melodifestivalen..

Ha en trevlig alla ♥ dag!


Fredagen den 13:e

Godmorgon!

I natt höll jag på att mäta upp min potentiella lägnhet här hemma. Det känns riktigt bra. På söndag ska jag på visning och på måndag har jag bestämt mig för om jag tar den eller inte!

Nu har jag precis kört en fransk på naglarna och bränt några skivor med partymusik till ikväll då min kära vän har fördelsedagsparty. Det kommer bli toppen! Men innan dess ska jag iväg och träna. Tänkte ta en springtur på bandet idag. Det har verkligen blivit min grej. Jag som alltid annars bara springer ute.


♥ Linne och löparbyxor, Nike

Ha en bra fredag nu och akta er för oturen!



Härliga vår

I vår vill jag gå runt med shorts i alla möjliga färger. Till det vill jag ha en snygg bastopp, strumpbyxor och tygskor eller pumps. Eller Converse. Och så en oversizad kavaj eller väst på det. Mmm.



♥ Topp, H&M
♥ Kavaj, Whyred
♥ Jeansshorts, Topshop
♥ Strumpisar, Ellos
♥ Pumps, LaRedoute
♥ Tygskor, H&M

Hur vill Du se ut?



Torsdagens

Godmorgon! Nu är det jobbdax för min del igen. Men jag slutar klockan ett som vanligt och då ska jag hämta ut min mobil som varit inne på lagning för sjuttionelfte gången. Sedan ska jag fixa lite småsaker. Jag ska in till systemet och inhandla helgens ranson, försöka möblera min nya potentiella lägenhet för att se om den är för liten eller inte och försöka komma på smarta grejer till mitt examensarbete.

Och här har vi dagens:
 
♥ Klänning, Ellos
♥ Tights, H&M
♥ Kofta och jacka på det.

Ha det superbra!



Mäklaren

Tjenamoss!

Nu på morgonen har jag varit hos mäklaren. Här om dagen spande jag in en nyproducerd lägenhet, sedan bokade jag tid med mäklaren och nu har jag varit där och bokat en lägenhet! Så spännande! Lägenheten, en etta, är så ny att den inte är byggd ännu. Nu får vi se om jag väljer att ta den eller väntar på ett annat gyllene tillfälle. Håll tummarna för att jag gör ett bra val!

Nu ska jag fixa lite med uppsatsen med min vän!


Australia

Igår var jag på bio med mor min och såg Australia. Den var lite seg i början. Efter en timme var liksom filmens problem avklarat och jag tyckte den skulle sluta. Men det det var tur att den inte gjorde det. För efter detta blev filmen bra och det var inte långt till tårarna på slutet.


Bild: sf.se


Innan bion var vi och åt på Il Piatto. En god sallad med kyckling och feta. Mmm. En sådan fick det bli idag till lunch också. Den tredje inom loppet av fem dagar. Det är ett bra betyg.

Nu ska jag kila iväg på föreläsning och sedan ska jag träna. Idag blir det spring på löpbandet som inte blev av igår. Vi får se hur långt jag springer idag. Jag återkommer.

Tjingeling!



Dagens kläder

Hej och hå! Strax efter fyra somnade jag imorse och gick upp kvart över sju. Inte den längsta skönhetssömn jag varit med om. Jag funderar på om det blir någon träning idag eller om jag ska hem och ta en powernap. Ikväll blir det i alla fall middag och bio med mor min. Trevligt!

 
♥ Stickad tröja i mohair och ull, H&M
♥ Kjol, H&M

Nu sitter jag på jobbet. Dax att svara i telefon!





Gah!

Jag. Kan. Inte. Sova.

Nu har vi fått betyg i kursen vi skrev ett mastodontarbete i så nu kan jag bocka av ytterligare en kurs! Bara två kvar till examen. Helt otroligt! Snart går jag under namnet Emma Ekonom. Det ni!

Jag hoppas ni sover sött nu. Jag ska försöka. Igen.

Godnatt!



Vad tyckte vi nu?

Så, vad tyckte vi om första delfinalen igår? Jag tycker Marie Serneholt och Alcazar skulle gått till final direkt. Och sedan ville jag se typ Emilia och Nina Söderqvist i andra chansen. Vad säger man om Petra Mede då? Lite för gapigt och nervöst. Lite för mycket läsande innantill. Men det kanske artar sig? Jag hoppas det. Och det där med duellerna förstår jag inte det roliga med. Tänk om de bästa två bidragen tävlar mot varandra? Kan inte bara de två bidragen med flest poäng gå till final och de två därefter gå till andra chansen?

Nu ska jag dammsuga och skura golven här hos mig. Garderobsrensningen är så gott som klar för denna gång och jag har gjort mig av med en stor sopsäck med kläder. Det måste betyda mer shopping. Eller?

Nu har jag precis käkat frulle. En stor sådan med ägg, mackor och frukt. Senare ska jag till stan och dra en fika med en vän jag inte träffat på jättelänge. Kul!


Mmm. Härlig frukost.

Vad tyckte du om första delfinalen?



Snart går startskottet

Missa nu absolut inte årets första delfinal i Melodifestivalen 2009! Nu är det snart dax att kora årets första finalister. Än så länge har jag inte alls lyssnat på låtarna så det hela blir en överraskning. Spännande! Dessutom får vi se hur Petra Mede klarar uppgiften att leda oss genom deltävlingen. Spännande det också. Enligt svt:s hemsida kommer en del klädbyten att ske. Vissa inte så fancy och andra något snyggare. Spana in själva här.

Ha en toppenkväll nu!



Heels

Jag är sugen på ett par heels i en lite tuffare modell. Gärna med gulddetaljer. Dessa tre skulle jag inte tacka nej till.


De överst till vänster kommer från Topshop och har en snygg dragkedja fram. Mmm. De andra två kommer från Gojane.com. De i rött och svart är hur snygga som helst och de längst ner med gulddetaljer är också snyggsnygga! Jag kan ta dem alla!

Vilka föredrar du?



Helg

Godmorgon! Det är så nedrans fuktigt och dimmigt ute. Mitt hår var helt blött efter att varit ute en sväng. Men nu är jag inne igen och är glad att det är helg! Idag börjar ju delfinal nummer ett i Melodifestivalen. Det är så underbart, äntligen! Vi får se vad jag tar mig till ikväll, om det blir hemmakväll eller inte. Just nu är en hemmakväll det enda som lockar. Jag är tröttare än tröttast!
  

♥ Rosa linne, H&M
♥ Kjol och kofta, Gina tricot
♥ Skinnskor, fynd från min farmor

För övrigt är mina älskade stövlar nu kastade. Det är nästan så att jag gråter en skvätt. Stövlarna fungerade ju till allt - utgång och vardags. Dessutom var de sköna. Men nu är det snart vår och vi får ställa undan allt vad stövlar heter. Så jag överlever nog.

Ha en fin lördag!



Fredag

Heej! Så var det fredag igen. Idag ska jag möta min vän och börja plugga. I eftermiddag ska jag till tandläkaren. Håll tummarna för att jag inte har något hål. Efter det ska jag vicka ett 45-minuters bodypump-pass, samma som förra fredagen. Jag kanske tar en runda på löpbandet innan passet också. Kanske.


♥ Klänning, H&M
♥ Stövletter, Ellos


Och till min öroninflammatoriska vän: Hopas du mår bättre! Kram!



Torsdag

Hej! Nu är det jobbdax för min del. Usch vad trött jag är. Men snart är det helg som bland annat bjuder på en fika med en vän jag inte träffat på läänge och kanske lite party, vem vet? Sedan jag ska vicka en body pump på lördag morgon också. Ingen sovmorgon där alltså. Och på lördag kväll är det ju Melodifestivalen. Underbart tycker jag!


Idag blev det en grå klänning från Ellos. Inga konstigheter.

Ha en bra torsdag nu!



Gårdages dagens

Godkväll kära ni!

Imorse var jag och körde spring på bandet och nu på kvällen har jag kört dubbelpass, spinning och bodypump. Däremellan har jag haft sushidejt med min vän. Mycket trevligt och gott. Men nu är jag slut i kropp och knopp och det är dags att sussa. Imorgon ska jag jobba och sedan möta min uppsatsbuddy och komma på ett spännande (nåja) uppsatsämne. Snart mina vänner, är det helg! Fantastico!

Här är gårdages dagens:

 
♥ Jeans, Acne
♥ Topp, H&M
♥ Linne, Gina Tricot


Så var det med den saken! Kram på er!


Nattmusik

Jag hade tänkt svara på alla kommentarer idag (igår) men nu är ju alla försvunna, så jag svarar när de är tillbaka igen! Under tiden kör vi lite nattmusik.


Agnes - Release me

Nu är det ett lite mer hälsosamt liv som startar från och med nu. Någon som är med? Tänkte försöka minska ner min godiskonsumtion och satsa på mat istället så mina muskler får den tillväxt jag önskar.

Ha nu en trevlig natt. Godnatt!



Var är mina kommentarer?

Alla mina söta kommentarer är försvunna  Efter november är alla puts väck. Vad har hänt? Har alla samma problem? Typiskt.

Update: Allright, kommentererna kommer komma tillbaka. Fint.




Måndag

Nu har jag tagit en rask promenix till jobbet. Kyligt men skönt. Nu har jag fyra timmars arbete framför mig. Sedan är det tänkt att jag ska träna, men jag somnade strax efter tre i morse så jag är kanske inte superpepp på det. Jaja.


Idag belv det en skön stickad klänning från Indiska. Eftersom jag håller på med min mastodontrensning av garderoberna ska jag nu försöka jobba mig igenom mina kläder för att se vad som får stanna och inte. Men redan nu börjar det bli glesare mellan galjarna! Äntligen!



Söndag: Jobb

Godmorgon på er! Fasen vad jag sovit dåligt i natt. Vaknade med värsta nackont sisådär tjugo i fem. Kul. Not. Men nu ska jag strax bege mig in till jobbet. Det blev en mycket skön klädsel idag eftersom jag mestadels sitter still och inte gör särskilt mycket på jobbet.


♥ Stickad klänning, Gina Tricot
♥ Tights, H&M
♥ Halsband, Cocoo.se

Ha en mysig söndag nu, ingen söndagsångest!



RSS 2.0