Packa, fixa och dona

Hellu!

Igår kom jag hem från landet och det har varit überskönt att vara där. Jag har hunnit med att träffa släktingar, shoppa, äta och stöta på en död orm under min joggingtur. Igår när jag kom hem bar det direkt iväg till några vänner och nu håller jag för fullt på med packning inför Mallis. Planet går klockan 5.55 imorgon bitti, galet tidigt. Alltså, jag kan inte packa! Eller det kan jag nog om man fick ha med sig tre garderober, en stor skohylla och någon personlig assistent som är villig att släpa runt på alla attiraljer. Men en tröst är att jag i alla fall har en ny resväska som är större än min tidigare. Så det är väl bara att hålla tummarna, för nu börjar jag fylla den!

För övrigt har jag visst inte visat dessa två par heels till samlingen som jag införskaffade för ett tag sedan. Det börjar bli ett par nu..


Från Nilson


Från Deichmann

2x heels

Nu är det lite mer än en timmes arbete kvar innan semestern. Wonderful! Jag tänkte att jag skulle visa två par nya klackar som jag köpte i torsdags. Båda är i skinn och förmodigen lite snällare mot fötterna.

Från Zara med cool klack.



Från Topshop.

Ha några sköna dagar nu. Det ska jag ha! S E M E S T E R !


Söndag

Jag är så nedrans trött! Det var en hård kväll igår. Nu sitter jag på jobbet och slutar vid fem. Då bär det av ut till landet för att vila upp sig några dagar innan jag intar Mallorca. Det ska bli himla skönt. Jag ska läsa, fixa core- och spinningpass och försöka njuta så mycket det går. Hoppas det blir fint väder så jag kan ta årets första dopp!


Nytt linne som är superskönt. Från Paris, Kate and I.



Beställning från Asos

Det är helg och jag jobbar. Det är typiskt att jag fått helgen precis innan min semester. Men vad gör man? Det är bara att bita ihop. Jag har ju faktiskt varit ledig i två dagar och det har varit super! Igår lunchade jag med mor min och efter det slingade jag håret. Supernöjd med mina superblonda slingor! För övrigt har jag sovit ungefär en timma inatt. Just nu känns det inte så mycket, men jag kan tänka mig att det kommer. I alla fall imorgon om inte annat..

Till något helt annat. Två nya väskor från Asos med gulddetaljer. Så som jag gillar't! En stor i kuvertmodell och en svart vardagsväska.



Ikväll tänkte jag inviga min lilla rosa nykomling och slå klackarna i taket med mina heels som jag nu har i helt skick. Party party med andra ord. Vi får se hur pigg jag är imorgon!


Dax för en tripp till staden

Nu ska jag in till stan och luncha med mor min. Efter det har jag bokat tid hos frisören. Hej då utväxt och hej till blonda sommarslingor! Hoppas det blir lika fint som det brukar.

Ha en fin dag så länge!



Mer shopping

Tidigare i vevckan hittade jag dessa två plagg på Gina som kommer bli perfa till mina jeansshorts. Jag har fått dille på shorts och slappa linnen/toppar just nu.


Och vad passar inte bättre till än megamassa guldarmband som även dessa är fyndade på Gina. På rea dessutom. Det ni!



Shorts, linnen och massa armband och jag är mer än redo för Magaluf! Bara lite mer än en vecka kvar nu. Jey!

Och btw, grattis alla Emmor på namnsdagen idag!


Jeansshorts

Nu är även jag med i jeansshortsklubben. Här om dagen hittade jag ett par snyggingar på Gina Tricot som jag idag bytte till en mindre storlek och de är perfect! Det är så übersnyggt med jeansshorts till slappa linnen i transparenta material med snygga ryggringningar och massa guldarmband till det. Enkelt, skönt och snyggt!



En dag på stan

Puh, idag har jag flängt runt på stan hela dagen i det klibbiga vädret. Jag började förmiddagen med en supergod lunch med en vän, bulgursallad med avokado, fetaost och smarrigt vitlöksbröd till. Sedan har jag gjort något jag är mycket bra på. Shoppat, shoppat, shoppat! Nu ska jag bara andas innan jag börjar kika igenom mina shoppingfynd. Det är så härligt med en ledig dag!




Nattamusik

Nu är jag hemkommet från jobbet för ett tag sedan. Jag har ägnat mig åt att börja rensa bland mina skönhetsprodukter. Och ojoj vad man har grejer. Det kommer bli så gott som tomt hos mamma och pappa när jag flyttar. Jag tar ju upp femtioelva skåp här hemma. I alla fall, jag har börjat packa ner lite saker i lådor och så. Men nu är det dax att gå och sussa. Imorgon ska jag luncha med en vän och sedan fördriva lite tid på stan, växla pengar och eventuellt svänga förbi gymmet.


Michael Jackson - Dirty Diana. Mycket fin låt.



Ny mobil

Dålig uppdaterin, I know. Men helgen har varit bra och jag har några fina bilder att visa från min lilla Stockholmspromenix med vänner i fredags. Nu börjar det närma sig semetser även för mig. Jag jobbar idag och imorgon, ledig torsdag-fredag, jobbar lördag-söndag och sedan. Mmm. Då blir det nog en liten tripp till landet och sedan bär det av två veckor till Mallis och Magaluf. Underbart.

Jag har äntligen fått reklamera min mobil och är nu en stolt ägare till en ny Nokia som jag köpte igår. Det blev en Nokia 5800 XpressMusic med touch screen. Hittills gillar jag den skarpt det lilla jag hunnit pillat på den.



Dax att hoppa in i duschen innan jobbet! Tjingeling!



Småblommigt

H&M:s barnavdelning hittade jag dessa söta toppar. En i svart och en i vitt. Jag var ute efter en söt topp/tunika i vitt med fina blomdetaljer. Ungefär som den vita nedan. Sött till jeansshorts (måste införskaffas!) tillsammans med tjocka guldarmband. Mums på den!



Snart slutar jag för dagen. Då ska jag till gymmet och få fason på rygg och biceps. Jag borde kolla läget med min reklamationsmobil också samt hämta ut ett paket. Jag hittade en ensam avi på skrivbordet igår. Hur kan den ha missats? Det är frågan.

Ha en bra eftermiddag!


Dagens träning

Ojoj. Pust och stön. Efter jobbet tog jag en (mycket slö) joggingrunda. Mina ben och min kropp var så tung idag att det nästan kändes mer som en snabb promenad än en härlig löparrunda. Men en mil hade jag gett mig sjutton på att klara så det var bara att bita ihop, trots diverse skavsår och tunga ben. Och visst känns det galet skönt efteråt när man håller sina planer. Nu tänkte jag grotta ner mig i mitt CV och se om jag kan få till det. Och sedan ska jag gå och sova. Tidigt.


Nytt i kjolväg

Eller ny och ny. Den är inköpt för ett sedan men är fortfarande oanvänd. Men tanken är ju (förstås) att den ska användas inom en snar framtid. Om inte så passar den ju prima någon gång i framtiden när jag får ett skrivbordsjobb och blir en kontorsprimadonna. Gärna med svarta Louboutinklackar till.


Tight modell som är hög i midjan.



Britneys konsert

Lillördag idag och jag är trött och sliten och har halvt lock för ena örat. Men så blir det när man går på Britneys konsert. Och hon är ju en performer måste man ju säga och det var härligt att få uppleva henne i Globen en gång till. 







Nu är det jobb för hela slanten till halv fem i eftermiddag. Då tänkte jag ta och jogga milen. Hoppas para jag piggnar till en aning innan dess. Ha en fin dag så länge!


Armband

Jag har en tendens att snöa in mig på saker och ting. Just nu är det, förutom high heels, armband som jag fastnat för. Gärna stela armband i guld blandat med svart plast eler armband i trä. Här har jag hittat några snyggingar!

H&M, Cocoo, Kyssjohanna/Kenneth Jay Lane samt Nelly

För övrigt är jag så trött idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ändå har jag sovit rätt många timmar inatt. Men jag piggnar nog till snart. Ikväll är det ju Brittan i Globen. Jey!


Träningsdax

Godmorgon!

I helgen har det varit full rulle. Fredagen började med några cider på stan. Lördagen spenderades med släkten och massa mat och igår var jag en sväng på landet. Träningen har blivit lite vilande under helgen så nu är det dax igen. Nu far jag iväg till gymmet och tränar bröst och triceps och ikväll tänkte jag försöka springa en liten runda så jag får upp flåset. Däremellan ska jag hinna med åtta timmars jobb också. Dax att sticka!

Ha det bra så länge!



Accessoarer

Nytt i smyckesväg. Just nu gillas stora armband i guld- eller trämaterial. Med någon långklänning och lite bruna och gröna toner till. Lite bohemiskt sådär. Snyggt!



Allt från Indiska



Svart maxi

Ja! Jag har hittat en svart långklänning. Jag behövde inte ens leta utan jag fick lite inside information och vips så var den min. 500 riksdaler kostar den och jag gillar den skarpt. Axelbanden är snyggt flätade och tyget är tjockt i "lager på lager". Den kommer från H&M.




Nytt i väskväg

I söndags sprang jag in på MQ efter jobbet. Jag skulle inte shoppa egentligen. Men som de flesta vet är det oftast då som man hittar saker. Och så även denna dag. Jag hittade en skinnväska från Stockh lm. En beige snygging med gulddetaljer. Den är dock något större och inte så plastig i verkligheten. I like it! Dessutom var den på halva priset så jag betalade endast 500 riksdaler. Sicket kap!



Onsdag

Lillördag idag och min kära farfar fyller år! Grattis!

Det är en sådan plåga att gå upp så tidigt som jag måste när jag börja 7.45! Det funkar någon dag, men jag är i behov av mycket sömn och eftersom det har blivit lite lite av den varan ett tag nu känner jag mig lite seg. Men nu sitter jag på jobbet och det är ju i alla fall positivt att få sluta tidigt. Idag blir det en träningsfri dag och det behövs ju också!

Nu önskar jag er en bra dag!


Kvällslyx

Jag mår bra när jag tränat det jag planerat för. Eller när jag får shoppa och hittar plagg som sitter som en smäck. Eller när jag får lyssna på min favoritmusik och bara njuta. Eller när jag, som nu, ska gå och lägga mig och bland annat läsa Elle, vårda mina naglar och lyssna på musik. Det kallar jag lyx i vardagen även om jag borde fixa med lite andra saker just nu. Men var sjutton. Dessa andra saker sparar jag till en annan dag. Godnatt på er!




Dagens träning

Det blev en mils löpning idag. När jag cyklade hem kom det världens åskskur så mina jeans och skor blev så blöta att man kunde ha plaskkalas med dem. Då trodde jag minsann inte det skulle bli någon löptur. Men jag hade en himla tur och hann min runda och lite stretching innan regnet började igen. Men benen idag var så tunga att jag kände att de knappt bar min kropp. Däremot var det inget fel på flåset. Så när dessa två klaffar kan det bli en helt okej tid.

Imorgon blir det vila från träningen och istället åker jag och firar min farfar med tårta. Men på torsdag blir det spinning och på fredag gym. Sedan är det helg. Jippi!



Lunchdax

Jobb, jobb, jobb. Igår och halva dagen idag har nog varit riktiga mördardagar vad gäller jobb. Jag får bara massa knasiga ärenden och jobbiga kunder. Jaja, idag slutar jag klockan 18 och då tänkte jag ta mig ut på en joggingtur. Det blir nog milen. Och om jag ska orka det blir det till att äta en stadig lunch. Så nu blir det en inköpt ceasarsallad med bröd. Ska bli gott, jag är döhungrig!

Spana in denna snygga klänning från Asos. Oh lala. Ett riktigt Emma-plagg! Det gäller att våga färg och lysa upp vardagen lite!



Nu: Lunch!


Måndag

Så var det måndag igen. Det blev ingen middag i lördags, men däremot en hellyckad utgång! Så igår var jag mest trött och galet seg. Men så kan det gå.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och cykla iväg till gymmet och köra rygg, biceps och mage. Efter det är det dax för jobb till klockan nio ikväll.



Ha en bra dag!


En mil jag sa, en mil det va'

Igårkväll efter jobbet drog jag ut på en runda. Det blev en mils löpning. Inte den bästa av tider, men jag tog mig runt och känner mig helt okej med det. Jag tror faktiskt detta var årets första mil, så den kan ju inte mer än förbättras. Nu har jag precis stoppat i mig en rejäl frukost och ska cykla iväg och vicka ett bodypump-pass. Sedan kanske jag lägger mig ute och njuter av sommarvädret och laddar inför ikväll.


Nu har jag skickat tillbaka mina favoriter. Hoppas, hoppas det finns ett par kvar som jag kan byta till.



Svart och rosa

Nu sitter jag på jobbet, men får snart helg. Jag slutar kvart i åtta och då är planerna att cykla hem och dra iväg på en kvällslöpning. Jag tänkte försöka ta mig an milen, men det känns inte så värst lockande just nu. Men det kommer ju å andra sidan vara galet skönt efteråt. Imorgon ska jag vicka en bodypump-klass på förmiddagen och sedan ska jag ta det lugnt och ladda inför middag på Patricia imorgon kväll.

Spana in vad jag hittade på Asos rea idag. Coola och snygga. Jag hoppas jag inte blir besviken.

Klick, klick..



Gårdagen

Gårdagskvällen spenderades på Söder med min kära mor. Vi åt en god middag ute och njöt av sommarvädret. Kvällen avslutades med en latte. Det är så underbart med varma kvällar där man kan sitta ute länge.


Gårdagens middag: Fetaostfyllt kycklingbröst med grillad potatis, ris, grönsaker och tzatziki.


Här känner man sig välkommen och får en påminnelse om att sprida lite glädje. Glöm inte det.

Nu är det jobb som gäller. Imorse vaknade jag 04.45 och kunde inte alls somna om. Men jag måste slumrat till eftersom jag vaknade på tok för sent. Jag hade på något mystiskt sätt råkat ställa klockan på den tid jag börjar jobba, inte när jag skulle gå upp. Men det ordnade sig och efter en rejäl frulle (jag var aphungrig!) sitter jag nu på jobbet och allt är i sin ordning.


Onsdag

Nu har jag precis varit ute en liten sväng. Vädret är inte så värst varmt och himlen är helmulen.

 
   
♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Skinnsandaler LaRedoute
♥ Pärlarmband och favoriten från Hermés



Gårdagens träning

Igår när jag kom hem från jobbet tog jag mig en kvällsjogg. Det blev en kort runda, men jag försökte köra på tempo och att få upp flåset istället. Det kändes bra och det är ju bättre med en kortis än ingen runda alls. Jag var ute runt 22 minuter och efter det tog jag några minuters promenad som nedvarvning. Det är så skönt att springa på kvällarna då vädret är rätt behagligt. Idag blir det en vilodag och efter jobbet ska jag med mamma till stan och äta middag på någon mysig uteservering. Hoppas, hoppas bara det inte regnar. Det vore så typsikt.


RSS 2.0