Pastasallad och nya armband

Nu har jag precis käkat middag uppe på terassen på jobbet. Det var varmt och skönt i solen. Jag käkade min favoriträtt just nu, pastasallad med fetaost, soltorkade tomater, gurka, tomat och majs. Smarr!



Tifigare idag var jag en sväng in på H&M där det ryktades att det skulle finnas en svart långklänning. Och mycket riktigt. Så nu är jag en svart långklänning rikare. Dock ska jag se om den får stanna. Jag vet inte om jag är helnöjd med längden. Men en bättre provning plus mammas råd får bli avgörande. Dessutom köpte jag några smycken som skulle matcha min klänning då jag missade mina accesoarer i morgonstressen.


Lite träigt, lite grönt och lite brunt. Fint! Kommer från SIX.



Trasigt

Pust. På förmiddagen har jag varit på möte med banken. Sedan har jag varit och kollat statusen på min inlämnade telefon. Och där var det ju såklart knas som vanligt. Butikschefen hade glömt (verkligen glömt!) att reklamera min telefon. Detta betyder att den legat i affären och dammat i massa veckor. Bra, verkligen superbra! Hur som helst, hoppas den rekalemras nu och jag slipper dessa telefonproblem.

Det är inte bara trasiga telefoner i mitt liv. Det är även trasiga klackar. Min ena 13-centimetersbebis är halvt klacklös. Dessutom finns inte min storlek kvar i lager så jag kommer troligtvis fortfarande få sukta efter mina drömskor någon annanstans.



Nu är det jobb till ikväll.


Dagens idag

Så var helgen över och det var dax för jobb igen. I fredags jobbade jag sent. I lördags vickade jag spinning och core, solade på baksidan (av huset) och sedan partade med min vän. Kvällen slutade med en avbruten klack på mina nya bebisar. Grr. Igår var jag mycket trött och tog det mest lungt. På eftermiddagen vickade jag en spinningklass igen och jag avslutade kvällen med film och godis.

♥ Klänning, H&M Divided

Efter jobbet idag tänkte jag ta mig till gymmet och gymma rygg, biceps och mage. Jag borde ta mig en löparrunda också, men det är oklart om jag orkar det.


U21

Det ser ju inte så ljust ut att få Sverige i U21-final. Jag följer matchen på datorn här och helt plötsligt var det liksom 3-0 till England. Hmm. Men jag håller alla mina tummar in i det sista! Nu har jag endast två timmars jobb kvar och sedan tackar jag för mig och tar helg. Imorgon ska jag upp och vicka ett spinning -och ett corepass och sedan blir det kanske lite kvalitetstid i solen. Imorgon kväll blir det party på ett eller annat sätt.

Hur som helst. Här har vi jag idag.


♥ Klänning, Ellos
♥ Kofta, Gina Tricot
♥ Gladiatorerna från Eurosko



Update: Neeej, vi förlorade på straffar, sista omgången! Attans! 5-4 till England som vi nu ser i final. Attans igen. Vi som hämtade upp 0-3 till 3-3 inom loppet av en kvart. Suck.



King of pop har lämnat oss

Läskigt tycker jag. Jag blev helt paff när jag hörde på Nyhetsmorgon att Michael Jackson är död, endast 50 år gammal. Han har gjort så mycket fin musik som flera generationer har fått ta del av. 1958-2009.

Nu har jag hur som helst precis ätit en redig frukost, fil med banan och müsli och två mackor med ost och salami. Nu tänkte jag ta mig ut på baksidan och sola lite innan jag hoppar in i duschen och cyklar iväg till jobbet. Hej svejs!


Michael Jackson - Thriller



Sommar

Nu är det verkligen sommar! Jag låg ute i solen i morse, käkade frukost på vår baksida, satt ute på min rast och satt ute på min lunch (middag). Så härligt!! Dock skule jag vilja spana in sommarreorna som drar igång överallt. Men det finns det liksom inte tid till om man jobbar 13-21 och vill få lite färg och en liten sovmorgon. Men jag klagar inte.


♥ Klänning, H&M
♥ Kofta, Gina Tricot
♥ Skor, Gojane

För övrigt sitter jag framför en dator hela dagarna på jobbet. Så visst blir det lite reashopping mellan varven i alla fall.. Så åter igen. Jag klagar inte. Ha en fin kväll!



Aqua

Godmorgon! Som vanligt vaknar jag rätt tidigt trots att jag la mig alldeles för sent igår. Men men, jag har några samtal att ringa och lite saker att fixa så det är kanske lika bra. Redan torsdag idag, snart är det helg igen. Och vädret är ju jättesomrigt! Det blir nog till att ligga ute idag också innan jag drar iväg till jobbet.

Aqua is back! Och soundet är väl rätt Aqua-aktigt. Hör själv!


Aqua - Back to the 80's

Ha en fin dag! Tjingeling!



Maxi, maxi

Jag vill verkligen ha en svart Maxiklänning och jag har hittat två potentiella kandidater. En från LaRedoute (den vänstra) och en från Lindex (den högra). Det är ju så somrigt snyggt med massa guldarmband och ett par gladiatorsandaler till. Mer behövs inte.
 



Miniglass

Nu är det jobbtime för mig. Gymmet tidigare idag gick fint. Men jag har en redig träningsvärk från i måndags i ryggen, men det är ju en härlig värk! Ikväll slutar jag vid 21 och då blir det nog hem och spana in vad jag ska välja för bredband och TV-utbud till min nya lägenhet. Efter det blir det nog sömn för min del. Börjar känna av att jag vaknade übertidigt i morse.

Spana in vad jag käkade här om dagen. En B&J's i miniformat! Den var så söt att jag var tvungen att köpa den bara för det!


Nu är det middagsdax! Smarr!



Tidigt uppvaknande

Godmorgon!

Jag vaknade kl 05.45 och kunde inte alls somna om. Så nedrans typiskt. Men jag var så hungrig så jag gick upp och åt en smarrig grötfrukost med banan och Keso. Nu tänkte jag ta hojen till gymmet och avverka bröst och triceps. Då blir det lagom att komma hem och lägga sig och steka lite innan jobbet.

Hej så länge!



Kvällsjogg

Jajjemen! Det blev en liten runda ikväll. Cirka 20 minuter var jag iväg. Efter det körde jag intervaller upp och ner för en backe. Sedan var jag trött och struttade hem, käkade frukt och duschade. Nu är jag redo för lite skönhetssömn. Imorgon jobbar jag sent igen så då blir det nog lite solning på förmiddagen. Jag tänkte dra till gymmet och köra igenom bröst och triceps men det kanske blir lite coreträning hemma istället. Vi får la se. Godnatt! 


23/06/09

Usch, jag behöver en rejäl genomgång av garderoben hemma känner jag. Jag är lite trött på den just nu. Eftersom jag flyttar snart blir det nog en grundlig genomgånga av alla mina tillhörigheter. Jag började faktiskt lite smått i helgen med mina smycken. Ojoj vad man samlar på sig grejor.


♥ Linne med älskade Musse Pigg, H&M Divided
♥ Nitkjol, H&M Trend
♥ Gladiatorsandaler, Eurosko
♥ Kofta, Gin Tricot

Nu sitter jag på jobbet och slutar om cirkus 22 minuter. Då blir det en snabb cykeltur hem till fotbollen. Håll tummarna för Sverigejuniorerna! Jag funderar på en kvällsjogg också, men vi får se hur det blir med den saken.


Djuriskt värre

Hej hallå! Nu är arbetsdagen snart slut och jag ska dra mig mot gymmet. Just nu känns det inte så lockande, men jag vet att det är galet skönt efteråt! Efter gymmandet blir det body pump, som inte heller känns så lockande just nu. Men det brukar bli väldans kul när man väl sätter igång. Hoppas bara musiken och headsetet fungerar som det ska idag, det har varit lite si och så med det de senaste två gångerna.

 
♥ Linne, H&M
♥ Kofta, Bik Bok

När jag är klar med mitt tränande ska jag hem och vila. Sovmorgon imorgon. Jaa!



Måndag

Så var det måndag och jobbdax igen. Det var väldigt motigt att gå upp vid kvart i sju i morse, men detta är veckans enda tidiga tid. Resten av veckan börjar jag 12.45.

Igår var jag ute och sprang en runda på cirkus sju kilometer. Det är dax att börja ladda inför Tjejmilen som går av stapeln om två månader. Idag tänkte jag ta mig en runda på gymet och träna igenom rygg och biceps innan jag kör mitt bodypump-pass. Nu är det dax att komma igång med gymmandet också. Som jag saknat det!


Dagens frukost. Fralla med ost och skinka. Vatten till det. Tyvärr ingen grötfrukost, men det var för tidigt för det.

Jag har hört att det ska bli värmebölja i veckan. Då kanske man kan bota sin (typ) kroniska blekhet. Trevligt.

Midsommarklänning

Här är klänningen jag inhandlade i veckan och som jag funderar på att ha på mig idag. Jag gillar den verkligen!


Den kommer från Gina Tricot.

Nu har jag precis ätit frukost, duschat och gjort en fransk på naglarna. Nu ska sminket på och jordgubbarna packas ned. Jag ska till en vän och grilla och fira midsommar!

Trevlig midsommar!



Lysande, Juicy

Tillsammans med beställningen av mina underbara heels kom även detta korallfärgade mysset från Juicy Couture. När solen lyser med sin frånvaro får man väl själv lägga manken till med lite färg!







Mat!

Godmorgon torsdag!

Nu är det bara en arbetsdag kvar, sedan är det midsommar och helg. Yes! Idag blev det en tidigt morgon. Men det är skönt eftersom jag slutar tidigt. Eller tidigt och tidigt. Men inte vid 21 i alla fall. Igår fick jag börja äta igen efter min fasteperiod. Och gissa om det var underbart att få tugga igen.


Min frukost. Fil, hälsomål med linfrö och annat, fikon och rivet äpple. Och en kopp fastete till det.


Jimmy Choo

Wiho, Jimmy Choo är nästa sammarbetsdesigner med H&M i höst! Det ska bli skor och accessoarer som kommer finnas i butik den 14 november. Jag är inte den som brukar köa, men denna gången kanske det kan vara värt det? Spännande värre!

Källa: Aftonbladet


Desperat final

Ååh, säsongsavslutningen av Desperata. Hoppas, hoppas det är Susan som gömmer sig bakom slöjan. Men det får vi vänta tills i höst med att få reda på.

Nu ska jag vårda mina naglar, läsa ett kapitel i sista Stieg Larsson-boken och sedan sussa sött. Imorgon börjar jag klockan 12.45 så en liten sovmorgon får jag allt. Dessutom får jag äta. Finally. Denna fastevecka är nu till ända. För denna gång. Det är bäst att jag somnar fort så blir det fortare frukost. Kram!



I'm a gladiator

Jag måste ju visa att jag faktiskt invigt mina gladiatorsandaler. Fast det kan man inte tro med det vädret vi har just nu. Men en gång i tiden (typ förrförra veckan) kunde man nästan gå utan någonting alls på kroppen. Det gjorde jag förstås inte. Men här har ni dem i alla fall. Förhoppningsvis kommer de bli väl använda i sommar! I alla fall på Mallis i augusti!

 
Här tillsammans med topp Ellos, kjol H&M, gammal jeansjacka från H&M Divided och DKNY-väska.



Tisdagens

Det måste nästan vara lillördag idag eftersom det nästan är lördag på fredag. Eller en ledig fredag i alla fall. Igår hittade jag en klänning som jag eventuellt ska ha på mig på fredag. Den är färgglad. Jag försöker överge den lilla svarta nu, eller inte överge, men åtminstone låta bli att inhandla fler eftersom garberoben svämmar över av dem.


♥ Långt linne, LaRedoute
♥ Jeansleggings och kofta, Gina Tricot
♥ Armbandr från Hermés, H&M m fl

Nu är det strax dax för möte här. Ha det finemang så länge!



Läggdax

Aah, min kropp värker från Bodypump-passet redan nu. Men det var tungt och i kombination med ingen mat gör att jag känner att mina stackar muskler lever. Eller kanske snarare inte lever just nu. Hur som helst. Nu är det läggdax för fröken. Men innan dess ska jag visa ytterligare två plagg från Acne som införskaffades på deras utföräljning som jag beökte förra veckan eller så.


En brun topp och ett rosa/vinrött linne.

Godnatt!



15/06/09

Måndag igen. Helgen har varit extremt lugn och jag har hunnit med en del fix. Dessutom har jag haft seriemaraton med både Grey's, Ugly B och Desperata. Dessutom såg jag den nya serien Privileged igår, skön avkoppling!

 
♥ Korallfärgad tunika och kofta, Gina tricot
♥ Skinnskärp, MQ
♥ Halsband, Ur&Penn, armband, Hermés m fl.


Nu är det jobb fram till kvart över fyra och sedan ska jag instruera ett bodypump-pass. Efter det får jag komma hem och äta min buljong till middag. Bara idag och imorgon kvar på fastan, sedan får jag äta igen. Lycka!


Svarta heels

Jag blev ju överlycklig över att hitta mina bebisar. Här har jag spanat in några olika svarta heels i liknande modell. Nummer två är de jag har som fortfarande finns kvar i alla storlekar! Och de är fantrastiksa!


1. Vivistyle 2. Nelly 3. Chapnlle 4. Gojane.com


Mina nya bebisar

Som jag letat och nu är de mina. Jag älskar dem! Skokärlek är minsann äkta kärlek. De är galet höga och kommer vara mig trogen under många kvällar denna sommar. Jag kunde knappt tro mina ögon när jag såg att dessa fanns i lager igen. Säg hej till mina nya bebisar.

Strappy boots från Nelly.



Idag

Det är så underbart med helg! Jag ska ta låånga sovmorgnar och bara njuta! Jag ska slöa framför TV:n, börja läsa någon spännande bok. Och göra undan allt jag inte hunnit med tidigare.

♥ Nya jeansen från Acne
♥ Topp, Björn Borg
♥ Rosa Converse
♥ Mitt liebling till armband, Hermés



FF

Finally Friday!

Sista jobbadagen för denna vecka. Pust, stön. Imorse var jag uppe och hämtade ut lite paket på posten och det var nog det jobbigaste jag någonsin gjort. Varje steg var en plåga och troligtvis beror det på fastan. Idag går jag in på tredje dagen och på måndag är det sista dagen. Det jag saknar mest är att tugga. Men det är självförvållat så jag ska inte klaga. Förmodligen kommer jag må som en prinsessa (förutsatt att en sådan mår bra) när dessa dagar är över!



Spännande! Innehållet får ni se ikväll när jag kommit hem. Nu ska jag vara duktig och jobba på. Ha en bra dag!



New Hex

Jag införskaffade mig två par nya jeans från Acne, modell Hex, härom veckan. Ett par ljusgråa och ett par typ mörkblå/blågråa.

De båda paren ser ungefär identiska ut. Men de vänstra är ljusgråa och de till höger är mörkblåa. De två nedersta bilderna talar nog bäst om hur färgläget är.

Nu har jag varit iväg på lägenhetsmötet. Info om inflyttningen, bredband, Internet- och TV-tjänster och massa annat. Det ska bli så kul! Om en och en halv månad smäller det minsann. Nu ska jag återgå till mitt slötittande på Kingdom of heaven/sortera tvätt.

Trött idag

Det här med att gå upp tidigt är inte särskilt roligt. Speciellt inte när man går och lägger sig på tok för sent. Men nu får jag i alla fall gå hem om 35. Då ska jag iväg på möte om min nya lägenhet. Så spännande! Annars sitter jag och dricker min fjärde kopp te för dagen. Jag som inte ens gillar te måste dricka fem koppar om dagen enligt mitt fasteprogram. Men bara fyra och en halv dag kvar, sedan kommer jag vara full av ny energi och tömd på tomma kalorier!

Men nu jobb. Sedan hemcykling! Tjing!



10/06/09

Goddagens! Regn, regn, kyla och mörker. Ojoj, var är sommaren? Hur som helst. Nu är det jobb som gäller och ikväll har jag spinning och bodypump. Jag körde en expressinlärning av bodypumpen igår eftersom tiden inte räckt till innan. Hoppas det sitter ikväll. Och hoppas jag orkar ta i trots att jag fastar. Första riktiga dagen idag med endast flytande föda. Jag vill ha maaat!

Jag är van vid att plugga och ha all tid i världen att planera hur jag vill. Och nu jobbar jag och är uppbokad åtta timmar om dagen. Men jag antar att det bara är att vänja sig. Jag har ju 42 års jobb fram till pensionen, om inte mer! Jag vill ha helg. NU! Haha!


Klänning från Acne och Skor från Gojane.



Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen

Jag blev helt överlycklig när jag helt spontant gick in på min internetbank. Och det betyder att jag ska fira. Med ett par skor. Som har varit slut länge, länge överallt och som nu finns i lager. Helt otroligt! Håll tummarna för att de finns kvar när jag kommer hem till min kära bankdosa så jag kan betala.

Dessutom har jag spanat in detta Juicy-set i rosarött. Lite cool och lysande färg att strosa omkring i hemma. Men behöver jag ett till? Vad säger ni om färgen, ascool eller förskräcklig?


Bild: nelly.com



Jag ska till Mallis!

Yes! Om åtta veckor smäller det. Den första augusti är det jag och två vänner som drar till Magaluf i två veckor. Det kommer bli så nedrans underbart! Sol, bad, vila, party och massa andra trevligheter! Nedan ser ni hotellet. Det ser ju inte fy skam ut. Gaah, kan knappt vänta! Jag vill åka nu, nu, nu!


Bilder: Apollo.se



Tisdag

Ojoj, vilken kaosdag det blev igår. Datorn på jobbet fungerade inte, telefonen fungerade inte och mitt schema var helt fel. Men nu sitter jag på rätt plats med en fungerande dator och telefon. Men mitt schema är fortfarande galet men det kan nog ordna upp sig under dagen. För övrigt är vädret inget vidare. Jag cyklade till jobbet idag och det hade ju varit roligare om det inte regnade.. I alla fall. Nu ska supertrötta jag ta och köra igång. På återhörande!



Fasta nästa

Hej hej!

Jag har just vaknat och har en galen huvudvärk som inte vill släppa. Det måste bero på helgens avsaknad av sömn och de sena partynätterna. Men oj så nice det har varit. Ingen skola att tänka på utan det är bara att köra på och njuta. Men nu är det back to reality. Idag börjar jag jobba och kommer göra det i hela sju veckor. Dessutom börjar jag fasta idag. Jag har införskaffat mig ett fastepaket så nu blir det bara flytande föda i en vecka och sedan är jag som en ny människa, utrensad och fräsch. Nu ska jag ner och ta mig veckans första (av typ miljoner) kopp te. Glöm nu inte att stötta mig genom denna flytande vecka. Jag som älskar mat!





Fääärdig!

Det är helt galet. Efter fyra år med ekonomiplugg är jag färdig. Det är nästan lite svårt att förstå. Igår, innan tentan, var jag ingenting. Och idag är jag civilekonom (om jag klarar tantan och uppsatsen vill säga..). Helt galet! Efter tentan igår, som för övrigt var lite småknivig, gick vi till T.G.I Friday's och åt. Och idag har jag sommarlov. Minsann. Men jag är fullt sysselsatt ändå. Jag måste expresslära mig nya bodypump-programmet, ut och shoppa (både nödvändigheter och icke sådana) och sedan måste jag (äntligen!) börja planera för min flytt till min lilla lya i augusti! Yes!

Nu har jag precis ätit en god chiabatta med ost och en portion glass (!) till frukost. Nu börjar mitt liv, tjohoo!


Slutspurten

Nu har jag bara fyra (!) dagar kvar på min fyraåriga utbildning. Det är ju bannemig helt galet. Idag ska jag lämna in min färdiga uppsats och på torsdag har jag min allra sista tenta! Ojoj, stress och mycket att tänka på. Dessutom händer allting alltid samtidigt. Lägligt.. I alla fall. Nu ska jag ut i sommarvärmen. Efter torsdag blir jag (förhoppningsvis) människa igen! Tills dess, ha det great!



RSS 2.0