Vårruset 2009

Nu är det avklarat för i år, Vårruset 2009. Det gick relativt smidigt förutom första kilometern där man inte kom fram alls.. Så första kilometern blev det gång. Men sedan gick det lätt och efteråt var det picknick tillsammans med ett av mina jobb!


En fin medalj till samlingen. Nu är det bara att ladda inför Tjejmilen i augusti. Men innan dess ska det hinnas med att duscha, klara en tanta, ta examen och jobba. Och ha lite semster. Ojoj. Det är mycket på gång nu.


Kvartalsutbildning

Nu springer jag iväg på kvartalsutbildningen i bodypump. Jag är trött som attan, men vad sjutton. Ny mysik! Ska bli spännande!

Kram!



Guldvolanger

Lördag, lördag! Ikväll är det party som gäller. Och vad ska man då ha på sig? Det är frågan. Kanske denna nya bakelse från H&M? Svart ovandel och volanger i guldbeige satintyg. Jag blev förälskad när jag såg den. Som alla andra ungefär. Ett par svarta high heels till och man är fulländad! Yes!



Ha en skön lördag!

Fransigt

Hejpåer!

Nu ska jag dra iväg och plugga några timmar. Sedan ska jag ta mig en tur på löpbandet för att vara redo för Vårruset på tisdag. Och ikväll blir det filmkväll och mys med vänner.

För övrigt har jag införskaffat mig en ny klänning. Ja, den är svart. Igen. Men den har fransar och en galet snygg slapp ryggringning! Dessutom pärlor med gulddetaljer i fransarna. Den kommer från Stylebystars och I love it!



Spinningdax

Det verkar vara härligt väder ute idag, greatans! Nu ska jag iväg och vicka ett 45-minuters spinningpass och sedan blir det förmodligen plugg i eftermiddag. Om två veckor har jag min (förhoppningsvis) allra sista tenta innan jag blir färdigbakad (arbetslös?) ekonom! Usch vad stressigt! Men jag hoppas det ska gå vägen. Nu ska jag iväg och svettas!


Bra-att-ha-shopping

All shopping är inte rolig shopping. Men desto mer behövlig. Jag har börjat använda engångshyvlar så då köpte jag på mig några stycken. Jag har dessutom fått för mig att manshyvlar är bättre, så nu testar vi på en sådan hyvelpåse också. Men det kan ju vara inbillning.

 
Manshyvlar, kvinnohyvlar och alla sorters strumpebyxor..

I alla fall. Nu ska jag hem från jobbet! Tjingeling!



19/05/09

Nu ska jag till skolan och agera VD och leka bolagsstämma. Önska mig lycka till med detta! Efter skolan blir det jobb.

♥ MussePigg-linne, H&M Divided
♥ Kjol, H&M
♥ Kofta, Gina Tricot

Ha en bra dag!



Chinos

Tjo! Livet är lite upp och ned just nu, därav blir det lite så här också! Men så kan det bli ibland. Nu ska jag strax iväg och vicka en spinning 60 minuter. Det kan behövas efter helgens intag. Och Eurovision var det också, årets höjdpunkt. Typ!

För övrigt har jag en drös plagg att plocka upp ur påsarna. Shoppinglusten är det i alla fall inget fel på. Som sig bör. Jag har två par nya chinos som kompletterar mina marinblåa perfekt. Ett par svarta och ett par beiga. Från H&M. Tygskor och jeansjacka till och du har din outfit!

Nu är det strax dax att sticka. På återseende!


Leopard och guld

Tjoho, snart helg igen! Igår höll det på att bli en smärre katastrof med uppsatsen. Eller det blev en smärre katastrof, men den är nu löst. Så idag blir det ett tag med uppsatsen igen och på eftermiddagen blir det till att fira med lite B&J's-glass tror jag minsann!

Kör vi inte rött tema så kör vi leopardmönstrad och gulddetaljer! Som idag.

♥ Nya linnet från H&M
♥ Kofta, gammal Madonna för H&M
♥ Halsband, Ur o Penn

Nu hoppas jag ni får en fin dag!



13/05/09

Yes! Malena Ernman i Eurovosionfinal på lördag. Det känns finfint! Nu ska jag ta mig iväg till skolan och kanske ta ett allra sista tag med uppsatsen. Någonsin. Visst, finslip och grubbel kommer ju finnas kvar fram till inlämningsdagen. Men ändå! Mitt examensarbete som gör mig till ekonom är snart klart, yes!

Idag kör jag rött tema.



♥ Linne, H&M
♥ Lång tröja och jeansleggings, Gina Tricot
♥ Stövletter, Ellos
♥ Väska, Friis & Co
♥ Armband, Hermés



12/05/09

Nu är det snart dax att lämna jobbet och träffa en vän och heja på Sverige! Jag har just tryckt i mig en sallad från Il Piatto och en latte på det. Gissa om jag blev mätt? Hur som helst. Idag på vägen till jobbet slank jag in på H&M och lyckades hitta en klänning och en kjol. Lycka! Nu är det bara så att garderoben är full av den lilla svarta. Dock har denna en nederdel av volang i anna färg. Då räknas det kanske inte..?


♥ Marinblå chinos som helt plötsligt blivit galet stora och seglartoppen från Ellos
♥ Jeansjacka, gammal från H&M Divided
♥ Grå myssjal, Åhléns
♥ Älskade tygskorna från H&M

Hej så länge!



Temptation

Jag har länge velat testa Magnums Temptationglass och idag gjorde jag slag i saken. Men attans vad liten den är, mycket mindre än vanliga Magnumglassarna. Men det är kanske lika bra det? Dock är priset 23 kr lite väl häftigt. Men jag är väl fortfarande kvar i världen där en Magnumglass kostade tolv kronor. Hm, betyder det att jag börjar bli gammal nu?


Nu är det jobbdax. Se till att hålla en tumme eller två för Malena ikväll! Vi vill ju ha Sverige i finalen!


Djuriskt

Tisdag idag och då måste vi hålla tummarna för Malena ikväll och att hon går vidare till Eurovisionfinalen på lördag! Nu ska jag iväg till en vän och sedan är det dax för skola och efter det är det jobb.

Jag har köpt ett nytt linne med leopardmönster. Jag gillar modellen och mönstret! Det kommer dessutom passa bra till ett par nya klackar jag införskaffat som jag ska visa någon dag. Men nu måste jag klä på mig och springa till bussen!


Funkar till leggings, funkar till kjol, funkar till klackar, funkar till Converse..



Nytt i träningsväg

Uppsatsen börjar bli klar. Jag tog en runda på löpbandet till en bra tid. Och nu är jag hemma, har en ledig kväll och ska fixa med lite saker. Skönt. Och så ska jag visa en massa nya tingest. Skor, klänningar, you name it! I'm back on track, i alla fall för nu!

Jag har införskaffat nya träningskläder. En svart sport-BH och ett par snygga byxor från Röhnish.


Här finns inga undanflykter inte!



Måndag

Ojoj, ny vecka igen. Nu är det dax för mig att ta mig till skolan. I eftermiddag tänkte jag ta mig en joggingtur, vilket var år och dagar sedan jag gjorde sist. Jag måste ju ladda inför Vårruset! Men först ett kör med uppsatsen som förhoppningsvis börjar bli klar i dagarna.

Jag ser redan nu fram mot helgen. Party, Eurovision och underbara vänner. Can't wait!

Ha en bra dag så hörs vi ikväll och då ska jag visa lite trevlig shopping som jag liksom inte hunnit med.


09/05/09

Godmorgon! Efter ungefär två timmars sömn är jag väldans redo för ett kalas till. Jajjemen! Jag ska iväg och fira min kära morfar och ikväll kanske det blir utgång igen? Vem vet?

Nu är jag galet mätt i magen efter min gröt och nu är det snart dax att åka iväg. På mig idag har jag detta.

♥ Linne, Whyred
♥ Nitkjol, H&M Organic cotton
♥ Och skor till. Men det är oklart vilka just nu


Ha en fin lördag allesammans!



Fredaaag

Just nu är det inte mycket i min garderob som känns roligt. Men man har väl sådana perioder. Jag väntar på att den ska försvinna. Så idag kör vi på detta.


♥ Klänning, Acne
♥ Jeansleggings, H&M Divided

För övrigt har jag träningsvärk i benen och är allmänt trött. Men hallå!? Det är fredaaag! Nu ska jag iväg till skolan och grotta i uppsatsen. Sedan ska jag hem och fixa mig för att sedan dra iväg på dubbelt födelsedagskalas.

Tjingeling!


Torsdag

Goddagens! Redan torsdag och snart helg. Lovely! Nu ska jag strax dra iväg och instruera ett body pump-pass. Sedan blir det hem och få i sig lite lunch och fixa med plugg och uppsats och samtidigt ladda för kvällens spinningpass. Ingen vila, ingen ro. Det ska bli så skönt att vara klar med utbildningen och få andras ut litegrann! Jag ser fram emot sommaren som bara den!

Hej så länge!




Jag i senap

Slutkörd och trött. Idag har jag kört dubbelpass, spinning och body pump. Body pumpen var helt galet rolig idag! Imorgon blir det samma veva igen. Ett lunchpass bodypump och sedan mitt sedvanliga activiospinningpass på kvällen. Tyvärr blir all annan träning lidande just nu då jag inte har ork/lust/energi till det. Men så snart examen är i hamn ska jag ta tag i mitt liv igen. Typ.


♥ Topp och kjol, H&M
♥ Armband, Hermés

Jag lyckades missa bussen hem idag. Typiskt. Nu har jag i alla fall ätit och ska hoppa in i duschen för att sedan sova. Skönt.


Tygskor

Jag älskar mina vita tygskor, och det syns tyvärr på dem. Här om dagen var jag ute och letade efter ett par nya och kom hem mer ett par svarta. De kommer från Skopunkten och är verkligen perfekta (och förhoppningsvis sköna). Jag knep de sista i min storlek. Vi kallar det ett kap.


Kanske skönaste fotplagget?



Lila + svart

Hej på er!

Tisdag idag och strax bär det iväg till skolan. Galet att jag glömt ställa klockan imorse. När hände det senast liksom? Jaja, nu är jag uppe, nuduschad och snart redo att möta min vän och åka iväg. Efter skolan är det jobb som gäller.


♥ Nya klänningen, H&M Divided
♥ Skor, Gojane.com
♥ Strumpisar, Ellos

Efter skolan tänkte jag dra till stan och byta ett par skor och en väska och kanske hitta några andra par skor. Åh! Ha en fin dag nu!

04/05/09

Helgen är slut för denna gång. Trist. Nu ska jag till skolan och jobba med uppsatsen. Vädret är inget vidare upplyftande direkt, men jag hoppas dagen kan bli bra ändå!

♥ Lång tröja, skärp och jeansleggings, Gina Tricot
♥ Skor, Gojane.com
♥ Armband, Hérmes

Ha en fin dag!



Lördag

Underbart med lördag! Eftersom man var ledig igår känns det som söndag idag. Och det är ju tur att det inte är det. Valborg var supertrevlig med tacos, musik och en supernice utgång! dag har jag legat ute och solat lite och nu sitter jag på jobbet och jobbar några timmar. Ikväll blir det grillning med en vän, så himla mysigt! En utgång skulle ju inte sitta helt fel så vi får se vart det bär sedan.

Bilder verkar inte fungera att ladda upp just nu, så vi får nöja oss utan! Hej så länge!



RSS 2.0