Blommigt och volanger

Nu är det dags att börja årets valborgfirande. Det gör jag troligtvis i min nya lilla blommiga från Vila. I like it!



Jag önskar er en trevlig Valborg! Kram!



29/04/09

Godmorgon! Dålig bloggning, men det är fullt upp här just nu. Nu är det slutspurten för att jag ska kunna ta hem min examen i vår. Igår fyllde dessutom min kära far år så det var lite fix med det. Nu ska jag iväg till skolan och börja på analysen på uppsatsen. Ikväll är det tjejkväll på gymmet och jag ska köra 30 minuter rockspinning och 30 minuter schlagerspinning. Det ska bli superkul! Dessutom blir det en mysig middag med mamma innan. Dax att springa nu!

Tjingeling!


27/04/09

Hejsan! Helgen har gått fort som vanligt! Vädret har varit underbart och i lördags hade jag en kul utgång! Nu är det måndag igen och jag sitter på jobbet. Efteråt ska jag möta upp min vän och jobba med uppsatsen. Ikväll ska jag vicka ett bodypump-pass. Här är det fullt upp och allt går i ett. Men det är skönt med en kort vecka, på torsdag är det ju Valborg!

  
♥ Ny topp, Gina tricot
♥ Nitkjol, H&M Organic cotton
♥ Tygskor, Wedins
♥ Svarta naglar



Tomt och svart

Så illa som rubriken låter är det inte riktigt. Jag sitter på jobbet och det är (nästan) helt tomt här. Men då kan jag samtidigt sitta och måla naglarna utan att någon störs av den starka lukten. Det gäller att passa på! Idag kör vi på korta svarta naglar. Jag tänkte låta naglarna vara korta och ge dem rejält med näring fram till sommaren så kan de få gro till sig och få en snygg fransk under sommaren. Men just nu är jag faktiskt väldigt insnöad på svarta, neonrosa eller djupröda färger på korta naglar.




Någorlunda frisk fredag

Godmorgon! Igår mådde jag pyton mest hela dagen. Jag har nog aldrig tidigare haft så ont i halsen! Men nu tror (läs: hoppas) jag att det vänder. Det känns nog lite bättre idag. Nu är det lite jobb på morgonen och sedan bär det av på inervju nummer två inför uppsatsen. Sedan ska jag hem och kurera mig ytterligare så jag orkar med ett födelsedagsparty imorgon.

Vädret är det heller inget fel på. Underbart med lite sol igen!


♥ Topp, Gina tricot
♥ Kjol, H&M


Idag skulle jag behöva hitta ett par marinblå pumps/heels och ett långt linne i samma färg. Jag har nämligen tänkt premiäranvända min superkorta fransklänning imorgon och det känns inte som en bra kombo att matcha den med svarta skor.


Onsdagskläder

Hej! Halsen är inte bättre. Så vi får se hur jag gör med passen ikväll. Dock är det så besvärligt att hitta vikarier till både spinningen och bodypumpen. Så vi får se. Nu ska jag åka in till stan för en första intervju till uppsatsen. Önska mig lycka till!

Över till dagens, en något suddig sådan:

♥ Klänning i ull, Whyred
♥ Jeansleggings och skärp, Gina Tricot
♥ Tygskor, Din Sko
♥ Armband Hermés och diverse guldarmband

Nu ska jag packa ner datorn och sedan dra iväg. Vi hörs när vi hörs! Tjingeling!



Dagens

Nu är det jobbdax fram till klockan 21 och sedan bums i säng. Imorgon ska jag upp tidigt för att ha en första intervju till uppsatsen och sedan blir det till att sammanställa den och grejja lite. Vi får se om det blir någon spinning och body pump för mig imorgon om halsen är bättre. Håll tummarna!

 
♥ Jeans och kofta, Gina Tricot
♥ Batmantee, H&M barn
♥ Tygskor, H&M



Blää

Jag har sovit superdåligt inatt. När jag vaknar har jag ont i halsen, ont i huvudet och feberont i kroppen. Nejnejnej, detta har jag inte tid med! Men nu har jag proppat i mig alvedon, gurglat halsen och duschat varmt så det känns aningen bättre. Jag har en föreläsning på eftermiddagen och jobb ikväll. Men det ska nog gå bra. Typ. Nu ska jag ta mig igenom lite juridiklitteratur för att känna mig något sånär produktiv. Vädret är det ju inget fel på i alla fall. Look on the brighter side of life!

Jag hoppas ni fått en bättre start på denna tisdag.

Och btw, grattis Ulle-Bulle på din stora dag!



Dragkedjedetalj

Jag är lite insnöad på dragkedjor just nu. Gärna som en detalj vid bensluten eller på väskor. Eller varför inte köra det rakt över på en klänning? Här är min nya vän från H&M Divided. Dock är dragkedjan i silver och jag är mer en guldmänniska. Men ombyte kanske förnöjer ibland?

Nu ska jag ta cykeln och cykla till gymmet och träna rygg och biceps. Hej träningsvärk!


Helgen

Godmorgon kära ni! Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit helt ok. Utgång till Patricia i lördags. När var jag där senast? I love it! Igår var en liten mellandag där jag inte fick allför mycket gjort. Men då blir det nya tag idag istället. Nu ska jag iväg till en vän och fixa med uppsatsen. Ikväll tänkte jag dra iväg till gymmet och bättra på muskelmassan en aning. Dax att dra iväg. Men ha en fin dag!





Lördag

Idag ska jag åka iväg och hälsa på min kära farfar och morfar. Sedan blir det hem och svida om för utgång.

♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Jeansleggings, H&M Divided
♥ Väska, gammal från Wedind
♥ Armband, Hérmes
♥ Haha, bortse från björnarna. De får tyvärr inte följa med.

Ha en fin lördag!



Ute i solen

Sedan jag kom hem från jobbet har jag suttit ute i solen och odlat fräknar och läst lite. Det blåser rätt kyligt men i solen är det precis lagom. Underbart! Tanken var att jag skulle träna idag, men bannemig, jag pallar inte. Jag är galet trött och vill helst av allt gå och sova nu. Men nu ska jag försöka plugga lite till och sedan hoppa in i duschen för att sedan se vad denna fredag bjuder på.

RayBan-brillorna är på och håret är bångstyrigt. Men, äh! Det är ju bara härligt!



Härliga fredag

Imorse tog jag cykeln till jobbet och det är så nedrans skönt. Det går på cirkus 15 minuter. Idag är det äntigen fredag och jag jobbar några timmar. Sedan ska jag hem och plugga lite för att sedan ta helg!
 
♥ Nya jeansleggings och kofta, Gina Tricot
♥ Musse Pigg-linne, H&M Divided
♥ Converse

Vädret är underbart ute! Ha en bra fredag!



Leggings

Ett par till till samlingen. Att ingen kommit på något så bra som jeansleggings tidigare är för mig ett under. Dock hasar de ju ner fruktansvärt mycket i midjan, i alla fall mina från H&M Divided. En rapport kommer om dessa är ett par hala ålar som helst vill placera sig under rumpan, eller inte. Dessa verkar dock ha en aning bättre resår. Jag älskar färgen, lite smått stentvättade sådär. Vi får se vad jag matchar dem med inom en snar framtid. De kommer från Gina Tricot.

Tänk att jag lyckas hitta något som sitter tight i knäna. Lyckorop!



I skolan

Nu sitter jag i skolan och ska jobba lite med uppsatsen och försöka boka in några intervjuer. Sedan blir det ett uppsatsseminarium och sedan får jag gå hem. Ikväll är det spinning och imorgon är det fredag!

♥ Nya nitkjolen, H&M Orcanic cotton
♥ Topp, H&M
♥ Kofta, Zara
♥ Rosa Converse



Nitar

Pust. Nu är jag hemkommen från skolan och en krånglig förelsäning om låneförbudet. Snart bär det iväg på träning, men först måste jag fylla på energidepåerna.

Jag har för övrigt införskaffat mig en ny svart kjol med nitdetaljer. Från H&M. Jag tror det blir premiäranvändning imorgon om vädret tillåter. I like!


Dagens kläder

Nej, inga chinosar idag. Det sparar jag tills det känns som en mer chinosdag. Istället blev det detta.

♥ Jeansleggings med dragkedjor vid besluten, H&M Divided
♥ Långkofta, H&M
♥ Gamla pumps, Skopunkten
♥ Och lite smycken på det

Nu blev det lite bråttom, som alltid när man har mycket tid på morgonen. Konstigt det där. Ha en toppendag!



15/04/09

Godmorgon!

Redan onsdag. Snart helg med andra ord, yes! Idag står en föreläsning på schemat och ikväll är det spinning och bodypump som gäller. Vädret verkar helt underbart när man tittar ut. Inte så varmt kanske, men bara solen visar sig från sin bästa sida är jag mer än nöjd. Nu är det dax att bestämma vad det blir för kläder idag. Kanske chinos?

Ha en bra morgon!



Kommer ni ihåg?

Jag är galet trött och har legat och lyssnat på musik. Då dök denna låt upp. Kommer ni ihåg?


Daddy DJ - Daddy DJ

Haha, lite nostalgi. Nästan i alla fall!


Bandage

Jag är galet trött. Lite sömn skulle inte sitta fel. Men lite trötthet kan alltid botas med shopping, garderobskoll eller andra inspirationstrevligheter. Här om veckan köpte jag en klänning i bandagemodell från H&M. Tyget är riktigt tjockt. Det enda lilla kruxet är ju att den är svart. Eller alltså, svart är ju supersnyggt. Men en lbd till?

Kan bli snyggt med lite mer färg på kroppen och till knalliga assesoarer. Hej neon!

Tillbaka

Så var det dax för vardag igen. Jag kickar igång med jobb idag några timmar. Jag tog cykeln till jobbet imorse och det var inte varmt. Helgen har tillbringats över påskägget och jag har väl aldrig ätit så mycket godis som i helgen. Men nu är det skärpning. Och ikväll blir det träning vilket har varit sällsynt de senaste dagarna.




♥ Ny korallfärgad tunika, Gina Tricot
♥ Nya skärpet, Gina Tricot
♥ Nya väskan, H&M
♥ Armband, Hérmes

När jag kommer hem har jag en del nya plagg att visa. Och lite plugg att ta itu med. Men nu är det jobb! Ha det fint!



Påskpaus

Goddagens! Nu tar jag en påskpaus och åker till landet och vilar upp mig. Jag hoppas på sol och mycket godis!

Alla kommentarer svarar jag på när jag kommer hem om två-tre dagar! Kram och glad påsk!



Rött och trash

Hallå hej! Nu är det jobbdax för mig igen i några timmar. Men imorgon tar jag lite påskledighet. Underbart skönt! Gårdagen var en lyckad dag. Jag hittade ett par supertighta jeansleggings som knappt gick på. Men vid ett andra försök (och lite våld) gick det och de sitter prima på. Dessutom blev det två klänningar och en tunika i lite våriga färger. Utöver shoppingen gick pluggandet nedrans bra. Skönt när man lyckas vara fokuserad ett tag.


♥ Trashjeans och lång tröja, Gina Tricot
♥ Skinnskärp, MQ



Details

En liten närbild på dagens detaljer. Jag älskar dragkedjorna vid bensluten. Eller jag älskar dragkedjor över huvud taget som en piffig detalj på väskor, toppar, byxor.. Och så har jag såklart mitt nya armband från Hérmes som jag premiäranvände i lördags. Love it! Till det tygskor från H&M som börjar sjunga på sista versen.


Nu slutar jag strax på jobbet och ska ta en sväng och leta efter stentvättade jeansleggings, beiga chinos och kanske ett par nya tygskor eller ballerinas. Sedan plugg och efter det träning. Kram!



Dagens klädval

Idag är det jobb och imorgon likaså. Sedan tar jag påsklov från jobbandet ett tag och åker till landet och vilar upp mig (läs: Äter upp mig). Vädret ute är bara för underbart. Hoppas det håller i sin över påsk så man kan få vara ute och få lite sol.

Idag har jag på mig ett par nya jeansleggings från H&M Divided som jag köpte här om veckan. De är snortighta i benen och stora som attan i midjan så de hasar ner. Inte skönt. Men bortsett från det gillar jag dem verkligen. Snygg färg och fina detaljer. Det gillas!


♥ Jeansleggings, H&M Divided
Långt linne, LaRedoute
♥ Rött avskavt nagellack från i lördags. Måste åtgärdas pronto.



Bandeau

Badsäsongen är snart här, förmodligen snabbare än man anar. Så jag har införskaffat mig en ny bikini i bandeaumodell. Den är marinblå med vita prickar och gulddetaljer. En toppenkombo enligt mig!

För övrigt var jag på bodypump tidigare idag där jag la på lite mer vikter än vad jag brukar. Så lite värk kommer det troligtvis bli imorgon. Dock en skön sådan!

Nu är det snart läggdax för mig. Imorgon ska jag upp supertidigt och jobba. Godnatt på er!



Påskvecka

Helgen är över och det har varit en händelserik sådan. Fredagen var lugn och i lördags var det utgång. Typ. Nu ska jag iväg och jobba med uppsatsen med en vän. Sedan ska vi dra iväg och köra body pump. Jag tror inte jag har varit på ett body pump-pass sedan jag blev instruktör själv. Förutom på kvartalsutbildningarna då! Och denna veckan är det påsk. Galet vad tiden går. Var det inte jul nyss? Jag drar eventuellt till landet i påsk och försöker få undan lite till skolan. Men än är det inte helt klart.

Jag önskar er en skön måndag!


Bags

Gymmet gick prima. Jag tog cykeln och cyklade dit. Det var hur varmt och skönt som helst! Nu har jag precis tryckt i mig lunch, ägg och mackor. Jag måste behärska mig vad gäller mackor. Men det är ju så sjukt gott och enkelt. Hur som helst. Nu ska jag väl försöka läsa några sidor juridik och sedan hoppa in i duschen och piffa till mig. Frågan är vad man ska ha på sig. Ett problem trots flera översvämmande garderober. Ett konstigt fenomen det där..


Jag har införskaffat mig några nya väskor, stora som små. Först och fräsmt den svarta väskan från Deichmann i äkta skinn. Den är väldigt fin. Men ändå är jag osäker. Är det inte en svart DKNY-väska med gulddetaljer jag egentligen vill ha? Vi får se. De andra två, från H&M, är lite mindre och passar hur bra som helst till skinnjackan eller till jeansjackan nu i vår. Dock är den ena väldans liten och för mig som brukar ha med mig en del saker kan det bli lite lagom knivigt att pressa ner dessa i denna. Men vi får se här också. Fina är dem allihop i alla fall. Utan tvekan!

Plugg var det! Tjing!



Solsken + lördag

Så vaknar man upp till solsken och varmt väder ännu en dag. Idag står gymmet på schemat. Sedan lite plugg. Och efter det är det bara festligheter som gäller. När jag kommer hem ska jag visa några shoppingfynd jag gjort i veckan. Men först är det frukostdax!


En söt liten varelse utanför vårt hus i snöovädret härom veckan. Jag var ju bara tvungen att leka paparazzi.


Dagens träning

Ååh, det är så skönt med helg! Efter skolan idag drog jag iväg och sprang på löpbandet. Fem kilometer på ungefär 26.40 känns ok. Men det var tungt och jobbigt idag till skillnad från i söndags när det kändes som jag kunde springa hur långt som helst. Efter det gick jag en och en halv kilometer i snabbt tempo som en fin slutkläm. Imorgon tänkte jag dra iväg till gymmet och träna bröst och triceps, mitt favvopass på gymmet. I alla fall för tillfället.

Nu har jag precis ätit en stor middag med potatisgratäng och kött. Den obligatoriska fredagsmaten. Snart väntar efterätten. Och mys framför TV:n. Ha det toppen!



Bat woman

Yes! Fredag igen och strålande sol! Jag ska strax iväg till skolan för ett handledarmöte om uppsatsen. Efter det tänkte jag dra iväg och träna. Ikväll blir det lugnt och en tidig kväll. Jag har sovit galet dåligt den senaste veckan.

♥ Tee med Batmantryck, H&M Young
♥ Jeans, Whyred

Gå ut och njut!



Vårplagg

Jobbet är avklarat och ett flow med uppsatsen likaså. Nu är det dax att börja ladda inför kvällen pulsspinningpass. Jag hoppas det kommer fler än vad det gjorde igår. Men nu när våren kommer vill nog folk hellre ta en cykeltur ute än att sitta på en cykel där man inte kommer någonvart. I alla fall inte rent distansmässigt. Men vi får se.

Lite vårplagg från Gina Tricot. Jag älskar materialet på toppen. Skirt , lätt genomskinligt material som passar überbra till en svart kjol eller till chinos. Bältet, med nitdetaljer, passar toppenbra att ha i midjan.




Trash chic

Godmorgon! Idag gick jag upp klockan 06.20. Galet tidigt alltså! Nu sitter jag på jobbet och jobbar några timmar. Sedan ska jag hem och skriva på uppsatsen och vila upp mig. Jag behöver sömn! Annars känner jag mig rätt glad idag. Det kan ju bero på att det snart är helg. En rolig sådan!

Idag blir det premiär för mina nya jeans och mitt Musse-linne. Jag gillar't!

 
♥ Linne, H&M Divided
♥ Trashiga jeans, Gina Tricot



Shopping, shopping, shopping

Idag på lunchen tog jag och min vän en shoppingtur. Och inte en så liten sådan heller. Jag har en förkärlek till plagg med Musse-motiv och idag hittade jag ett blått linne med Mimmi Pigg på från H&M Divided. Lite förälskad blev jag allt. Nu får jag lägga det till Musse-samlingen.

Är det inte supersött?

Nu är jag precis hemkommen från spinning- och bodypump-passen. Det var dåligt med folk där idag. Kan det bero på det fina vädret tro? Nu ska jag hur som helst hoppa in i duschen illa kvickt för att sedan gå och sova. Imorgon ska jag upp och jobba. Tiidigt! Godnatt!



April, april

Se upp för att bli lurade idag! Jag glömde bort första april, trots att mamma påminde mig igår. Men än så länge har jag undgått att bli lurad. Eh, tror jag!

Nu ska jag iväg till stan för plugg och en smarrig lunch. Och vad passar inte bättre då än sköna pluggkläder? Nu ska jag dra på skinnjackan och bege mig ut i solen!


♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Sidenband som jag letade fram ur garderoben
♥ Rosa Converse

Update: Kommentarerna bråkar med mig! Jag kan bara se den senaste sidan, och om jag försöker byta sida får jag bara upp april. Hmm. Hjälp!




RSS 2.0