In med det nya

In med det nya och ut med det gamla. Jag säger tack och hej här - och hej och tack här!

Jo, nu har jag valt att förflytta mig till Fashion and wellness. Verkligen mitt riktiga jag. Jag hoppas du följer med!En STOR kram och skål för ett fantastiskt, intressant och lyckligt 2010!

Fuffens

Jag har litte fuffens för mig och inom en snar framtid ska jag förtälja er om vad jag pysslar med. Tills dess blir det glesa uppdateringar här. Men det som väntar på något gott.. ja ni vet! Kram!Träningsbloggsträff

Så var det dax igen. 20 laddade träningsglada typer samlades på initiativ från Cizzi vid Stadshagen för att köra Activiospinning. Jag har tidigare instruerat Activiospinning så det var roligt att få lite djupare information och lite detaljer runtomkring det. Efter passet var det en genomgång och en stoor mysig goodiebag som väntade. Mycket uppskattat!


Activiobricka, goodiebag och ett fint välkomnande!

Jag måste tillägga att det är väldigt upplyftande att träffa så underbara människor, som har liknande intressen och bortser från hets, stress och samhällets hårda sida och bara fokuserar på att må toppen! Det borde fler göra. Med det säger jag godnatt.Måndag

Tills min kurs är avklarad och mitt arbete är inlämnat blir det sporadiska updates här när jag känner för't. Så om ungefär två veckor kan jag förhoppningsvis andas ut igen och endast ägna mig åt jobb och träning.

Imorse startade jag dagen med fil, rivet äpple, färskt finhackat fikon och Ledins hälsomål. Tilll lunch blir det grönsakssoppa. Jag hade en laga mat-dag igår. Jag gjorde en hel drös med sallader innehållandes fetaost, soltorkade tomater, salami, bönor, majs, avokado, broccolibuketter och matvete och en blomkålsgratäng med spenat och keso. Dessa får agera lunchlådor. Mycket bra att ha färdiga.Nu är det jobb fram till min bodypump-klass ikväll. Nu när nyårslöftena ska infrias hoppas vi på mycket folk!

Ha en bra dag!Dagens träning

Hej hopp!

Tiden bara flyger iväg. Denna vecka har bestått av jobb, jobb, jobb och så lite träning på det. Nu är jag precis hemkommen från en body pump som var superrolig! Många deltagare och mycket energi. Det blir mycket body pump nu i dagarna. Jag kör även en imorgon och en på lördag vilket kanske inte är alldeles optimalt. Men sålänge det bara handlar om några dagar gör det ju inget. Men söndag blir vilodag och sedan var det dax för lite pump på måndag igen då vårschemat startar. Det är skönt när allt kommer igång igen. Jaja. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan öva in den sista coren som jag ska köra imorgon efter pumpen..

Godkväll på er kära läsare!


2010

Jag känner att mina uppdateringar här kan räknas på ena handen den senaste månaden. Men nytt år och nya löften. Nej, några löften har jag inte. Det känns som att det är dömt att misslyckas. Men mål har jag, både vad gäller träning och mycket annat. Och det ska man ha, oavsett nytt år eller icke. När du når dina mål, så sätter du upp nya. Well, well. Nog tjattrat om mål.

Idag har jag varit och instruerat en body pump på Eriksdalsbadet och efter det sprang jag av lite energi på löpbandet. Ojoj, vad jag saknat det! Det kommer vara mycket nu fram till mitten av januari då mitt arbete i näringsläran ska in. Efter det ska jag springa och gymma som aldrig förr och jag ska bli stark som Hulken och snabb som.. en leopard?! Nåja.

Nu är det luch som gäller och sedan blir det inövning av nya coren och lite research till mitt arbete. Och lite annat smått och gott däremellan!

Gott nytt år!RSS 2.0