Fredag

Det är så underbart att det är fredag och helg. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och myser med mor min. Jag kom hit imorse och åt en stor frukost och nu ska jag väl försöka plugga lite. Ikväll kör jag nya bodypump-programmet så jag ska väl ta en sista check på det också. Och njuuta av fredag!

 
Ser det inte härligt ut? Nästan så man längtar upp till fjällen..

Ha en toppenfredag!



Mätt och trött

Gah, jag har ätit så mycket mat att jag tror jag är i matkoma. Typ. När jag kom hem från nya jobbet var jag störtsugen på något så jag tryckte typ två portioner spaghetti, köttbullar och fetaost. Men attans så gott det var. Idag låtsas vi att jag inte läser kursen kost & träning.. Hur som helst. Det nya jobbet var riktigt nice och det ska bli kul att börja på riktigt på måndag. Det är mycket att ta in i början, men det känns ändå väldigt bra.

Över till något annat. Armband. Är de inte fina? Dessa inhandlades på Mallorca i somras. Färgglatt, guld och lagom size för mina minihandleder. Vad mer kan man önska sig?



Nu har jag just käkat lite extra fetaost och ska lägga mig ner och jäsa lite och kika på någon trevlig serie. True blood kanske?



Evacuate the dancefloor

Nej, det ska jag inte göra. Istället ska jag gå och sussa. Imorgon ska jag upp klockan 6.15. Så tidigt att det nästan är onödigt att gå och lägga sig, pust! Men det är kanske bara att vänja sig vid arbetslivet. I alla fall för några veckor framöver.


Cascada - Evacuate the dancefloor

Jag hoppas ni kommer sova gott. Godnatt!



Nytt i skogarderoben

Heelsen som jag skrev om för någon vecka sedan finns numer i min ägo. Otroligt jättefina tycker jag. Älskar att de är blåa och har nit/metalldetaljer. Och att de går runt vristen.



Nu ska jag öva in några bodypump-låtar eftersom jag kör den nya koreografin på fredag. Och så ska jag försöka dra iväg en vända till gymmet. Där har jag inte varit och lyft vikter på... Ja, väldigt länge. Så jag ska försöka få lite fason på rygg och biceps idag. Och fortsätta med bröst och triceps imorgon om jag orkar efter en hel dags arbete på nya jobbet.



Tisdag

Godmorgon alla glada!

Jag har varit upp sedan åtta för att någon skulle komma och fixa värmen här (eller vad det nu var..). Nu är det fixat och jag har hela dagen ledig. Eller ja, jag tänkte tvätta och plugga, ta en löptur och gå på ett möte. Men jag har inget jobb i alla fall. Även imorgon är jag ledig. På torsdag ska jag börja på ett nytt jobb, yey! Har fått ett vick på en och en halv månad och det ska bli så spännande. Kul att jobba med något man pluggat till. Emma Ekonom var det! Sedan är jag ledig på fredag och sätter igång på allvar på måndag vilket kommer innebära tidiga mornar, trötta kvällar och härliga helger!

Nu ska jag köra igång denna dag! Tjing!



My precious

Jag har ju inte visat min tatuering jag gjorde för ett tag sedan. Hur kan jag ha missat det? Här är den i alla fall. My precious.


Vad tycks? Jag är mycket nöjd med min nya kompis. Vi får se när jag skaffar en kompis till min nya kompis. Jag har minsann några förslag i bakfickan.



Min dag

Så var det måndag igen. I helgen har jag verkligen tagit det lugnt och stressat. Ja, ni vet. Man har liksom inte gjort något speciellt, men ändå har man haft massa nedrans småfix att ta itu med. Dessutom pluggar jag några distanskurser nu som man måste lägga ner tid på. Men nu har jag lämnat in mina två första uppgifter inom kost och träning och nu ska jag bara ta reda på vad som gäller för ledarskapskursen som startar nästa vecka.

Imorse jobbade jag några timmar och nu tänkte jag läsa lite nyttigt vetande om hälsa till kursen. Samtidigt dricker jag - hör och häpna - te! Jag gillar varken te eller kaffe, tills nu när jag har hittat något rabarber- och gräddte som jag har mjölk och honing i. Smarr!

Ikväll ska jag köra en bodypump- och en coreklass så jag laddar inför den. Innan jag drar iväg bli det middag, lax, wokgrönsaker och ris. Jag har verkligen hittat min hobby nu när jag flyttat, matlagning och spännande recept! Det ni. Jag blir visst vuxen jag också. Nu är det bara kaffet som ska läras att drickas. Gills svag latte med socker och extra mjölk?



Nytt från Gina

Hej! Äntligen lördag. Nu ska jag dra iväg till stan och luncha med några vänner. Sedan få vi se vad dagen har att erbjuda.

Jag har införskaffat mig några nya plagg från Gina Tricot. Två stoora mysiga stickade tröjor och två par leggings, ett par i lack/skinnimitation och ett par med snygga quiltade detaljer. Nice, nice!



Något av det invigs idag.

Later!



Sweet dreams

Nejni, nu ska jag sussa. Jag är trött som sjutton. Jag låg på min spikmatta tidigare idag och somnade. Somnade. Jag som inte somnar någon annanstans än i sängen när det är sovdags.

Imorgon ska jag börja läsa min bok jag hämtade ut idag till en av kurserna jag läser, kost och träning. 630 sidor hälsosnack. På engelska. Yes, bara att vänja sig av med ekonomiska termer och istället sätta sig in i hälsotermer.


Sthlm by night. Bild från i somras. Love it.

Godnatt.



Stövlar

Jag är ute efter stövlar nu till hösten/vintern. Jag vill ha med klack, utan klack och kanske ett par ankelboots. Igår införskaffade jag mig ett par utan klack som jag ska fundera på. Idag ser jag att H&M har fått in lite nyheter och jag diggar dessa stövlar i mockaimitation med högt skaft. Det kanske är något att klämma på om de kommer in i butik?


Bild: hm.com/se



Husmor

Nu har jag premiäranvänt ugnen i lägenheten och dessutom för första gången gjort ugnspannkaka. Och hej, vad gott det blev! Jag har ätit massor och ska nu iväg och instruera ett pulsspinningpass.


Inte den snyggaste pannkakan man skådat, men kanske den godaste?



Full rulle

Ojoj, det har verkligen varit fullt upp. I helgen var det inflyttningsfest och party som aldrig förr. Dessutom hann jag med kvartalsutbildningen i bodypump, lite jobb och massa därtill.

Nu har jag i alla fall kommit i ordning i nya lyan och trivs som sjutton. Jag är strax tillbaka med allt jag inte hunnit med, samtidigt som jag ska ge mig på att laga till en ugnspannkaka! Tjing sålänge!


En bråkdel av mina skor som nu ligger i kartonger i väntan på en egen bok(sko!)hylla.



Freeedaaag!

Fredag, är det inte underbart? Ikväll ska jag instruera en body pump på 45 minuter och sedan ska jag ta det lugnt. Imorgon ska jag på kvartalsutbildningen för nya bodypump-programmet och efter det är det fest för hela slanten!


Nytt från Topshop. Långt linne och en söt tunika/klänning.

Men nu är det jobb fram till 13 och sedan hem och käka lunch för att sedan träffa en vän och dra iväg till Acnes utförsäljning.



Gårdagens

Godmorgon!

Intervjun igår gick bra. Även gårdagens pulsspinningpass gick bra även om det var lite teknikstrul med pulsutrustningen. Och så gårdagens kläder också. Viktigt, viktigt.

 
♥ Topp, Gina Tricot
♥ Kjol från H&M

Nu är det jobb, sedan ska jag hem och pyssla med lägenheten innan det är dax för ett kvällspass på jobbet också. Nästa vecka bli lugnare och jag ska inte jobba så mycket. Istället ska jag sätta igång och plugga på min kurs kost och träning som jag läser på distans.



Frans

Hej hallå! Nu sitter jag på jobbet. Jag slutar vid halv ett och då ska jag iväg på en liten intervju så håll tummarna för mig! Efter det ska jag hem och organisera garderoberna lite och sedan är det dax att instruera ett pulsspinningpass.

Spana in mina ursöta fransskor som jag köpte på Mallorca. Jag gillar dem mer och mer och skulle gärna ha ett par brunbeiga lite mer täckande skor med fransar till hösten. Något tips?




Skönhetsshopping

Det har varit full rulle med nya lägenheten och de nya distanskurserna jag ska läsa i höst samtidigt som jag jobbat som sjutton. Men nu är jag snart på banan igen och nu börjar jag komma i ordning i lägenheten. Det kommer bli så bra!

På resan blev det några produkter som inhandlades. Mitt trestegsprogram från Clinique som används dagligen, ett läppglans med solskyddsfaktor från Hawaiian Tropic och två concealers från YSL som verkligen är toppen!






RSS 2.0